Kampaamosuositus Viiskulmassa

*Palvelu saatu blogin kautta

Viime syksynä minuun otettiin yhteyttä parturikampaamo *Viiskulmasta ja kysyttiin, että haluaisinko tulla kokeilemaan jotain kampaamopalvelua.

Epäröin ensin, koska uudelle kampaajalle meneminen on aina jännittävää ja minulla on jo kaksi luottokampaajaa, joilla olen käynyt vuosia. Lisäksi olen todella tarkka hiusteni sävystä ja muutamat epäonnistuneet värjäyskerrat ovat jääneet mieleeni.

Hetken epäröinnin jälkeen päätin uteliain mielin mennä kokeilemaan värjäystä, varsinkin kun näin, että kampaamon Instagram-sivuille oli viime aikoina lisätty kauniin näköisiä kuvia ja värjäyksiä. Yksi kuva vaalennetuista hiuksista sai minut vakuuttuneeksi, että tuolla kampaamossa osataan tehdä  vaalennuksia.

Varasin ajan Charlotalle ja menin joulukuussa  pieneen ja tunnelmalliseen kampaamoon Helsingin viiskulmassa.

Charlotan ammattitaidon huomasi heti. Edellisestä värjäyskerrasta oli 4 kk ja tyvikasvu oli vailla raitoja. Toivoin tällä kertaa talvea kohti luonnollisempaa lopputulosta ja vähemmän raitoja, sillä kesällä hiukset raidoitettiin kauttaaltaan vaaleaksi.

Vaikka kyse oli vain tyviraidoista, niin Charlotalla oli selkeä visio kuinka raidat laitettaisiin tällä kertaa niin, että omaa väriä jäisi kehystämään kasvoja ja kuinka takaraivon selkeästi vaaleampi kohta häivytettäisiin.
 

Charlotan otteet olivat varmoja ja työskentely ripeää ja ammattitaitoista. Vaaleista raidoista tuli kirkkaan vaaleat ja juuri sopivan kylmän sävyiset. Latvat kirkastettiin samalla vanhoista hopeashampoon jäämistä, sillä kerrostuessaan ne tekevät helposti väristä tunkkaisen.

Parhaimmillaan vaalennus on silloin, kun hiuksia ei tarvitse pestä heti hopeashampoolla ja pärjäsinkin pari viikkoa normishampoolla.

Olin enemmän kuin tyytyväinen värjäykseen, joka näytti luonnolliselta, tasaiselta ja kirkkaammalta kuin aiemmin. Jälkeen-kuvat on otettu kännykällä ja valaistuksen vuoksi vaalea väri ei pääse kuvassa esiin niin kauniisti, mutta kuvasta kuinka luonnollisen kauniilta raidat näyttävät.

Puhuimme Charlotan kanssa siitä, kuinka helppoa esimerkiksi uuteen kaupunkiin muuttaessa on löytää pankki, kaupat ja muut, mutta uuden kampaajan löytäminen on haastavaa!


Voin lämpimästi suositella kampaamoa ja ammattitaitoista Charlottaa, mikäli sinulla on uusi kampaaja hakusessa. Palvelua testatessa en luvannut kirjoittaa blogipostausta, mutta koska paikka oli sen verran helmi ja Charlotta taitava kampaaja, niin suosittelen mielelläni kampaamoa kaikille.

Kampaamo sijaitsee Helsingin viiskulmassa kävelymatkan päässä ydinkeskustasta.

Kiitos kampaamo Viiskulma ja Charlotta!

Linkin kampaamon sivuille löydät täältä.

Kommentit (1)
  1. Huolellinen puhdistus ja kosteutus, riittävä vedenjuonti, monipuolinen ja terveellinen ruokavalio.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *