Kimalletaivas!

Tämä upea Urban Decayn Moondust-paletti tuli myyntiin jo jokin aika sitten ja en tiedä onko niitä enää montaa kappaletta myynnissä, joten sen kummempia höpöttelemättä kuvarikas postaus, jos joku paletista vielä innostuu! 

En ollut itse ajatellut alunperin hankkia edes koko palettia, koska käytän erittäin harvoin kimaltelevia luomivärejä, mutta sitä mukaa kun loppuvuoden kalenteri alkaa täyttymään pikkujouluista niin luomelle on tehnyt mieli sipaista jotain muuta kuin ainaisia tylsiä nudea. Yhden pikkujoulut on jo takana ja vielä ainakin kolmet on vielä edessä, joten paletti pääsee vielä monesti käyttöön. Sokoksella sattui olemaan vielä sopivasti viime viikonloppuna -20% alennus, joten hyödynsin alennuksen palettiin. 

Paletissa on 8 ihanaa kimalteista sävyä ja ne ovat UPEITA. Sävyt taittavat eri sävyyn kimalteiden johdosta esim. graanitinharmaassa Granitessa on kultaan taittavia hippuja ja violetissa Magneticissa taas siniseen taittavat hiput, joka tekee sävystä mielenkiintoisemman ja elävämmän. Paletin upein sävy on Galaxy!

 

moondust3.jpg

 

moondust1.jpg

moondust2.jpg

moondust11.jpg

moondust10.jpg

moondust9.jpg

 

moondust8.jpg

moondust7.jpg

 

moondust6.jpg

 

moondust5.jpg

 

moondust4.jpg

 

Paletin hinta oli muistaakseni 52 euroa, joka ei ole mielestäni paljon kahdeksalle luomivärille. Kohta ne on myyty loppuun, joten hopi hopi käykää ihmeessä haalimassa viimeiset kappaleet paletista, vahva suositus! 

 

kauneus meikki testit
Kommentit (4)
  1. Tuo Galaxy on ehdottomasti paletin helmi! Oon käyttäny näitä eniten jonkun mattaluomarin päällä tuomassa kimallusta. 🙂

    1. Galaxy on ehdottomasti paletin upein sävy! Sitä kun testasin, niin paletti oli pakko ostaa <3

  2. Henna / High & Light
    17.11.2016, 16:25

    Voihan pökäle, nyt muakin alko himottaan tää… 😀

    1. Hei tämä on ihana. En ajatellut ensin edes hankkivani palettia, vaan olin menossa hakemaan lisää Liquid Moondust Eyeshadow-luomivärejä. Mutta niiden hinta oli 24,90 muistaakseni ja paletin 52 euroa, niin oli järkevämpää hankkia tämä <3 Ja jos menet katsomaan paikan päälle palettia ja kokeilet laatua, niin veikkaan ettet voi lähteä pois ostamatta sitä 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *