Kérastase Elixir Ultime, öljyn kiiltoa hennoille hiuksille + ARVONTA

Kérastasen ihanaan Elixir Ultimate tuoteperheeseen on tullut muutama uusi huipputuote lisää ja osa on saanut uuden pakkauksen ympärilleen. Jos joku muistaa lukeneensa juttuni Redkenin monitoimisuihkeesta ja siitä, että jostain ikiajoista saakka minulle on jäänyt pelko käyttää öljyjä, sillä lopputulos oli liian usein liian raskas ja öljyinen. No vihdoinkin Kérastaselta on tullut hienojakoinen suihkutettava hiusöljy,  joka sopii hennolle hiukselle! Tätä olen odottanut!Eli hiusöljy, joka sopii nimenomaan varsinkin suomalaiselle hienolle ja hennolle hiukselle. 

kerastaseöljyt.jpg

Tuoteperheen uutuustuotteet ovat juuri tämä hoitosuihke ja ravitseva hoitoaine kaikille hiustyypeille 

Volume Beautifying Oil Mist on hennoille hiuksille tarkoitettu öljysuihke nimenomaan niille, joita öljyjen raskaus pelottaa. Se lisää volyymia, rakennetta, kiiltoa ja ihanaa pehmeää tunnetta hiuksille. Öljy sopii käytettäväksi kosteisiin hiuksiin vähentämään pörröisyyttä tai kuiviin hiuksiin tuomaan kiiltoa ja helpottamaan hallittavuutta. Tuote sisältää erilaisia öljyjä mm. Pracaxi-, Argan-, maissi ja kameliaöljyä ja se tekee hiuksista silkinpehmeät, kiiltävät ja taipuisat. 

Olen suihkinut tuotetta melko reilulla kädellä hiukseen ja se todella on kevyt suihke, joka ei oikeastaan edes tunnu öljyiseltä. Tästä syystä tuotetta on hyvin vaikea laittaa liikaa hiukseen. Kuivaan hiukseen tuote tuo ihanasti kiiltoa. 

Elixir Ultimate Beautifying Oil Conditioner on toinen uutuustuote,  hoitoaine joka sopii kaikille, jotka haluavat öljyn hoitavuutta päivittäiseen rutiiniin. Hoitoaine sopii hyvin myös hennoille hiuksille ja hiuksista tulee ravitut, pehmeät kiiltävät ja takkuisuus vähenee.

 

kerastaseoilmist.jpg

kerastasetuotteet.jpg

 

Vanhastaan tuotesarjassa löytyy kattava kokoelma tuotteita jokaiselle hiustyypille, pidät sitten föönauksen alle laitettavista öljyistä, kerran viikossa käytettävistä naamioista tai öljyseerumista, joka siloittaa huonokuntoista latvaa.  

Elixir Ultime L´Huile Originale on sarjan ensimmäinen hiusöljy, joka on monipuolinen, kaunistava eliksiiri kaikille hiustyypeille.

Elixir Ultime Imperial Tea on uuden pakkauksen saanut värjätyille hiuksille sopiva hiustenhoitoöljy, joka heijastaa hiuksessa valoa, niin että hiuksista ja väristä tulee moniulotteisen kiiltävä. 

Elixir Ultime Bain Oléo Complexe on hemmotteleva shampooöljy kaikille hiustyypeille. Shampoo kosteuttaa ja tekee hiuksesta kevyen tuntuisen. 

Elixir Ultime Bain Oléo Riche on keskipaksuille ja paksuille hiuksille tarkoitettu ravitseva ja täyteläinen shampoo, joka sisältää mm. kookosöljyä, sheavoita ja korianterin öljyä. 

Elixir Ultime Huile Cataplasme on hemmotteleva ja erittäin hoitava öljynaamio, jota voi käyttää tehonaamiona vaikka kerta viikkoon. 

Elixir Ultime Solid Serum on kiinteässä muodossa oleva öljyseerumi, joka sopii suojaavaksi tuotteeksi haaroittuneet latvat ja helpottaa vaikeasta hallittavien hiusten kuntoa silottaen ne. Tuote sisältää 14 eri kallisarvoista öljyä ja 1 eteerisen öljyn. 

Elixir Ultime Créme Fine on voidemaissa koostumuksessa oleva öljy. Tuote sisältää mm. granaattiomenan uutetta ja valkoista kukkaisöljyä. Tuote sopii föönauksen alle käytettäväksi tai viimeistelyyn ja siloitteluun. 

 

kerastasehoitoaine.jpg

 

Arvonnassa on nyt nämä kaksi uutuustuotetta, hennoille hiuksille tarkoitettu Volume Beautifying Oil Mist ja Elixir Ultimate Beautifying Oil Conditioner hoitoaine. Kommentoi blogipostausta 19.11.2015 mennessä kertomalla, mikä tuotesarjan tuotteista herätti eniten kiinnostusta ja laita sähköpostiosoitteesi kommentin perään, niin arvon uutuustuotteet ja otan voittajiin yhteyttä sähköpostin kautta.  

 

kauneus hiukset
Kommentit (44)
  1. Oil Mist kuulostaa kiinnostavalta!
    mannanpostiatluukkupistecom

  2. how to find clipboard history
    25.8.2018, 08:13

    Ultimate Beautifying Oil Conditioner since it is currently used in oil and I did like
    this.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *