Koboltinsininen eyeliner

Syksyyn kuuluu aina paljon meikkiuutuuksia ja myös Urban Decay tuo myyntiin uusia eyelinereita, glitterpalettia, peitevärejä, meikkivoidetta ja Urban Decayn omia siveltimiä. Näihin palaan myöhemmin, mutta ensimmäisenä esittelen uuden pitkäkestoisen eyelinerin nimeltään Razor Sharp Water Resistant Longwear Liquid Eyeliner, koska tämä koboltinsininen väri on niin kaunis! 

 

urbandecayeyeliner1.jpg

 

Razor Sharp Water Resistant Longwear Liquid Eyeliner on pigmenttirikas eyeliner, josta on saatavilla 20 eri väriä neutraaleista räiskyvimpiin sävyihin. Sävyjä löytyy mm. kultaisista punaisiin, mustasta valkoiseen ja ihan kaikkea siltä väliltä. Tämä on yksi syy miksi olen Urban Decayn fani, sävyjä ei ole tuotteissa vain muutamia vaan paljon! Hyvä esimerkki oli tänä syksynä lanseerattu 100 Vice huulipunan kokoelma.

 

urbandecayeyeliner4.jpg

 

Sain testiini sävyn nimeltä Chaos, joka on kirkkaan koboltinsininen väri ja kuivuessaan se jää valoaheijastavaksi, sanoisin että jopa vähän vinyylimäiseksi.

 

urbandecayeyeliner2.jpg

 

Lisäksi Urban Decay tuo uuden Perversion Waterproof Fine-Point Eye Pen-rajauksen, joka on mustaakin mustempi vedenkestävä eyeliner tussimaisella siveltimellä. Jos haluan kunnon paksut 60-luvun henkiset siipirajaukset, käytän yleensä tussimaisia eyelinereitä, mutta toistaalta näillä saa myös töpötettyä rajauksen aivan ripsirajaan. 

 

urbandecayperversion1.jpg

 

Razor Sharp Long Wear Liquid Eyeliner on Water-Resistant eli vesikestävä, joka ei suttaannu silmien vuotaessa ja pysyy koko päivän siistinä silmäluomella. Huomasin, että suihkussa se kuoriutui pois kuuman ja kostean ilman vuoksi, enkä tarvinnut erillisiä meikinpoistoaineita.

 

urbandecayliner7.jpg

 

Toinen testiini saama sävy on Revolver, joka on tumma metallinharmaa sävy pienillä hopeisilla hipuilla.

 

urbandecayeyeliner9.jpg

 

Eyelinereiden suositushinta on 20 – 22 euroa ja niitä on saatavilla Urban Decayn myyntipisteistä. Sinisen ja harmaan sävyn lisäksi sävyjä on mm. pinkkejä, vihreitä, vaaleanpunaisia ja kirkkaita violetteja kimalteilla ja ilman. 

 

urbandecayeyeliner8.jpg

 

Miltä kirkas sininen rajaus näyttää, hot or not? 

*tuotteet saatu testiin 

Kommentit (4)
  1. Meikäläinen rakastaa sinistä, joten ehdottomasti hot sanon minä!

    1. Mäkin olen tykästynyt selkeesti vaaleamman hiusvärin myötä siniseen! 🙂 

  2. Tosi hyvä! Meillä on aika samansävyiset hiukset ja iho, niin tuo taitaa mennä ostoslistalleni. Damn you, pitää lopettaa kohta tämän blogin seuraaminen, se tulee kalliiksi kukkarolle 😀

    1. Haha! 😀 Kiva kuulla että vinkit ”samansävyiseltä” otetaan vastaan! 🙂 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *