Kérastase L’Incroyable kampaushaaste

Kérastase haastoi bloggarit ja vloggarit kampaushaasteeseen maaliskuun aikana, jossa toteutettaisiin kolme erilaista kampaustyyliä uutuustuotteen L’Incroyable Blow Dry Lotionin avulla. Kérastase on nimittäin kehitellyt jälleen uuden innovatiivisen tuotteen, jonka idea on siinä, että hiusta voi uudelleenmuotoilla lämpölaitteiden avulla ilman, että se kovettuu hiukseen, eikä sitä tarvitse lisäillä hiuksiin kampaustyylejä vaihdellessa. Otin haasteen vastaan, sillä halusin testata toimiiko tuote hiuksissani, sillä käytän paljon muotoilurautoja mm. suoristusrautaa.

 L´Icnroyable on tuote, joka suojaa hiusta muotoiluraudoilta ja aktivoituu uudelleen, kun hiusta uudelleenmuotoillaan ja se ikäänkuin lukitsee kampauksen paikoilleen. Tuotteen avulla hiusta voi siis kihartaa, suoristaa ja kihartaa huoletta pesujen välillä ja hius pysyy pehmeänä ja liikkuvana. 

 

kerastaseharmaa.jpg

 

Tuotteen lämpösuoja aktivoituu jo matalassakin lämpötilassa, joten hiusta voi kihartaa muotoilurautojen pienimmilläkin asetuksilla. Kérastasen mukaan tuotteessa on muotoilumuisti, jonka avulla hius ”muistaa kampauksen”, vaikka bailaisit villisti ja hengailisit Rion kosteassa yössä, niin kampaus pysyy hyvänä ja luonnollisesti liikkuvana. 

Oma hiukseni on luonnonkihara, ja suoristan sen aina pesun jälkeen, joten tämä voisi olla ensimmäinen kampaus ”arkikampaus”, mutta koska se on niin arkinen, olkoon se lähtökohta haasteelle. Tuotetta riitti 1-2 pumpun painallusta ja hius tuntuu pehmeältä, kiiltävältä ja ilmavalta. Toimii ainakin siis suoristuksen alla. 

tukkasuora5pieni.jpg

 

 

1. Hollywood-kiharat 

Ensimmäinen kampaukseni tein kartiomallisen kapean kiharatikun avulla. Kiharatikku on suosikkini muotoiluvälineistä, sillä saa helposti ja nopeasti kivat kiharat. Kiharat avasin vain kevyesti sormilla haroen ja lopuksi lisäsin hiuslakkaa viimeistelytuotteena.

Tämä kampaus voisi olla punaisten mattojen Hollywood-kampaus. Ainakin minun hiuksessani kihara pysyi hyvin, mutta se voi johtua myös siitä, että hiukseni on luonnostaan taipuisa. Jos hiuksesi on piikkisuora ja kiharat latistuvat helposti, voi tuotteen kanssa käyttää hyvin myös muita muotoilutuotteita, esim. hiuslakkaa ja tyvikohottajaa. 

 

tukkakiharahollywood.jpg

tukkakiharamuut1.jpg

 

2. Half Bun 

Illalla harjasin kiharat auki pehmeällä harjalla, jolloin lopputulos on helposti kiilloton ja muhkea takkupesä. Mutta loistava kampauspohja poninhäntäkampauksille ohuen lirutukan sijaan! Olen ihastellut (alun muoti-ilmiö kauhisteluiden jälkeen) halfbun- eli puoliponnarikampauksia, mutta nutturasöherö takaraivolla vaatii hiusten paksuutta näyttääkseen hyvältä. Kiharan hiuksen puoliponnari voisi mennä tyyliluokkaan Boho Half Bun. 

Yllätyin kiharaa auki harjatessa tuotteen pidosta, sillä sain harjata hiusta melko pitkään ja hius tahtoi edelleen mennä takaisin kiharrettuun muotoonsa ja latva pysyi kiiltävänä ja pehmeänä. 

 

tukkahalfbunkopio.jpg

tukkahalfbunkaksimuuta.jpg

 

3. Toispuoleinen lettikampaus 

Seuraavana päivänä suoristin edellisen päivän kiharat, sillä halusin testata lunastaako tuote lupauksensa. Ja kyllä se lunastaa, hius suoristuu takaisin, eikä se ole kova, raskas tai karhea vaan pehmeä, kiiltävä ja ilmava. Latvat taivutin hieman sisäänpäin suoristusraudan avulla. 

Ohimolle letitin pienen ranskalaisen letin vasemmalle ja kampasin hiukset toiselle puolelle. Tämä kampaus voisi mennä niin arki- kuin juhlakampauksena.  

tukkaletti.jpg

P1010060tukka5uusi.jpg

 

Tykkään yleensä enemmän seerumimaisista tuotteista, mutta vaikka L`Incroyable on voidemainen, se ”sulaa” kädessä, joten se on helppo levittää tasaisesti hiuksiin. Tuotetta riittää 1-2 pumpunpainallusta hiusten paksuudesta riippuen. 

Kaiken kaikkiaan L´Incroyable on toimiva tuote ainakin minulla, sillä pesen hiukset 2-3 pvän välein, joten yhden tuotteen avulla voi muotoilla hiusta suorasta kiharaan ja kiharasta suoraan fiiliksen mukaan. 

 

kerastaseharmaa1.jpg

Tuote on ilmestynyt kauppoihin maaliskuun aikana ja sitä saa tavarataloista.

Mitä mieltä te olette tällaisista monitoimituotteista? 

*Tuote saatu testiin

 

 

Kommentit (2)
  1. Ihania kampauksia! Toi toispuoleinen lettikampaus sopii sulle niin hyvin! Pitänee kokeilla itsekin 🙂

    1. Kiitos. 🙂 Lettikampaukset on niin kivoja, niillä saa vähän extraa vaikka mihin kampauksiin ja hiustyyleihin!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *