Kestävä mattapuna

Viikonlopun vinkki kestopunia etsiville. MAC Retro Matte Liquid Lipcolor- nestemäiset huulipunat ovat varmasti pysyvimmät ja pigmenttisimmät huulipunat jotka minulta löytyy meikkikokoelmastani. Nämä punat huulissa voi syödä rauhassa aamupalan ja lounaan ilman, että punaa tarvitsisi lisäillä tunnin välein tai sen karkaamista hampaisiin tai yli huulten rajojen tarvitsisi pelätä. Korjailen ja lisää punaa yleensä lounaan jälkeen jolloin se pysyy iltapäivään asti hyvänä, jos en pahemmin ”syö” huuliani päivän aikana. 

Omistan punia kaksin kappalein, mutta täytyy myöntää että niiden käyttö on jäänyt kuitenkin todella vähiin. Ei siinä ettenkö pitäisi punista, jotka pysyvät huulilla oikeasti pitkään, mutta nämä ovat niin pigmenttisiä ja maalimaisia, että ne on haastavaa saada levitettyä kauniisti huulille. Tuotetta ei nimittäin sutaista huulille hetkessä tai ilman peiliä, vaan niiden levittäminen vaatii tarkkaa työtä ainakin jos huulissa ei ole selkeää rajaa.  

macpuna1.jpg

 

Retro Matte Liquid Lipcolor kuivuu huulille niin mattaiseksi, että ne eivät sovi kuiville ja rohtuneille huulille, sillä ne tuovat esiin huulien kuivuuden. Tuote kuivuu nopeasti ja väri jämähtää sen verran tiukasti huuliin, että levittämisen kanssa tulee olla tarkka tai pieleen mennyt suhru vaatii meikinpoistoainetta. 

Tuotteessa on levittämisen kannalta hyvä nuolenmuotoinen aplikaattori, joka helpottaa värin levittämistä huulille tarkasti. Keskellä aplikaattoria on kuoppa, johon tuotetta kerääntyy mielestäni vähän liikaa, mutta ylimääräiset voi kaapia hylsyn reunaan.

 

macpuna2.jpg

 

Kuvissa minulla on sävy Dance with me, josta tulee omaan makuuni liikaa sävyä huulille suoraan aplikaattorista laitettuna ja sävy on liian tumma. Olenkin huomannut, että se on parempi levittää huulisiveltimellä, jolloin sen saa ohuemmin huulille.  Väri on silloin täydellisen kirkas ja kylmä, mutta silti raikas punainen (ylin kuva). Ohuemmin levitettynä puna kestää vähän vähemmän aikaa huulilla, mutta se pysyy silti mielestäni riittävän hyvin eikä sitä tarvitse lisäillä kuin muutaman tunnin välein. 

 

macpunauusi.JPG

 

Suosittelen kokeilemaan tuotetta, mikäli etsin kunnon mattaista ja pysyvää huulituotetta, jossa on pigmenttiä paljon!  

 

macretromatteliquidlipcolor.jpg

Oletteko te jo kokeilleet tuotetta?

Kommentit (2)
  1. Vautsi mikä sävy, ja sopii sulle kyllä aivan älyttömän hyvin! Olenkin jo jonkin aikaa miettinyt, että mitähän huulipunaa sulla mahtaa olla tuossa blogin oikean yläreunan ”profiilikuvassa”, mutta tässä taisikin tulla vastaus. 🙂

    P.S. Löysin blogisi kunnolla vasta noin kuukausi sitten ja tykästyin ihan tosissaan. Täällä siis melko tuore lukija sanoo hei ja että jatka samaan malliin! ^_^

    1. Kiitos ihanasta kommentistasi! <3 Kiva kun tulit sanomaan hei 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *