Kaksi kovaa kosteuttajaa Lieracilta

Ranskalaiseen apteekkimerkki Lieraciin tutustuin parisen vuotta sitten ja huumaannuin Hydragenist-linjan Moisturizing Serum Oxygenating Replumping– seerumiin niin, että se jäi päivittäiseen käyttööni ”the seerumina”. Hydragenist on seerumi, jota suosittelen aina ensimmäisenä ystävilleni, jos he tiedustelevat minulta tehokosteuttavaa apua pintakuivalle iholle. Joka kerta ylistän samalla seerumin tuoksua, joka on karkkimaisen herkullisen hedelmäinen ja se muodostuu ruusuvedestä, jasmiinista ja gardeniasta

 

lierachydragenist1.jpg

 

Koostumukseltaan geelimäinen seerumi on pitkäkestoisesti kosteuttava tuote ja se sisältää mm. hyalyronihappoa ja hedelmien AHA happoja. Tuote on tarkoitettu yli 30-vuotiaille anti-ageing-ominaisuuksien vuoksi ja se palauttaa ihon täyteläisyyden siloittaen samalla juonteita ja ryppyjä. 

Vaikka ihastuinkin tuotteeseen tuoksun takia, ei se kuitenkaan riitä pelkästään ostoperusteeksi vaan tarvitsen tehokosteuttavia tuotteita, tai muuten kasvojeni ihoni hilseilee pahasti talvella. Hydragenist-seerumi on riittänyt hyvin yhdessä voiteiden kanssa kosteuttamaan ihoani ja pintakuivuus on pysynyt aisoissa. Kaikista ihonhoitotuotteista tämä on se, jonka levittämistä oikein odotan puhdistuksen jälkeen. Koska tuoksu <3.

 

lierachydragenist2.jpg

 

Hydragenist linjasta löytyy seerumin lisäksi voiteita ja uutena tuotteena sarjaan tuotiin lokakuussa erittäin kosteusköyhälle iholle tarkoitettu Hydragenist Extreme Nourishing Rescue Balm, joka on ihon täyteläisyyttä palauttava balsami. Intensiivisesti elvyttävä balsami on koostumukseltaan paksua kuin voi, jos purkkiin pudottaisi veitsen, se jäi seisomaan siltä seisomalta pystyyn. Voide on tarkoitettu kuivalle ja erittäin kuivalle iholle ja se sopii varsinkin näin talvisaikaan käytettäväksi, sillä se suojaa ihoa ja estää kosteuden haihtumista iholta. Tuotteessa on mm. karitevoita, ruusunmarjan ja chileläisen villiruusun oleouutetta.  Tätä voidetta olisin halunnut testata viime talvena, kun ihoni kuivui niin pahasti, että se hilseili punaisena ja ärtyneenä, eikä mikään voide ei meinannut riittää hoitamaan sitä. Vaikka voide on paksun tuntuista purkissa, se sulaa iholle ja jää yllättävän raikkaan tuntuiseksi. Testailin tuotetta myös päivävoiteena, eikä se ihme kyllä ollut liian rasvainen päivävoiteeksikaan, mutta sekaihoisena tykkään mielummin kerrostaa kevyempiä tuotteita päivällä.

 

lierachydragenist4.jpg

 

Tuotetta voi käyttää aamuin illoin voiteena tai kosteuttavana ja ravitsevana naamiona. Tuoksu tuotteessa on samaa maailmaa Hydragenist-linjan tuotteiden kanssa, mutta pettymyksekseni se tuoksuu siltä vain vähän sillä olisin toivonut, että siinä olisi ollut se sama ihana tuoksu kuin seerumissa. Olen testaillut tuotetta nyt noin kuukauden verran lähinnä yökäytössä ja naamion tavoin, jolloin levitän sitä oikein paksun kerroksen ja pyyhin mahdolliset ylimääräiset voiteet pois ennen nukkumaan menoa. Tykkään kyllä tuotteesta, mutta luulen että se on parhaimmillaan nimenomaan erittäin kuivalla ja kosteusköyhällä iholla, joka tarvitsee täyteläisyyttä ja rasvaa pelkän kosteuttamisen lisäksi. Mielenkiinnosta aion säästää voidetta vielä kunnon pakkasiin ja testailla sitä vielä päiväkäytössä, kun ihoni yleensä kuivuu niin, että se kuoriutuu nenän päästä pois. Kuka muu on hullaantunut Hydragenist-linjaan? Mitkä on sinun kuivan ihon pelastavat tuotteet? Vinkkejä otetaan vastaan! 

*seerumi on oma, voide saatu testiin

kauneus iho testit
Kommentit (1)
  1. Rakastan tota seerumia. Mun vinkkejä on kerrostaminen, eka iholle hoitovesi, essence, seerumi ja voide. Yöksi voi päälle lisätä vielä yönaamuon tai öljyn. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *