Kevään hypetystuote

Kevään yksi hehkutetuimmista Lumenen tuotteista oli uusi Bright Now Vitamin C -hyalyronihappotiiviste, jota hehkutettiin myös monissa kauneusblogissa. Minuun tuote iski alunperin sen vuoksi, koska pidän tuotteiden kerrostamisesta iholle. Sen sijaan, että laittaisin pintakuivalle sekaiholleni paksua voidetta, kerrostan mieluummin hoitovesiä, tiivisteitä ja seerumeita ohuemman voiteen alle.

 

 

Bright Now Vitamin C- tipat ovat kosteuttavia ja heleyttäviä tippoja pirtsakan oranssisessa pipettipullossa ja tuote tuoksuu ihanalle. Tuote sisältää suomalaista lakkaa, C-vitamiinia ja kahdentyyppistä hyalyronihappoa. Hyalyronihapot kosteuttavat ihoa ja C-vitamiini mm. kirkastaa ihoa ja edistää kollageenintuotantoa ihossa. 

Tuote tuoksuu taivaalliselle, pipettipullo on käytännöllinen ja iho tuntuu levittämisen jälkeen kosteutuneelta ja sileältä. Tuote on kyllä ihana ja haluisin niin kovasti pitää siitä, mutta täytyy myöntää, etten tiedä tekeekö tuote loppujen lopuksi iholleni mitään? Vaikka pidänkin tuotteiden kerrostamisesta iholle, niin en tiedä onko tämä tuote tarpeellinen yhdessä seerumien kanssa käytettäväksi. Jos en käyttäisi mitään seerumeita, niin silloin tuote olisi oiva tuote kosteuttamaan ihoa ennen päivä- ja yövoidetta.

 

 

Niin tai näin, harkitsen vielä jatkossa aionko ostaa tuotteen uudelleen, mutta sitä ennen aion nauttia pullollisen verran tuotteen tuoksua ja ehkä korvata tuotteella paksumpien seerumien käytön näin kesäaikaan. 

 

 

Oletko sinä hullaantunut tästä uutuustuotteesta?

 

 

 

Kommentit

Maija / Kivipuuteri-kosmetiikkablogi (Ei varmistettu) http://kivipuuteri.blogspot.fi/

En ole tätä vielä testannut, mutta varmaan jossain vaiheessa. Tämä seerumi taitaakin jo löytyä kaikilta muilta, etenkin bloggaajilta :D

ohsomanyreasons

Taitaa löytyä! :) Tällaisia ihania uutuustuotteita lisää kiitos Lumenelta :) 

EllaB (Ei varmistettu)

Olen käyttänyt! Ja 1. käyttökerralla ajattelin ihan samaa: "samaltahan tää nassu näyttää kun eilenkin", mutta sitten kun yhtäjaksoisesti jaksoin käyttää viikon kaksi, niin avopuolisokin sanoi huomanneensa eron ihossa! Musta iho ainakin hehkuu ja näyttää kosteutetulta, vaikkei sen kummempia ihmeitä tekisikään :)

ohsomanyreasons

Mahtavaa! Kiva kuulla, että tuote on tehonnut. Ja että miehetkin sen huomaa! :) 

SalkaT (Ei varmistettu) http://inthislightandonthisevening.blogspot.com/

Mun iho taas tykkäsi tästä ja koin, että iho näytti kirkkaamalta. Lisäksi tässä on mun iholle sopiva kosteustehokin! Mun iho ei noin yleisesti ottaen ole kovin paljoa tykännyt Lumenen tuotteista joten kivaa oli löytää ihollani toimiva tuote :)

ohsomanyreasons

Mä innostuin tästä tuotteesta enemmän kuin mistään Lumenen tuotteesta pitkään aikaan, mutta en huomannut kirkkaudessa noin selkeää eroa. Mutta ihana tuote silti! <3 Toimii ehkä vain vähän paremmin muilla. 

Mia K.
Voi taivas

Muistatko hintaa? Kuulostaa myös todella hyvältä! 

ohsomanyreasons

Muistaakseni hinta oli siinä aikalailla 20€ Sokosella. :) 

tumbsku (Ei varmistettu)

Tää on kyllä hassu tuote :) tavallaan omalla silmällä ei sitä eroa huomaa, mutta sitten esimerkiksi valokuvissa eri valaistuksissa huomaa selkeät muutokset ihon kuulaudessa ja tasaisuudessa. On kyllä varsinkin väsyneen ihon pikapelastaja pitkäkestoisilla vaikutuksilla!

ohsomanyreasons

Tuota en ole tullut ajatelleeksi, täytyypä tutkailla valokuvia tarkemmalla silmällä! :)

Shoegalll (Ei varmistettu)

Myös mulla on hyvää kokemusta tästä tuotteesta. Sain joskus talvella näytteen ja eräänä iltana laitoin sitä. Seuraavana aamuna itseäni peilistä katsoessani olin aivan ihmeissäni, että mitä mulle on yön aikana tapahtunut. Kasvot olivat muuttuneet aivan hurjan paljon kirkkaammaksi ja näytin niin kuin olisin yön aikana ruskettunut sillä tavalla hieman ja nätisti. Tämä kuulostaa joltain mainoslauseelta, mutta vannon, että on totta :) Olen mainostanut tätä tuotetta kavereilleni siitä lähtien. Ostin myös itselleni tietenkin. En ole käyttänyt niin paljon kuin haluaisin, koska tappelen aikuisiän aknen kanssa, enkä aknelääkevoiteen kanssa tietenkään tätä viitsi käyttää, joten pidempää vaikutusta en pysty kuvailemaan.

ohsomanyreasons

Kiva kuulla! Ja nyt en yhtään ihmettele, että tämä on niin hehkutettu tuote! Kuulostaa siis että sekä välitöntä ja pidemmänkin ajan vaikutusta tiedossa. Mutta eihän kaikki voi toimia kaikilla. Täytyy ehkä säästää tuote vielä sellaiseen aikaan, että ihoni on eloton ja samea ja testata sitten uudemman kerran tuotetta!

Ellu1 (Ei varmistettu)

Miellyttävän tuntuinen tuote mutta mitään vaikutusta iholla en kyllä huomannut kuukauden käytön jälkeen.

ohsomanyreasons

Joo miellyttävä ja pakko vielä kerran hehkuttaa tuoksua <3 Mutta näemmä siis osalla toimii kuin unelma, osalla ei sitten ollenkaan..? No eihän kaikki tuotteet sovi kaikille :) 

mystery
Vision One

Mua on ihmetyttänyt suuresti tän tuotteen hehkutus, mulla tää ei toiminut ollenkaan. Tai en tiedä sainko jonkun viallisen tuotteen, kun "seerumi" ei imeytynyt ihoon alkuunkaan vaan kuoriutui hetken päästä pois. Lempi kasvoseerumini on Dr.Hauschkan Clarifying oil, mikä toimii oikeasti todella hyvin ja tuoksuu ihanan luonnolliselta.

ohsomanyreasons

No se on kyllä kieltämättä outo reaktio? Joskushan meikkivoiteet "rullaavat" joidenkin seerumien päältä pois mutta jos tuote kuoriutuu pois itsessään niin kuulostaa oudolta. Menisin ehkä itse kysymään konsulenteilta, että onko vastaavia tapauksia tullut muitakin vastaan vai voisiko tosiaan olla viallinen erä? Voihan tietysti olla, ettei tuote vain imeydy ihoosi kunnolla, oletko kuorinut ihoa kunnolla? Kurja juttu, että tuollainen reaktio! 

Kommentoi