Irtopuuterilla on väliä

Mitä vanhemmaksi ihoni tulee, sitä tärkeämmäksi on tullut hyvän irtopuuterin rooli meikissä. Hyvä irtopuuteri kiinnittää meikin, tekee hyvän tasaisen pohjan luomivärille ja muille puuterisille tuotteille, sekä imee rasvaisuutta iholta. Kuivaihoinen ei välttämättä tarvitse puuteria lainkaan, mutta varsinkin rasvaiselle iholle kannattaa laittaa irtopuuteria meikin pysyvyyden maksimoimiseksi.

 

sensaipuuteri1.jpg

 

Koska ihoni on pintakuiva laitan kasvoilleni kerroksittain monia kosteuttavia tuotteita kuten hoitonesteitä, essenceä, hyaluronihapposeerumeita, jolloin lopputuloksena on mahdollisimman kosteutunut iho. Meikkivoide saa olla mieluummin kosteuttavampaan päin, sillä mattaisuus korostaa pintakuivaa ihoa ja juonteita. En halua pilata ihanaa kasteenraikasta tunnetta huonolla irtopuuterilla, sillä pahimmillaan lopputulos on kuiva, kiristävä ja pakkeloidun näköinen.

 

sensaipuuteri004.JPG

 

Hyvä irtopuuteri on ns. translucent sävyltään ja mukautuu ihon sävyyn näkymättömäksi. Jotkut valkoiset irtopuuterit ovat näitä translucent-sävyjä, mutta valitettavaksi joistain niistä jää vähän kalvakka lopputulos kasvoille. Paras sävy on lähempänä omaa ihonsävyä ja mahdollimman kevyt ja hienojakoinen koostumukseltaan.

 

sensaipuuteri013.JPG

 

Yksi suosikkituotteeni on Sensain irtopuuteri, joka on ohut ja hienojakoinen puuteri. Hyvä irtopuuteri poistaa kiillon ja kiinnittää meikin kevyesti, mutta se ei tunnu eikä näy iholla mitenkään. Sensain irtopuuteri kustantaa noin 45 euroa ja hinta kirpaisee joka kerta, mutta toisaalta se on riittoisaa ja irtopuutereiden valioluokkaa.

 

sensaipuuteri.jpg

 

Toinen irtopuuteri jonka aion seuraavaksi hankkia kokeiluun eleveniltä on By Terryn Hyaluronic Hydra-Powder– irtopuuteri, joka on hurmannut monet ympäri maailmaa. Sitä on kuvailtu mm. kosteutta sitovaksi hunnuksi, kuulostaa siis täydelliseltä puuterilta pintakuivalle iholle. Katsotaan jos se vie ykköspaikan Sensailta.

Millä muilla merkeillä on huippuhyviä irtopuutereita? Onko joku kokeillut By Terryn irtopuuteria.

 

 

 

 

 

kauneus meikki iho testit
Kommentit (12)
  1. Blascon irtopuuteri käytössä ja riittoisa ollut sekin.

  2. Santtuulikki
    24.5.2017, 08:45

    Mulla on nyt käytössä ensimmäinen purkki tuota Sensain irtopuuteria ja tykkään <3 Hamstrasin sitä syksyn hullareilta kaksi purkkia, joten ei lopu ihan pian 😉

    Vaikka Sensain puuteri suht hinnakas onkin, on siinä tuotetta puolet enemmän kuin esim. Lumenen irtopuuterissa. Sekin kannattaa huomioida kun hintoja vertailee 🙂 Tuota by Terryn puuteria taidankin kokeilla sit seuraavaksi 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *