Kevään hypetystuote

Kevään yksi hehkutetuimmista Lumenen tuotteista oli uusi Bright Now Vitamin C –hyalyronihappotiiviste, jota hehkutettiin myös monissa kauneusblogissa. Minuun tuote iski alunperin sen vuoksi, koska pidän tuotteiden kerrostamisesta iholle. Sen sijaan, että laittaisin pintakuivalle sekaiholleni paksua voidetta, kerrostan mieluummin hoitovesiä, tiivisteitä ja seerumeita ohuemman voiteen alle.

 

lumenetiiviste3.jpg

 

Bright Now Vitamin C- tipat ovat kosteuttavia ja heleyttäviä tippoja pirtsakan oranssisessa pipettipullossa ja tuote tuoksuu ihanalle. Tuote sisältää suomalaista lakkaa, C-vitamiinia ja kahdentyyppistä hyalyronihappoa. Hyalyronihapot kosteuttavat ihoa ja C-vitamiini mm. kirkastaa ihoa ja edistää kollageenintuotantoa ihossa. 

Tuote tuoksuu taivaalliselle, pipettipullo on käytännöllinen ja iho tuntuu levittämisen jälkeen kosteutuneelta ja sileältä. Tuote on kyllä ihana ja haluisin niin kovasti pitää siitä, mutta täytyy myöntää, etten tiedä tekeekö tuote loppujen lopuksi iholleni mitään? Vaikka pidänkin tuotteiden kerrostamisesta iholle, niin en tiedä onko tämä tuote tarpeellinen yhdessä seerumien kanssa käytettäväksi. Jos en käyttäisi mitään seerumeita, niin silloin tuote olisi oiva tuote kosteuttamaan ihoa ennen päivä- ja yövoidetta.

 

lumenetiiviste1.jpg

 

Niin tai näin, harkitsen vielä jatkossa aionko ostaa tuotteen uudelleen, mutta sitä ennen aion nauttia pullollisen verran tuotteen tuoksua ja ehkä korvata tuotteella paksumpien seerumien käytön näin kesäaikaan. 

 

lumenetiiviste2.jpg

 

Oletko sinä hullaantunut tästä uutuustuotteesta?

 

 

 

kauneus iho testit
Kommentit (16)
  1. Mua on ihmetyttänyt suuresti tän tuotteen hehkutus, mulla tää ei toiminut ollenkaan. Tai en tiedä sainko jonkun viallisen tuotteen, kun ”seerumi” ei imeytynyt ihoon alkuunkaan vaan kuoriutui hetken päästä pois. Lempi kasvoseerumini on Dr.Hauschkan Clarifying oil, mikä toimii oikeasti todella hyvin ja tuoksuu ihanan luonnolliselta.

    1. No se on kyllä kieltämättä outo reaktio? Joskushan meikkivoiteet ”rullaavat” joidenkin seerumien päältä pois mutta jos tuote kuoriutuu pois itsessään niin kuulostaa oudolta. Menisin ehkä itse kysymään konsulenteilta, että onko vastaavia tapauksia tullut muitakin vastaan vai voisiko tosiaan olla viallinen erä? Voihan tietysti olla, ettei tuote vain imeydy ihoosi kunnolla, oletko kuorinut ihoa kunnolla? Kurja juttu, että tuollainen reaktio! 

  2. Miellyttävän tuntuinen tuote mutta mitään vaikutusta iholla en kyllä huomannut kuukauden käytön jälkeen.

    1. Joo miellyttävä ja pakko vielä kerran hehkuttaa tuoksua <3 Mutta näemmä siis osalla toimii kuin unelma, osalla ei sitten ollenkaan..? No eihän kaikki tuotteet sovi kaikille 🙂 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *