Koboltinsininen eyeliner

Syksyyn kuuluu aina paljon meikkiuutuuksia ja myös Urban Decay tuo myyntiin uusia eyelinereita, glitterpalettia, peitevärejä, meikkivoidetta ja Urban Decayn omia siveltimiä. Näihin palaan myöhemmin, mutta ensimmäisenä esittelen uuden pitkäkestoisen eyelinerin nimeltään Razor Sharp Water Resistant Longwear Liquid Eyeliner, koska tämä koboltinsininen väri on niin kaunis! 

 

 

Razor Sharp Water Resistant Longwear Liquid Eyeliner on pigmenttirikas eyeliner, josta on saatavilla 20 eri väriä neutraaleista räiskyvimpiin sävyihin. Sävyjä löytyy mm. kultaisista punaisiin, mustasta valkoiseen ja ihan kaikkea siltä väliltä. Tämä on yksi syy miksi olen Urban Decayn fani, sävyjä ei ole tuotteissa vain muutamia vaan paljon! Hyvä esimerkki oli tänä syksynä lanseerattu 100 Vice huulipunan kokoelma.

 

 

Sain testiini sävyn nimeltä Chaos, joka on kirkkaan koboltinsininen väri ja kuivuessaan se jää valoaheijastavaksi, sanoisin että jopa vähän vinyylimäiseksi.

 

 

Lisäksi Urban Decay tuo uuden Perversion Waterproof Fine-Point Eye Pen-rajauksen, joka on mustaakin mustempi vedenkestävä eyeliner tussimaisella siveltimellä. Jos haluan kunnon paksut 60-luvun henkiset siipirajaukset, käytän yleensä tussimaisia eyelinereitä, mutta toistaalta näillä saa myös töpötettyä rajauksen aivan ripsirajaan. 

 

 

Razor Sharp Long Wear Liquid Eyeliner on Water-Resistant eli vesikestävä, joka ei suttaannu silmien vuotaessa ja pysyy koko päivän siistinä silmäluomella. Huomasin, että suihkussa se kuoriutui pois kuuman ja kostean ilman vuoksi, enkä tarvinnut erillisiä meikinpoistoaineita.

 

 

Toinen testiini saama sävy on Revolver, joka on tumma metallinharmaa sävy pienillä hopeisilla hipuilla.

 

 

Eyelinereiden suositushinta on 20 - 22 euroa ja niitä on saatavilla Urban Decayn myyntipisteistä. Sinisen ja harmaan sävyn lisäksi sävyjä on mm. pinkkejä, vihreitä, vaaleanpunaisia ja kirkkaita violetteja kimalteilla ja ilman. 

 

 

Miltä kirkas sininen rajaus näyttää, hot or not? 

*tuotteet saatu testiin 

Kommentit

maryjane
Todella jossain

Tosi hyvä! Meillä on aika samansävyiset hiukset ja iho, niin tuo taitaa mennä ostoslistalleni. Damn you, pitää lopettaa kohta tämän blogin seuraaminen, se tulee kalliiksi kukkarolle :D

ohsomanyreasons

Haha! :D Kiva kuulla että vinkit "samansävyiseltä" otetaan vastaan! :) 

Riia Meikkipää

Meikäläinen rakastaa sinistä, joten ehdottomasti hot sanon minä!

ohsomanyreasons

Mäkin olen tykästynyt selkeesti vaaleamman hiusvärin myötä siniseen! :) 

Kommentoi