It Cosmetics vihdoin Suomessa – Esittelyssä 5 Best Seller tuotetta!

It Cosmetics on useita palkintoja voittanut amerikkalainen tuotesarja, joka lanseerattiin Kicksin myymälöihin pari viikkoa sitten. Sarja on erittäin laadukas ja sillä on inspiroiva ja mielenkiintoinen tarina taustalla.

Sarjan perustaja Jamie Kerm Lima on televisiojuontaja, jolle puhkesi aikuisiällä ruusufinni. Hän sai jatkuvasti kuulla ikäviä kommentteja ihostaan, kun kovat studiolamput sulattivat meikin ja paljastivat naisen ruusufinnin ja ihon punoituksen. Jamie yritti löytää markkinoilta tuotteita, jotka kestäisivät kuumat studiovalot, mutta ei löytänyt tarpeeksi hyviä tuotteita. Lopulta Jamie lähti kehittämään itse tuotetta ja perusti oman tuotesarjan. Omalla tuotesarjallaan Jamie halusi, että jokainen nainen saisi mahdollisuuden tuntea itsensä kauniiksi.

 

Alkuaika ei kuitenkaan sujunut mutkitta, sillä Jamie yritti esitellä keksimäänsä tuotesarjaa usealle rahoittajalle, jotka hylkäsivät rahoituksen sillä perusteella, että kosmetiikkasarja ei myy, mikäli merkin mainoskasvona on muita kuin täydellisen ihon omaavia nuoria malleja. Jamie sai lopulta 10 min. aikaa esitellä tuotteensa amerikkalaisessa ostoskanava-ohjelmassa ja tuotteet olivat lopulta jättimenestys.

It Cosmeticksin tuotteet perustuvat ihonhoitoon ja niiden pohjalla on käytetty iholle hyvää tekeviä raaka-aineita, kuten hyaluronihappoa, peptidejä, antioksidantteja ja muita, joilla saadaan iho voimaan paremmin. Tuotteet on kehitetty yhdessä plastiikkakirurgien ja dermatologien kanssa ja ne sopivat myös herkälle iholle. Esimerkiksi vahvasti peittävät ja pigmenttiset tuotteet eivät ole kuivia tönkköjä, vaan hoitavan tuntuisia – vaikka ne ovat todella peittäviä.

Esittelen postauksessa kaikki sarjan viisi Best Seller-tuotetta.

 

 

*Your Skin But Better™ CC+™ SPF 50+

on sarjan tunnetuin tuote ja se on peittävä meikkivoide, jolla kerrostamalla voi säädellä tuotteen peittävyyttä. Tuotteella on mahdollista peittää akneihoa, arpia, ruusufinniä ja se sisältää rauhoittavia ja hoitavia ainesosia, kuten kollageenia, hyaluronihappoa ja peptidejä. Tuotteen kerrotaan rauhoittavan tulehtunutta ja ärtynyttä ihoa. Tuotteessa on SPF50. Vaikka tuote on peittävä, se ei tee paksua kuivakkaa ja raskasta lopputulosta, kuten monet täysin peittävät meikkivoiteet.

 

Sain testiini sävyn Light, joka on keltapohjainen ja hieman liian tumma iholleni. Astetta vaaleampi Fair Light on taas vaalea ja punertavapohjainen, joten otin mieluummin kesää vasten keltapohjaisen Light-sävyn. Olisin ollut kenties näiden kahden sävyn väliltä. Itse tykkään käyttää puoli astetta vaaleampaa meikkivoidetta, joka istuu vaalean kaulani sävyyn, sillä se kirkastaa kasvoja. Paksu ja tumma meikkivoide näyttää helposti vähän tunkkaiselta. Tummuutta lisään aurinkopuuterilla ja varjostuksilla.

Oma ihoni ei näytä enää hyvältä paksuilla meikkivoiteilla, joten epäilin tuotteen toimivuutta. Vaikka tuote peittää, se pysyy kuitenkin kivan kostean ja voidemaisen tuntuisena, joka vähentää esimerkiksi kuivan ihon juonteiden korostumista. Päivämeikkiin CC-voide on liian peittävää makuuni, mutta voisin kuvitella käyttäväni sitä iltameikissä ja jos haluan pohjan pysyvän virheettömänä koko päivän. Tuote peittää hyvin ihoni kirjavuuden ja vanhat näppyjen aiheuttamat punoittavat kohdat yhdellä kerroksella.

*Bye Bye Under Eye™ Concealer

peitevoide on superpeittävää ja pigmenttistä peiteainetta. Peiteaineella peittyy mustemmatkin silmänaluset, punaisuudet, verisuonet ja jopa tatuoinnit. Olin jo tilaisuudessa niin äimistynyt tuotteen peittokyvystä, sillä väsynyt ilme mustilla silmänalusilla kirkastui heti ja pandasilmät katosivat.

Peiteaine on tahmeaa ja paksua ja sitä tarvitsee alle nuppineulanpään verran silmänalusille. Peiteaine kannattaa lämmittää ensin sormilla, sillä muuten se on kunnon jankkia. Parhaiten tuote levittyy mielestäni sormenpäällä. Verrattuna moneen muuhun peiteaineeseen, tämän koostumus on tahmeaa mutta rasvaisen tai kosteuttavan tuntuista ja se ei kuivu mattaiseksi ja korosta silmänalusryppyjä.

 

 

Sain testiin sävyn Medium, joka sekin on vähän liian tumma. Kuvassa ihollani on itseruskettavaa, jolloin sävy istuu ihooni paremmin. Kamera on taittanut peitevoiteen vaaleammaksi, sillä todellisuudessa sävy on vähän tummempi kuin ihonsävyni. Sävy sopinee paremmin kesällä, jos saa vähän päivetystä iholle. Vaalein Light oli taas ihan liian valkoisen vaaleaa, joten olisin ollut taas näiden kahden sävyn väliltä.

En päässyt väärän sävyn vuoksi testamaan tuotetta ihan täysillä, joten tilaan siitä vaaleamman sävyn ja testaan tuotetta vielä paremmin. Peitevoide nimittäin tuntuu paremmalta kuin monet muut peitevoiteeni mutta väärässä sävyssä se ei pääse oikeuksiinsa.

 

 

Peitevoide toimii myös luomenpohjustaja, koska se tarraa ihoon niin hyvin ja samalla se tasoittaa kirjavat silmäluomet. Käytän yleensä Urban Decayn silmämeikinpohjustusta, sillä luomeni rasvoittuvat aika paljon. Tämä  pitää luomivärit paikoillaan ihan yhtä hyvin. Tuotteessa on hoitavina ainesosina peptidejä, hyaluronihappoja, hydrolysoitua kollageenia ja antioksidantteja.

 

 

*Superhero™ Mascara Black

on kapeaharjainen ripsiväri, joka lupaa käsittämätöntä volyymia yhdellä kerroksella. Kapea harja mahdollistaa sen, että lyhyemmätkin ripset on helppo meikata ilman suttuja. Ripsivärin kerrotaan antavan jopa vähän tekoripsimäisen vaikutelma, sillä lopputulos on niin vaikuttava.

 

 

Wau. Muutamalla vedolla saa kyllä todella näyttävät ripset ja ripsiväriä on mahdollista kerrostaa muutaman kerroksen. Ripsiväri on myös heti hyvä, eikä tarvitse odottaa kahta viikkoa, että massa kovettuu. Muutamaa kerrosta enempää ripsiväriä on jo hankalampi kerrostaa, sillä harjalla ei saa harjattua ripsiä auki ja ripset alkavat mennä kasaan.Koska kerrostan aina ripsiväriä monta kerrosta, niin käytin erillistä ripsiharjaa parin viikon ajan, mutta sen jälkeen massa vähän kuivahtaa ja silloin ripsiväri paranee entisestään.

Superhero antaa tuuheutta, pituutta ja pientä kaarevuutta. Ripsiväri ei suttaannu eikä varise päivän aikana yhtään, josta se saa krediittiä. Moni ripsiväri varisee päivän aikana, mutta tämä pysyy ripsissä koko päivän! Ripsiväristä tuli suosikkini, sillä tykkään megatuuheuttavista ripsiväreistä ja plussaa on tietysti se, että se pysyy koko päivän silmissä suttaantumatta.

 

 

*Brow Power™ Universal Taupe

kulmakynä  on kova ovaalinmuotoinen kulmakynä, jonka sävy on universaali ja sen kerrotaan sopivan kaikille. Kynällä saa piirrettyä yksittäistä karvaa ja lopputulokseen vaikuttaa se kuinka paljon kynällä painaa. Kynän kärki on hyvän mallinen ja vaikka se on kova, siitä lähtee väriä tarvittaessa runsaasti. Kova ja ns. kuivempi kynä auttaa siihen, että sävy ei suttaannu kulmissa vaan pysyy iholla paremmin.

Sävy on keskitumma ruskea pienellä ripauksella lämpoä. Kädessä väri näyttää lämpöisemmältä kuin kulmissa. Ihan harmaahiuksisille sävy jää lämpimäksi, mutta muuten se näyttäisi olevan aika hyvä universaali sävy. Toisessa päässä tuotetta on kulmaharja, joka on hyvä lisä tuotteelle, koska itse sain piirrettyä kynällä helposti liian viivamaista jälkeä ja harja pehmentää lopputuloksen. Lisäksi harja vaalentaa lopputulosta, jos kynällä painaa liikaa.

Ensimmäinen kulmakynä, jonka näen sisältävän niin paljon hoitavia ainesosia, kuten biotiinia, nokkosta, vihreää teetä, A-, B5-, C- ja E-vitamiinia ja antioksidantteja. Myös tämä tuote jäi käyttööni, sillä tykkään kynän kovasta kärjestä, joka ei piirrä liian vahvoja kulmia.

 

 

*Bye Bye Pores™ Poreless Finish Airbrush Powder

on irtopuuteri, josta en vielä parin viikon testailujen jälkeen osaa sanoa tykkäänkö siitä vai en. Se nimittäin tuntuu kuivalta ja jopa vähän karhealta ja on kaukana samettisen pehmeästä, mutta iholle se kuitenkin laskeutuu huomaamattomaksi eikä kuivata ihoa. Ehkä ristiriitaiset fiilikseni johtuu siitä, että tämän tuntuiset puuterit ovat yleensä kuivahkoja ja olen etsinyt viime aikoina samettisen pehmeitä puutereita.

Lopputulos iholla on kuitenkin erilainen ja puuterissa on mukana hoitavia ainesosia. Palkintoja voittanut tuote sisältää silkkiä, peptidejä, hydrolusoitua kollageenia ja antioksidantteja. Tuote on väritön ja talkiton ja se ei kasaannu juonteisiin. Iho jää mattaiseksi puuterin jäljiltä ja värittömyydensä vuoksi se sopii moneen ihonsävyyn.

 

 

It Cosmetics vakuutti laadukkuudellaan sen verran, että tuotteita on ehdottomasti testattava lisää. Sarjalla on myynnissä myös siveltimiä, joista kokeilin muutamia ja ne olivat ihanan silkkisen pehmeitä. Valikoimissaan runsas määrä tuotteita, mutta en ole varma kuinka paljon Kickseihin on tuotetta valittu.  Luomivärit tuntuivat olevan pehmeästi levittyviltää ja pigmenttisiltä ja CC-voiteesta kiinnostaa myös illuminating-versio. Ripsivärin tulen varmasti ostamaan heti uudestaan kun nykyinen loppuu. Lisäksi vaaleampi sävy peitevoiteesta lähtee tilaukseen, sillä se tuntuu jopa paremmalta kuin juuri testaamani Tarten Shape Tapen hehkutetut peitevoiteet.

 

 

Tuotteita on saatavilla Kicksin myymälöistä ja *verkkokaupasta.

Oletteko jo kerenneet kokeilemaan tuotteita? Miltä vaikuttaa? Suosikkeja?

*tuotteet saatu

kauneus meikki suosittelen iho
Kommentit (1)
  1. Emma - thebeautysquares
    17.4.2019, 08:41

    Kyllä, tuo CC-voide on käytössä lähes joka päivä! Kiinnostaisi kyllä kokeilla muitakin merkin tuotteita, esimerkiksi peitevoidetta, mutta nyt on useampia mitkä kiinnostaa niin en tiedä mihin päädyn 😄 tuo ripsiväri on kyllä saanut paljon hyviä arvioita.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *