Kestävä geelilakka Rimmeliltä

Huhtikuussa Bernerin bloggaajapäivällä pääsin testaamaan Rimmelin uusia Super Gel-kynsilakkoja, josta postasinkin jo Instagramin puolelle kuvan.  Super Gel-lakat lupaavat pysyä kynsillä 14 päivää ja Top coat- lakalla lopputuloksesta tulee pysyvä ja kiiltävä kuin geelilakoista, mutta ilman UV-lamppuja.

Lakoissa oli ihania värikkäitä ja hienoja värejä, mutta koska rakastan ranskalaisia manikyyrejä ja vaaleanpunaisia nudelakkoja, valitsin tietenkin testiini vaaleanpunaisen sävyn 021 New Romance. Tämä sävy on muuten yksi viidestä Kate Mossin suunnittelemista sävyistä.

 

rimmellakka1.jpg

 

Lakkaa laitettiin kynsiini kaksi kerrosta päällylakkoineen ja ilokseni huomasin jälkikäteen, että goodie bagiin oli laitettu mukaan tuo Top Coat, jotta sitä pääsi testailemaan kotona kaikessa rauhassa. 

Bloggaajapäivä oli keskiviikkona ja vielä sunnuntaina lakka oli kiiltävä ja hyvännäköinen eikä se ei ollut lähtenyt lohkeamaan yhtään kärjistä. Lakka kesti tiskaamiset ja muut päivittäiset pesut, joten aika hyvä kesto mielestäni. Olin ensin hieman skeptinen lakan kestoon, sillä olen kokeillut muiden merkkien geelilakkoja ja ne ovat pettymyksekseni pysyneet kynnellä vain pari päivää. 

 

rimmelkäsi.jpg

Kuva 4 pvää lakan levittämisen jälkeen

021 New Romance oli sen verran ihana sävy, että kävin heti toukokuun alussa niiden ilmestyessä kauppoihin ostamassa sen heti itselleni, kun se kerran oikeasti pysyväksi lakaksi osoittautui. Hyvän keston lisäksi lakka lähentelee täydellistä vaaleanpunaista sävyä, sellaista joka ei taita liikaa pinkkiin, valkoiseen tai beigeen ja se peittää tarpeeksi niin ettei kynnen oman väri kuulla läpi.

Tuote lupaa pysyä 14 päivää kynnellä, mutta lakka alkaa irtoilemaan viimeistään viikon kuluessa kynnen kärjistä, joten ainakaan siistinä se ei 14 päivää pysy. Viikon kesto on kuitenkin mielestäni erittäin hyvä verrattuna tavallisten lakkojen kestoon.  

Tämä oli ensikokemukseni Rimmelin kynsilakoista ja minusta tuli fani samantein. Rimmelin merkki on pysynyt minulle hieman tuntemattomana sarjana ja olen pitänyt sitä jotenkin ”teinisarjana”, mutta yllätyin päästessäni kokeilemaan tuotteita, kuinka laadukkaita ja kivoja tuotteita sarjalla on. Yksi suosikkiuutuus on mm. Insta Flawless-tuote, josta juttua tulossa myöhemmin. Aivan loistava tuote kuivalle ja rypistyneelle iholleni! 

Tuotteen hinta on n. 6 euroa ja sitä on saatavilla marketeista ja tavarataloista, mm. Prismoista ja Sokoksista.

Onko teillä suositella muita kestäviä geelilakkoja? 

*toinen tuotteista saatu testiin

 

 

kauneus meikki testit
Kommentit (4)
  1. Sitäpaitsi… Jos et ooo RIMMELIn lakkoja käyttäny, tutustupa heidän eri sävyihin ”60seconds”a! Hitsin paljo parempia ku nää ja kuivuukin nopeampaa (peittävyys sama)!!! Nimim.. harrastelen paljon eri ”markettilakkoja”

  2. Niin ja vielä… Monet uudet lakat pysyy tosi pitkään kynsissä, ilman mitään, jos joku väittää normilakoista muuta, on pö-hö-lö Kaikista paras päälylakka on ollu ihan Sokkarista (S-market) ostettava halpa kimallelakka, joka näyttää aivan tähtitaivaalta ihan minkä tahansa lakkavärinpäällä ja jopa ilman näyttää aivan tähtitieteellisen hienolta. Kimelteet hohtaa monissa eri sävyissä, sen takia passaa lähes kaiken kans, ja on aivan UBER hieno!!!! Makso ehkä 4-5€ ja kuivaa varmaan 15min. Kesto on sen 2viikkoa, jos oot normi ihminen. Jos hiot erilaisilla hiomapapereilla ja -sienillä (niin ku minä) kärjet kuluu 1vk:ssa ja vähä ennen 2viikkoa alkaa varista loput pikkuhiljaa…

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *