Kosteusköyhän ihon pelastus Koreasta: 7 Skin Method

Aasialaiset ja korealaiset ovat edelläkävijöitä ihonhoidossa ja varsinkin korealainen K-beauty kosmetiikka on supersuosittua Euroopassa. Koreassa on innovatiisia tuotteita joka lähtöön, ne ovat edullisia ja siellä naiset ovat tottuneet hoitamaan ihoaan jo nuoresta iästä saakka. Aasian suunnalta lähtöisin olevaan kaksoispuhdistukseen hurahdin jo vuosia sitten, mutta viime aikoina olen hurahtanut toiseen hoitotapaan, joka tulee nimenomaan Korean suunnalta.

 

7 skin method whamisa1pieni.jpg

 

7 Skin Method on uusin trendivillitys ja sen idea on ihon seitsenkertainen kosteuttaminen kosteuttavalla kasvovedellä tai essencellä. Kerrosten avulla iho kosteutuu moninkertaisesti ja samalla se valmistaa ihoa seuraaville hoitotuotteille.

Itselläni ei ole ollut minkäänlaista pintakuivuutta näkyvissä sitten tämän hoitomuodon aloittamisen ja olen ihan koukussa siihen. On jännä nähdä miten paljon iho pystyy imemään kosteuttavaa tuotetta itseensä ilman, että tuotteet tai kerrokset alkaisivat rullaamaan.

Kasvovesi on tarkoitus taputella iholle kämmenillä ja edellisen kerroksen tulee antaa imeytyä hetken ennen seuraavaa. Olen lukenut, että kerrosten välillä pitäisi odottaa 3 – 15 min., mutta seuraava kerros kannattaa levittää mielestäni vielä niin, että iho on vähän kostea, jolloin tuote imeytyy paremmin. Kun taputtelen ensimmäisen kerran kasvovettä iholle, se pyörii hetken kasvoilla ennen imeytymistään, mutta seuraavat kerrokset tuntuvat imeytyvät jo nopeammin, eikä tuotetta tarvitse yhtä paljon kuin aluksi. 

 

7 skin method whamisa2pieni.jpg

 

Kosteusköyhä iho tarvitsee nimenomaan kosteutta rasvan sijaan ja siksi tämä tapa on toiminut minun pintakuivalla ihollani älyttömän hyvin. Iho tuntuu paljon kosteutuneemmalta ja täyteläisemmältä kuin esimerkiksi pelkän kosteuttavan hyaluronihapposeerumin jälkeen. 

7 Skin Methodiin käy melkeinpä mikä tahansa kosteuttava kasvovesi. Vesimäinen kasvovesi on nopeampi ja helpompi työstää kuin paksumpi ja hoitavampi kasvovesi. Myös kosteusköyhä rasvainen iho hyötyy tästä hoitomuodosta. 

Olen testaillut viime aikoina kolmea vähän vähän erilaista tuottetta ja lopputuloksessa on eroja. Ylivoimaisesti paras testaamani tuote on korealaisen *Whamisan Toner Deep Rich -syväkosteuttava kasvovesi. Nappasin tuotteen mukaani I love Me -messuilta, sillä sen kerrotaan sopivan nimenomaan 7 Skin Methodiin sen hoitavan ja geelimäisen koostumuksen vuoksi. Tuote on herkälle ja kuivalle iholle tarkoitettu ja seitsemän kerroksen jälkeen iho tuntuu niin kosteutuneelta ja jopa vähän rasvaiselta, ettei sen päälle tekisi mieli laittaa mitään tuotetta. On tärkeää kuitenkin, että kosteus ns.lukitaan voiteella. 

Whamisa on uusi merkki Suomessa ja se on käsittääkseni ensimmäinen korealainen luonnonkosmetiikan merkki Suomessa. Tuote on luksusmaisen kauniissa lasipullossa, se on geelimäistä ja täysin vedetöntä. Tuote on hoitava, se sisältää mm. rauhoittavia kurkun ja broccolin uutteita ja sen pohjalla on käytetty veden sijaan Aloe maculataa ihonhoidollisten ominaisuuksien maksimoimiseksi. Tuote ei ole halvimmasta päästä, mutta se onkin ihan eri levelillä kuin vesimäiset kasvovedet. 

 

Lierac Morning Mist pieni.jpg

 

Toinen tuote, jota olen kokeillut metodiin vähemmillä kerroksilla (3-4) on Lierac Hydragenist Morning Moisturizing Mist. Tuote ei varsinaisesti ole tarkoitettu tähän metodiin, mutta se syväkosteuttaa ihoa ja mitä enemmän kerroksia, sitä paremmalta ihoni on tuntunut. Parasta tuotteessa on Hydragenist -linjan tuoksu, joka on parhain tuoksu, johon olen kosmetiikkatuotteissa törmännyt. Whamisan tuoksu on yrttinen ja sitä olen käyttänyt iltaisin, koska 7 Skin Methodiin menee oma aikansa, Lierac taas eksyy kasvoilleni aamuisin piristämään. 

 

missha superaqua2pieni.jpg

 

Testasin myös korealaisen It´s Skin– merkin hyaluronihappoa sisältävää Moisture Toner– kosteuttavaa kasvovettä ja se toimii myös, mutta näistä tuotteista se on selkeästi heikoin kosteusteholtaan. Kasvovesi tuntuu geelimäiseltä, mutta se tuntuu katoavan ihoon melkein kokonaan ja iho tarvitsee päälleen voidetta toisinkuin Whamisan tai Lieracin tuotteiden jälkeen on tuntunut. 

Nyt kun talvi tulee ja moni kärsii pintakuivasta ihosta, niin suosittelen ehdottomasti kokeilemaan 7 Skin Methodia ja varsinkin Whamisan Toner Deep Rich-kasvovettä. Varsinkin jos iho on herkkä, kuiva ja ärtynyt, mutta se on tuntunut loistotuotteelta myös pintakuivalla iholla. Merkiltä löytyy myös rasvaisemmalle iholle tarkoitettu kasvovesi. 

Whamisan tuotteita on myynnissä *Natural Goods Companyn ja *Biodellyn verkkokaupassa, Lieracin Yliopiston apteekeissa ja It´s Skin-merkin tuotteita Bearel.fi-verkkokaupasa.

 

Miltä 7 Skin Method kuulostaa? Onko Whamisa jo tuttu merkki? 

*affiliate-linkki

 

 

 

 

kauneus iho testit meikki
Kommentit (2)
  1. Elinakblogi
    7.11.2017, 20:02

    Ehkä seitsemän kerrosta vartin odotusajoilla haukkais vähän liian paljon aikaa iltarutiineihin 😀 Mutta tuo kasvoveden kerrostus on kyllä loistava juttu, hassua miten tuota ei ole aiemmin tajunnut ottaa käyttöön…

    1. Haha, pitäisi aloittaa aika aikaisin illasta 😀  Jeps, en minäkään ole koskaan tajunnut tätä, oon jopa pihistellyt ja säästellyt kasvovettä!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *