Kiehl´sin suojaava ja vahvistava naamio

Moniko meistä tulee ajatelleeksi, että ilmassa leijuvat saasteet vaikuttavat ajan myötä ihon kuntoon aiheuttaen sameutta, pahentaen värivirheitä ja ihon ennenaikaisia ikääntymisen merkkejä? Sen lisäksi, että saasteiden on tutkittu vaikuttavan kielteisesti kehoomme, niiden on viime aikoina tutkittu edesauttavan myös ihon vanhenemisen merkkejä. 

Kiehl´sin kemistit ovat kehittäneet uuden innovatiivisen naamion nimeltä CILANTRO & ORANGE EXTRACT POLLUTANT DEFENDING MASQUE, jonka tarkoitus on suojata ihoa ympäristön saasteilta. Naamio suojaa ihoa vahvistaen sitä ja se ehkäisee epäpuhtauksien tarttumista ihoon. 

 

kiehlsnaamio1.jpg

 

Naamiota voi käyttää aamuin illoin, mutta ensisijaisesti se on tarkoitettu iltakäyttöön, jonka aikana se vahvistaa ja uudistaa ihoa. Aamuisin käytettynä naamio estää epäpuhtauksien tarttumista ihoon. 

Vaaleanvihreä naamio imeytyy ihoon osittain, joten yötä vasten siitä voi tarvittaessa pyyhkäistä ylimääräiset kasvopaperiin, jos ei halua liata tyynyliinojaan. Olen itse antanut naamion vaikuttaa ihossa jo iltapuuhien aikaan ja se kerkiää kuivahtaa iholle niin, ettei sitä välttämättä ole tarvinnut pyyhkiä ihosta pois. 

 

 

kiehlsnaamio2.jpg

 

Naamiota suositellaan käytettäväksi muutaman kerran viikossa, mutta itse huomasin, että tällä hetkellä kuivuudesta kärsivälle iholleni kaksi kertaa viikossa on liikaa, sillä naamio on melko tehokas. Aamuisin naamion vaikutuksen huomaa ihan selkeästi, sillä ihoni on kirkkaampi, kuulaampi, tasaisempi ja ikäänkuin huokoset olisivat pienentyneet yön aikana. Paksummalle ja rasvoittuvammalle iholle naamiota voi hyvin käyttää pari kertaa viikossa. 

Naamio sisältää 99,6 % luonnonmukaisia ainesosia ja vaikuttavina aineina ovat mm. sitrusuute, E-vitamiini ja korianterinsiemenöljy, joilla on ravitseva ja vahvistava vaikutus ihoon. Pomeranssista saatu sitrusuute suojaa saasteilta ja korianterin siemenöljy nopeuttaa suojamuurin uusiutumista saasteiden aiheuttaman vaurioitumisen jälkeen. 

 

kiehlsnaamio3.jpg

 

Tuotteessa on yrttinen tuoksu, joka tulee luultavammin korianterista. Aluksi tuoksu on voimakkaampi, mutta häipyy iholla melko pian levittämisen jälkeen. 

Naamion suositushinta on 34 euroa ja se on myynnissä Kiehl´sin myyntipisteissä ja Stockmannin verkkokaupassa.  

Miltä tuote kuulostaa?

*tuote saatu 

Kommentit (7)
  1. Niin ihanan raikkaan oloinen tuote! Varmaan ihan kivan tuoksuinen kanssa. Mä en ole koskaan oikein tykännyt tuoksullisista kasvovoiteista mutta viimevuosina olen tykästynyt joihinkin luonnonmukaisiin voiteisiin ja niiden tuoksuihin mm laventeli ja muutamat yrtit on aika mukavia tuoksuja 🙂 

    1. Samoin, olen tykästynyt pikkuhiljaa yrttisiin tuoksuihin. Laventeli taitaa jakaa vähän mielipiteitä, osa tykkää ja osa ei. Korianterin tuoksu on jännä, mutta tosi miellyttävä! 🙂 

  2. Mia / Beauty Highlights
    12.5.2016, 09:04

    Kuulostaa erittäin lupaavalta! Mulla ei ole Kiehl’sin tuotteista vielä mitään kokemusta, mutta jospa tällä otan ensimmäisen askeleeni 😉

    1. Mä olen tutustunut nyt muutamiin tuotteisiin ja olen myyty 🙂 Ja tämän ja korianterin tuoksuisen käsivoiteen myötä olen tykästynyt korianterin tuoksuun, joka tuntui ensin jännältä, mutta nyt olen melkein koukuttunut siihen! <3 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *