Kjaer Weis – luonnonkosmetiikan luksusmeikkisarja

*Tuotteet saatu maahantuojalta

Kjaer Weis on luonnonkosmetiikan luksusmeikkisarja, joka ei ehkä ole vielä niin monelle tunnettu tuotesarja. Vaikka käytän suurimmaksi osaksi luonnonkosmetiikan ihonhoitotuotteita, en ole vielä täysin vakuuttunut luonnonkosmetiikan meikkisarjoista. Käytän toki eri merkkien luonnonkosmetiikan huulipunia ja poskipunia, mutta en ole vielä löytänyt sellaista sarjaa, jonka tuotteita haluisin kerätä meikkipussiini enemmän ja joita voisin suositella, jos meikkituotteilta toivoo nimenomaan luksusta.

KJAER WEIS

…..

Kunnes pääsin tutustumaan Kjaer Weisiin. Kjaer Weis on ihan eri maata kuin monet kokeilemani luonnonkosmetiikan meikkituotteet. Sen pakkaukset ja laatu huokuvat ylellisyyttä ja se näkyy kyllä tuotteiden hinnoissakin. Minulle tulee tuotteiden pahvipakkauksista mieleen selektiivinen, synteettisen puolen kosmetiikkasarja Clarins, jonka parissa työskentelin muutamia vuosia. Clarins edusti minulle ajatonta ranskalaista tyylikkyyttä ja luksusta. Samaa voisin sanoa Kjaer Weisin tuotteista, vaikkakin Kjaer Weisissa yhdistyy trendien huiput ja skandinaavinen minimalistisuus New Yorkilaisella twistillä.

Kjaer Weisin perustaja on tanskalaissyntyinen ja New Yorkissa asuva meikkitaiteilija, joka huomasi työssään kuinka asiakkaiden ihot reagoivat negatiivisesti synteettisen puolen meikkeihin. Luonnonkosmetiikan meikkejä oli toki jo markkinoilla, mutta niistä puuttui ylellisyys. Kirsten hyödynsi taustaansa ja tietoansa luonnon äärellä asumisesta ja näin syntyi luonnonkosmetiikan luksusmeikkisarja Kjaer Weis.

Sarjan tuotteiden kerrotaan levittyvän unelmanpehmeästi iholle sen lisäksi, että ne pysyvät iholla. Jokainen sarjan tuote on uudelleentäytettävä, joka näkyy vastuullisuuden lisäksi myös hinnoissa, sillä täyttöpakkauksen saa edullisemmin.

Sain sarjasta testiin uuden meikkivoiteen *Invisible Touch Liquid Foundation ja muutamia meikkejä. Meikkivoiteesta kerkesin jo kirjoittamaan oman postauksen (täällä). Kevyt seerumeikkivoide hoitaa ihoa ja jättää upean luonnollisen kuulaan pinnan iholle.

Kjaer Weis meikkivoide seerumimeikkivoide*Kjaer Weis Nude, Naturally Lipstick -Nudehuulipuna on ylellinen, pigmenttirikas huulipuna, joka tuo huulille kauniin ja pitkäkestoisen sävyn. Kjaer Weisin Nude, Naturally –meikkikokoelmassa on nudepunia eri ihonsävyille.

Huulipuna hoitaa ja kosteuttaa huulia ja raaka-aineiksi on valittu ihonhoitotuotteista tuttuja ainesosia. Kiinalainen jamssi ravitsee huulia korostaen samalla huulipunan jättämää kuulasta pintaa. Lisäksi huulipunassa on sheavoita, ruusunmarjaöljyä, auringonkukkaöljyä, oliiviöljyä ja mehiläisvahaa.

nude huulipuna kjaer weis

Huulipuna tuntuu huulilla hyvällä tapaa paksulta, vahamaiselta ja pehmeältä. Melkein kuin lisäisi jotain hyvin hoitavaa huulirasvaa huulille. Koska huulipuna on vahamaista, se myös pysyy huulilla hyvin.

nude huulipuna kjaer weis

Sain testiin sävyt Serene, joka on lämmin persikkaisen pinkkiin taittava nude-sävy ja Effortless, joka on paahteinen tiilenruskea.

Sävykuvien mukaan Serene  näyttäisi olevan pinkin ja persikkaisen väliltä, mutta minun vaalealla iholla sävy on yllättävän persikkainen. Sanoisinkin, että sävy on hyvä nude-sävy niille, jotka eivät halua pinkkiin taittavaa nude-sävyä. Tai kuten Jolien sävyopas neuvoo, jos et osaa päättää haluatko pinkkiä tai persikkaa, niin ota molemmat. Serenessä yhdistyy molemmat sävyt.  Tummuusasteltaan Serene on aika vaalea.

Effortless on tummempi ja ruskeampi ja se henkii 90-luvun aikakautta. Serene kuuluu Nude Collectionin ruskeaan trioon.

Sävyt Serene ja Effortless

Serene

*Kjaer Weis Lip Pencil– huultenrajauskynät ovat pehmeästi levittyviä kyniä, joilla on helppo piirtää rajaukset huuliin. Serene-sävyn kanssa sopiva rajauskynän sävy on Soft. Kaksi muuta sävyä ovat rusehtavia ja sopivat varsinkin tummemmalle iholle nude-punien kaveriksi. Tai sitten luomaan sitä 90-luvun henkeä, jolloin rajauskynä sai olla ruskeampi kuin huulipunan sävy.

nude huulipuna kjaer weis

Rajaussävyt Soft, Saturate ja Deep

nude huulipuna kjaer weis

Luonnossa Serene-sävyssä on kyllä se jokin pieni häive vaaleanpunaisuutta, vaikka minun huulillani sävy muuttuu persikkaiseksi. Alla kuva sävyistä, jossa ne tulevat paremmin ilmi. Jos kuvan perusteella etsisin minulle oikeaa sävyä, niin se voisi olla Gracious, joka on vaaleanpunaisempi kuin Serene.

Kjaer weis nude

Muutaman tuotteen perusteella uskallan sanoa, että tämä voisi vihdoin olla minun luonnonkosmetiikan sarjani. Se luottosarja, jonka tuotteista voisin koota meikkipussiini useampiakin kappaleita. Sävyt ovat pigmenttisiä ja se mistä ilahdun on, että sarjalla on myös raikkaita ja kylmiä sävyjä. Varsinkin *Kjaer Weis Lip Gloss- huulikiillot näyttävät herkullisille ja ostoslistalle taitaa lähteä sävy Intimate.

Kuva lainattu Jolie

Myös poskipunat näyttävät pakkauksineen tyylikkään ja arvokkaan näköisiltä. Verrattuna moniin muovisiin halpishylsyihin, on Kjaer Weisin pakkaukset astetta ylellisempiä. Ne ovat raskaita ja tuotteisiin on painettu ikoniset Kjaer Weis nimikirjaimet.

Kuva lainattu Jolie

Kjaer Weisin tuotteita myy *Jolie

Oletko kokeillut sarjan tuotteita?

LUE MYÖS:

UUTUUS: HOITAVA SEERUMIMEIKKIVOIDE – KJAER WEIS INVISIBLE TOUCH LIQUID FOUNDATION

kauneus meikki suosittelen testit
Kommentit (1)
  1. Noora/ Prettyawesome
    17.2.2021, 08:26

    On kyllä ihana sarja! Huulipunat ovat olleet lemppareita jo useamman vuoden. Ihanan tuntuisia ja huippu kestävyys huulissa. Nyt tilasin juuri poskipunan, kun eräs ystävä sitä suositteli 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *