Kampaustutoriaali – Twisted bun

Vaihteeksi pieni kampaustutoriaali kieputusponnarista, eli Twisted bunista. Tällä tekniikalla voi piristää tylsää perusponnaria ja se saa astetta tyylikkäämmän lookin. Kampaus tehdään kahta osiota kieputtamalla, eikä vaadi sen kummempia letitys- tai kampaustaitoja. 

 

kipeutusponnari2.jpg

 

1. Laita jakaus niskaan saakka keskelle päätä.

2. Ota etuhiuksista ohimolta osio ja jaa se kahtia.

3. Ala kieputtamaan hiuksia niin, että otat aina alhaalta hiuksia mukaan ylimenevään osioon ja kierrä se toisen osion alle. Jatka näin, alhaalta lisää hiusta mukaan osioon, eli kieputat vain kahta osiota toisensa ympäri. Jatka kunnes kaikki niskahiukset on mukana. 

 

kieputusletti1.jpg

 

4. Laita valmis puoli ohuella kuminauhalla kiinni ja tee sama kieputus toiselle puolelle.

5. Yhdistä molemmat puolet kumilenkillä poninhännäksi ja kiepauta kumilenkki piiloon pienellä osiolla hiusta. 

 

kieputusponnari3.jpg

 

6. Halutessasi lisää rusetti tai muu koriste, jos haluat kampauksesta juhlavamman. Hiuskoristeet, joissa on iso solki myös levittävät poninhäntää leveämmälle, kun laitat koko poninhännän soljen sisälle ja näin ollen latva näyttää paksummalle. 

 

kieputusponsku.jpg

 

Youtubesta löytyy tosi hyviä tutorial-videoita erilaisista kieputusponnareista hakusanoilla Twisted bun tutorial, käykääpä kurkkimassa, jos kaipaatte lisää kampausvinkkejä. 

 

Kommentit (2)
  1. Kiva postaus! Täytyypä kokeilla tuota kampausta tällä viikolla pakkasen pelästyttämiin hiuksiini 🙂

    1. Ja se on aika helppo toteuttaa! Toiselle puolelle oli vähän vaikeampaa saada yhtä siisti kieputus, riippuu oletko vasen- vai oikeakätinen 🙂  Kaveri vinkkasi, että toimii myös kivana treenikampauksena ja lisänä sai kivat laineet seuraavaksi päiväksi. Jos ei nyt ihan hiki päässä jumppaile 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *