Ihmekuorinta – V10 Water Based Peeling

Water Based Peeling on aiheuttanut keskustelua blogissa jos toisessa sen lupausten suhteen ja se on herättänyt epäilyksiä ja toisaalta taas riemunkiljahduksia tulostensa puolesta. Omalta osalta kuorinta-aineen hankkiminen on jäänyt myös pienen skeptisyyden vuoksi, vaikkakin kerran päädyin testaamaan tuotetta apteekissa ostoaikeissa. Lisäksi koen, että kemialliset kuorinnat ovat usein yhtä tyhjän kanssa, enkä ole huomannut niissä oikein mitään vaikutusta iholla, joten sen ostaminen jäi. 

 

v10kuorinta.jpg

 

Se mikä kuorinta-aineessa on aiheuttanut epäilyksiä, on sen lupaus poistaa kuollutta ihosolukkoa, kun ainetta hierotaan kuivalle iholle. Kuorinta-aine on vesipohjainen, rakeeton geeli, jonka annetaan kuivua iholla 5 sekuntia, jonka jälkeen sitä hieromaan iholla. Tuotteen tehoaineet reagoivat ihosolun proteiinin kanssa ja hetken päästä voide muuttuu ns. ryynimäiseksi, joka on osaksi tätä kuollutta irtoavaa ihosolukkoa. 

Vaikka tuote on saanut paljon kehuja, se tuntuu jotenkin huijaukselta, jos mietitään asiaa vaikka siltä kannalta, että kuinka paljon kuollutta ihosolukkoa voi irrota ihosta? Eihän sitä nyt joka kerta voi irtoilla ihosta, jos kuorisin ihoani vaikka päivittäin? Näinhän tuskin kukaan tekee, eikä se ole edes suositeltavaa, mutta ihan vain ajatuksena.

 

v10naamio3.jpg

 

I love me-messuilla ostin sarjan seerumeita ja koska kuorinta oli hyvässä messutarjouksessa, päätin vihdoin ostaa tuotteen testimielessä ja tehdä omat johtopäätökseni

Kuorintageeli on siis tarkoitus laittaa kuivalle puhtaalle iholle ja antaa vaikuttaa 5 sekuntia ennen hieronnan aloittamista. Kuorinta-aineeseen alkaa kuin alkaakin hetken päästä muodostua paakkuja/kuollutta ihosolukkoa, tai mitä ne ikinä sitten loppujen lopuksi ovatkaan. Yritin jopa oikein tarkkaa katsoa miltä ne näyttävät ja kyllä ne toisaalta voisivat muistuttaa irtoavaa ihosolukkoa.

 

v10naamio2.jpg

 

Niin tai näin, lopputulos oli kuitenkin huomattava ja kasvojeni iho oli kuorinnan jälkeen yllättävän sileä ja tasainen. Vaikutuksen huomasi jo, kun huuhtelin ainetta pois kasvoilta ja iho tuntui jopa nahkean puhtaalta. Ihoani ei silti kiristänyt, eikä se punoittanut, joten kuorinta tuntui kuitenkin jollain tapaa hellävaraiselta aineelta.

 

v10naamio.jpg

 

Tuote huuhdellaan lämpimällä vedellä ja se sisältää tehoaineidensa lisäksi mm. riisinkuorta ja merileväuutteita, jotka kosteuttavat ihoa.  Tämä kuorinta sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti herkälle ja akneiholle. Sarjan tuotteet ovat hajusteettomia, parabeenittomia, väriaineettomia ja  mineraaliöljyttömiä. 

En tiedä onko kyseessä ihan huuhaa-aine vai ei, mutta jokin juju siinä on ja tuote on jäänyt viikottaiseen käyttööni. Tämän kuorinnan myötä jopa innostuin uudelleen ihon kuorimisesta, sillä aiemmin tuotteet unohtuivat helposti kylpyhuoneen hyllylle käyttämättömänä lojumaan.

Kuorintaa myydään esimerkiksi Yliopiston apteekeissa ja hintaa sillä on noin 33,90 euroa.

Oletko sinä ihastunut tähän kuorinta-aineeseen, vai tuntuuko se sinusta huijaukselta?

 

kauneus iho testit
Kommentit (4)
  1. En Ole itse kyseistä tuotetta kokeillut, mutta tulee muutama vastaavanlainen tuote mieleen jotka olen aikoinani ostanut. Skeptisyyden takia jätin tuotteet käyttämättä kun mietin että mitäköhän naamaani olen laittamassa(ettei vaan Ole jtn liimaa). Juuri kuvailemallassi tavalla lähtee ryyniytymään. Seuraan mielelläni muiden kommentteja että mikä reaktio tässä oikeasti tapahtuu. Pitäiskö sittenkin kaivata kuorinta esille?

    1. Jos se tuntuu hellävaraiselta ja toimivalta aineelta, niin miksi ei sitä voisi käyttää, uskoo tai eintuohon 🙂 Liimaa, hih. 🙂 Onneksi kosmetiikalla on melko tarkat kriteerit EU:ssa, ettei täällä ihan mitä tahansa voi sentään myydä 😀

  2. Mulla on toi kuorintageeli ja oon muuten unohtanu käyttää sitä.. 😀 Mut ostin tosiaan, kun olin harkassa apteekissa. Ja en myöskään meinannu uskoo tuota, että se mitä lähtee ihosta on kuollutta solukkoa tms, mutta testasin sen ite! 😉 Laitoin tota muoville ja eipäs vaan lähtenyt mitään.. Eli se solukko lähtee kyllä ihosta… 😀 Nyt kyllä heti taas meen kuorimaan ihon, koska tuo on todella hyvä tuote! 🙂

    1. Kyllä se jotain tekee iholle! Mutta rohkenen silti epäillä, että siinä tapahtuu jokin kemiallinen reaktio ja se aine alkaa muuttua itsessään ryynimäiseksi 🙂 Muistan lukeneeni, ettei kukaan väitä, että se olisi pelkästään kuollutta ihosolukkoa. Pääasia, että toimii, eikö niin! 🙂 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *