Klassikkopuna Ruby Woo

Ruby Woo on MAC- merkin klassikkopuna, jonka moni punaisista huulipunista pitävä on varmasti kuullut jossain vaiheessa elämäänsä, ainakin jos on etsinyt täydellistä klassisen punaista huulipunaa itselleen googlen syövereistä.

 

rubywoopieni.jpg

 

Kun mielessä on jokin tietty huulipunasävy, sen etsiminen myymälässä on vaikeaa ja ne pitäisikin aina testata omilla huulilla. Sävyt saattavat muuntua huulilla ihan erilaiseksi riippuen onko huulien oma sävy esimerkiksi sinertävään taittava. Lisäksi myymälän valoissa ne näyttävät erilaisilta ja vähän aikaa sitten petyinkin esimerkiksi MAC:n huulipunan sävyyn Matte Mehr, jonka luulin olevan pinkkiin taittava nudesävy, mutta kotona se osoittautuikin paljon ruskeammaksi sävyksi.  

 

rubywoo2pieni.jpg

 

Ruby Woon uskalsin ostaa, sillä niin moni hehkuttaa sen nimeen ja tällä kertaa en pettynyt ostokseen. Onhan se tosi kaunis punainen sävy! Klassinen punainen huulipuna ei voi mennä koskaan vikaan ja se pelastaa usein kalpean ja väsyneen näköisen aamunaaman. 

Hyvän sävyn lisäksi MAC:n mattapunat on laadultaan huippuluokkaa ja erittäin pysyviä. Kuivahuulisille mattapunat eivät ole parhaimpia, sillä ne korostavat kuivia ja rohtuneita huulia. Jos mattapunia mielii kuitenkin käyttää, niin huulet kannattaa vaikka kuoria edellisenä iltana ja laittaa hyvä rasva niitä hoitamaan yöksi. Oma ikisuosikkini on Elisabeth Ardenin Eight Hour Cream, joka on kunnon monitoimivoide. 

Mikä on sinun täydellinen punainen huulipunasi?

kauneus meikki testit
Kommentit (6)
 1. Mia / Beauty Highlights
  28.8.2016, 09:38

  On kyllä kaunis sävy ja sopii sulle täydellisesti! Mä olen vasta hiljattain innostunut punaisista sävyistä, ennen vähän arastelin niitä 😀 Mutta nyt uutena uskaliaampana huulipunakäyttäjänä voisin tuon kipaista hakemassakin 😉

  1. Kiitos 🙂 Ja sama homma, mäkin olen arastellut niiden käyttämistä ja edelleenkin vähän arastelen! Olen kyllä ihaillut aina muita, jotka uskaltavat käyttää rohkeita punaisia huulipunia arkenakin 🙂

    

 2. Ruby woo on myos oma suosikkini !

  1. Eikö olekin ihana sävy! <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *