Kevään juttu – värikkäät ripset

*Postauksen tuotteet saatu maahantuojilta

Kevään juttu on värikkäät ripset – ainakin jos katsoo tuoteuutuuksia eri merkeiltä. Luksusmerkkien puolelta Shiseido ja Lancôme ovat tuoneet värikkäitä ripsivärejä valikoimiinsa ja vilahti silmissäni mainos jonkun markettimerkinkin värikkäistä ripsiväristä.

Shiseidon värimaskarat tulivat mustan rinnalle uutuusripsiväriin nimeltä *Controlled Chaos MascaraInk, joka on tuuheuttava ja rakennettavissa oleva ripsiväri. Tuotekuvauksen mukaan tuotteen harjassa on patentoitu materiaali, joka saa harjakset palaamaan takaisin vakaaseen tilaan jokaisen harjauksen jälkeen. Ripsivärin kevyt koostumus sisältää sekä kovia ja pehmeitä materiaaleja ja lopputulos on joustava ja tuuhea. Ripsiväristä on saatavilla vihreä, sininen, violetti ja perinteinen musta.

Sain testiin mustan, violetin ja vihreän ripsivärin ja vaikken värikkäitä meikkejä oikein käytäkään, niin innostuin vähän violetista ripsiväristä. Violetti korostaa vihreitä silmiä ja se oli ainut näistä, joka sopi silmieni väriin. Värikkäitä ripsivärejä voi käyttää esimerkiksi samanvärisen rajauksen parina tai vain alaripsillä. Niitä voi myös laittaa mustan ripsivärin päälle, jolloin väri on hillitympi.

Tuuheutta Controlled Chaos Mascara Ink- ripsivärillä lupausten mukaan toden totta saa. Sitä on mahdollista kerrostaa usean kerroksen verran, sillä massa pysyy joustavana ja samalla ripsiin tulee pituutta. Harja on aika iso ja se harjaa ripsiä samalla mahdollistaen kerrostamisen. Ripsiväri ei leviä pienestä silmäkulman vuotamisesta, mutta rasvoittuvilla ja raskailla luomillani se joko vähän varisi päivän aikana tai siitä jäi pieni tumma varjo silmien alle. Mielestäni ripsiväri vaatii siis huolellisen pohjustuksen jos silmäluomet ovat raskaat tai vähänkään rasvoittumaan päin.

Mikäli sähäkkä sininen ripsiväri kiinnostaa, niin Lancômen suosittuun *Hypnôse ripsiväriin on tullut kirkkaan sininen ripsiväri. Hypnôsen musta ripsiväri on ollut suosikkiripsivärini vuosia, sillä sitä voi myös kerrostaa usean kerroksen verran ja massa pysyy joustavana. Lisäksi se ei varise, tuhraannu ja pysyy ripsissä koko päivän.

Vihreä on kyllä kaunis värinä, mutta siitä tuli jotenkin kasarifiilis. Sähkönsininen ei ole paras mahdollinen sävy vihreille silmillieni, mutta se sopii melkein kaikille muille silmien väreille. Varsinkin ruskeasilmäisillä ja tummalla ihonsävyllä väri on niin kaunis.

Ripsivärejä on myynnissä tällä hetkellä ainakin  Sokoksella ja *Elevenillä.

Miltä värilliset ripsivärit tuntuvat? Yes or No?

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *