Isadora Nude Cushion Foundation

Aasian suunnalla hittituotteiksi nousseet Cushion-meikkivoiteet ovat hiljalleen ottamassa jalansijaa Euroopassa ja nyt myös Isadoralle on tullut oma Cushion-meikkivoide, Nude Cushion Foundation. Cushion meikkivoiteen idea on siinä, että se on pakattu rasiaan ja meikkivoide on imeytetty ilmavaan sieneen. Kätessä pakkauksessa on peili ja vippa mukana, jolla meikkivoide on helppo levittää kasvoille.

 

isadoracushion.jpg

 

Kun ensimmäisen kerran kuulin Cushion-meikkivoiteista ajattelin, että nyt on hieman outo innovaatio kyseessä, mutta tarkemmin ajateltuani sehän on oikeastaan aika nerokas keksintö. Käykö kenelläkään nimittäin niin, että meikkivoide ikäänkuin sulaa päivän aikana pois kasvoilta?

Vaikka kuinka käyttäisin laadukkaita meikkivoiteita, irtopuutereita ja primereita, unohdan työpäivän vilskeessä lisäillä puuteria tai pyyhkiä ylimääräistä kiiltoa kasvoilta ja alkuillasta meikki tuntuu hävinneen kasvoilta pois. Tai jos ei suoranaisesti hävinneen, niin ainakin muuttuu epäsiistimmän näköiseksi nenänpielien punertaessa ja ihon kiiltäessä. 

 

isadoracushion2.jpg

 

Vaikka olen etsinyt hyvää ja pysyvää meikkivoidetta, ”The One” -meikkivoidetta en vielä ole löytänyt. Sellaista, mikä sopii pintakuivalle iholle ja on tarpeeksi peittävä, sillä ihoni on ohut ja kirjava. Sekaihon vuoksi meikkivoide ei saa kuitenkaan olla liian kosteuttava tai öljyinen, muuten iho rupeaa kiiltämään alta aikayksikön. Kuivakkaa ja juonteita korostavaa lopputulosta vältellen,  olenkin valinnut mieluummin meikkivoiteen, joka on valoa heijastava ja kosteuttava, mutta se näkyy valitettavasti hieman meikkivoiteen kestossa päivän aikana.  

 

isadoracushion4.jpg

 

Aiemmin käsilaukussani oli meikkipuuteri näitä tilanteita ajatellen, mutta meikkipuuteri on usein liian puuterinen ja kasaantuu helposti juonteisiin. Lopputulos voi näyttää jopa pahemmalta, kun iho muuttuu kuivakan ja ryppyisen näköiseksi.  Puuteri taas vie vain kiillon pois, mutta ei peitä punaisuutta ja värivirheitä.

 

isadorasuchion3.jpg

 

Tätä ajatellen Cushion-meikkivoide on älyttömän hyvä idea, se on helppo nakata laukun pohjalle mukaan, kädet eivät likaannut sitä levittäessä, eikä mukana tarvitse raahata erikseen meikkisieniä tai siveltimiä.

 

isadoracushion6.jpg

 

Nude Cushion Foundation on kosteuttava ja keskipeittävä meikkivoide, joka levittyy mielestäni helposti kasvoille. Pyyhkimällä sientä kasvoille, saa ohuemman kerroksen, mutta sitä voi hyvin kerrostaa taputtelemalla meikkivoidetta sienellä. Meikkivoiteen alkaessa loppua, sienen voi kääntää rasiassa toisinpäin. Kun tuote loppuu kokonaan, sieneen voi imeyttää lisää voidetta Nude Fluid Foundation meikkivoiteella, eli on uudelleen täytettävä. Tämä on mielestäni hyvä asia, sillä muuten tuote olisi aika tyyris kertakäyttöiseksi.  

isadoracushion7.jpg

 

Meikkivoide on hyvin kosteuttavan tuntuinen, sillä tuntui, että sain lisäillä reilusti irtopuuteria, että sain mattaisemman pinnan. Lopputulos on luonnollinen, mutta ihan hyvin peittävä ja se toimii mielestäni hyvin sekä meikkivoiteena, että paikkailuun päivän aikana. Itselläni oli käytössä vaalein väri, 10 Porcelain, joka oli sopivan vaalea sävy iholleni, mutta mielestäni tuotteessa pitäisi olla vielä vaaleampikin väri tarjolla oikein vaaleaihoisille. 

Hintaa tuotteella on n. 29,50 euroa, joka on melko hintava Isadoran tuotteeksi, mutta lisähintaa taitaa tuoda sen pakkaus. 

Mitä mieltä sinä olet Cushion meikkivoiteista? 

 

kauneus meikki testit
Kommentit (4)
 1. Hankin tuon saman sävyn itselleni ja se onkin hieman liian keltainen/oranssi kalpeille kasvoilleni. Tuote on kuitenkin tosi hyvä. Riittävän peittävä, ei jämähdä rumasti pintakuivaan ihoon, jättää samettisen ja kevyen tunteen kasvoille. 🙂

  1. Samaa mieltä tuon sävyn kanssa, itselle se menee siinä ja siinä talvi-iholle, mutta ehkä oli aavistuksen liian kellertävä ihooni. 

    

   1. Unohtui mainita, että tuota sävyä oon saanu paremmaksi laittamalla päälle luottopuuteriani Maybellinen Fit Me:tä sävyssä 115 Ivory. Kannattaa kokeilla. 🙂

    1. Okei, kiitos vinkistä, täytyypä käydä hypistelemässä jossain liikkeessä. Tuo puuteri ei olekaan minulle nimittäin tuttu!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *