Kiehl´s Pure Vitality Skin Renewing Cream

Tammikuussa postilaatikkooni kilahti kutsu Kiehl´sin uutuustuotteen esittelytilaisuuteen ja kutsu vihjaili jostain kaikkien aikojen isoimmasta yhteistyöstä Kiehl´sin historian saralla. Olin utelias tietämään jo ennakkoon mistä tuotteesta oli kyse, sillä Kiehl´s on yksi suosikkisarjoistani. Googlettamalla löysin tietoa uudesta Pure Vitality Skin Renewing Cream– tuotteesta, jonka yksi pääraaka-aineesta on Manuka-hunaja ja olin myyty tuotteelle jo ennen sen kokeilemista, sillä Manuka on minulle tuttu raaka-aine jo entuudestaan.

Pure Vitality Skin Renewing Cream on Kiehl´sin uusin ylpeyden aihe ja voiteen tarina lähti siitä kun tavoitteena oli kehittää voide, joka parantaisi ihon vastustuskykyä ja auttaisi ihoa toipumaan vaurioista, joita iho joutuu päivittäin sietämään. Sen sijaan, että kehitettäisiin voide, joka yrittää taistella ikääntymisen merkkejä vastaan, kehitettiin tuote joka parantaa ihon ulkonäköä, yleisilmettä ja tuntua

 

Kiehl´s  Pure Vitality Skin Renewing Cream 2.jpg

 

 

Tämä johti kahden tehokkaan raaka-aineen jäljille, lääketieteessä käytetyn uusi-seelantilaisen Manuka-hunajan ja korealaisen punaisen ginseng juuren jäljille ja syntyi voide nimeltä Pure Vitality Skin Renewing Cream

Kun kuulin tästä tuotteesta ja Manukasta, innostuin siitä tavallista enemmän. Minulle tärkeä henkilö on uusi-seelantilainen ja kun pyysin pari vuotta sitten tuomaan tuliaisiksi jotain uusi-seelantilaista, purkki Manukaa matkasi Suomeen ja pääsin tutustumaan tähän ihmehunajaan. Siitä kirjoittelinkin aiemmin täällä

 

kiehl´s pure vitality skin renewing cream 5.jpg

 

Tavallisen hunajan sijaan Manuka on antibakteerista ja anti-inflammatorista ja sitä on käytetty mm. sairaaloissa kirurgisten operaatioiden jälkeen. Kaikista hunajalaaduista Manuka sisältää eniten polyfenoleja ja antioksidanttisia ominaisuuksia, mikä auttaa suojaamaan ihoa saasteiden ja UV-säteiden haitallisilta vaikutuksilta.

 

Kiehl´s Pure Vitality Skin Renewing Cream.jpg

 

Voiteen toinen pääraaka-aine on korealainen punainen ginseng, jonka on todettu stimuloivan ja suojaavan solujen energiakiertoa, jonka toiminta heikkenee ja hidastuu ajan myötä. Tutkimusten mukaan ginseng tuo heleyttä samealle ja ikääntyvälle iholle, lisää kosteuspitoisuutta ja vahvistaa ihon suojamuuria sekä lisää ihon kollageenintuotantoa. Lisäksi se ehkäisee UV-säteilyn aiheuttamaa ihon karheutta. 

Voide sopii kaikille, jotka toivovat voiteelta pehmentävää, uudistavaa, vahvistavaa ja hehkua tuovaa vaikutusta ja se sopii kaikille ihotyypeille aamuin illoin käytettäväksi.

 

kiehl´s pure vitality skin renewing cream 3.jpg

 

Voidetta on tarkoitus ottaa pieni nokare sormien väliin ja lämmittää sitä hetken, koska se on paksuhkoa ja vähän tahmeaa koostumukseltaan. Kun kokeilin voidetta ensin kämmenelle, se suli ihanasti iholle ja iho jäi mielettömän pehmeäksi, mutta kasvoilla sen levitys tuntui haastavammalta. Mutta tähänkin tottuu ja kunhan voiteen vain lämmittää tarpeeksi hyvin niin se sulaa iholle.

 

kiehl´s pure vitality skin renewing cream 7.jpg

 

Kiehl´s on yksi lempisarjoistani monesta syystä, tuotteet ovat luonnonmukaisia, niissä on aina jotain erikoista ja hinta-laatusuhteeltaan ne sopivat minun kukkarolleni. Kiehl´sin tuotteet eivät ole luonnonkosmetiikkaa, mutta he hyödyntävät paljon luonnosta saatavia raaka-aineita ja Pure Vitality Skin Renewing Cream sisältää 99,6% luonnosta peräisin olevia aineita.

Voide ei sisällä parabeenejä, mineraaliöljyjä eikä synteettisestiä väriaineita ja tuoksuja. 

 

Kiehl´s  Pure Vitality Skin Renewing Cream 2.jpg

 

Vaikkei purkkien ulkonäöllä ole suurta merkitystä ostopäätökseeni, niin tykkään tämän purkin keltaisesta väristä ja se erottuu purkkimerestä ihanalla pirteällä värillään. Manuka-hunaja on raaka-aineena mielenkiintoisen kuuloinen ja toimiihan se ihan sellaisenaankin naamiona.

 

Kiehl´s Pure Vitality Skin Renewing.jpg

 

Tuote on myynnissä Kiehl´sin myyntipisteissä Stockmannilla. 

*tuote saatu testiin 

 

 

LUE MYÖS: 

KIEHL´SIN TARINA

KIEHL´S SUOJAAVA JA VAHVITAVA NAAMIO 

KIEHL´S MIKROKUORIVA TIIVISTE 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *