Kulttituote: SON&PARK Beauty Water monitoimituote

Ihan ensiksi, ihanaa Uutta Vuotta 2018! Blogissani oli hieman pidempi tauko vuodenvaihteen kiireiden vuoksi, mutta nyt on aika palata blogin pariin ja miettiä samalla tulevaa vuotta. Loppuvuodesta testailin muutamia hedelmähappoa sisältäviä kuorivia tuotteita ja olen superinnoissani niistä. Tämän vuoden yksi ihonhoidon teemoista saattaa siis olla erilaiset AHA+BHA tuotteet, koska haluan testailla niitä lisää. 

Viimeinen kuukausi on ollut taas turhauttavaa aikaa,  kun iho on pinnalta niin kuiva. Mikään paksumpi meikkivoide ei näytä hyvältä ja yritän pelastaa tilannetta sekoittelemalla meikkivoidetta erilaisiin heleyttäviin seerumeihin ja käyttää voidemaisia poskipunia ja hohdetippoja. Silti nenän päästä hilseilee ihoa ja iho on ryppyisemmän oloinen. Kosteutan ihoani hoitovesillä, seerumeilla ja voiteilla, mutta sen lisäksi ihon kuoriminen on tärkeää, jotta kuiva ja kuollut ihosolukko lähtee ihon pinnalta ja iho pysyy heleänä ja tasaisena. 

 

Beauty Water1pieni.jpg

 

Yksi uusi tuttavuus ihonhoidossani on SON&PARKIN Beauty Water, joka on noussut kulttituotteen maineeseen maailmalla sen monikäyttöisyyden vuoksi. Kyseessä on kauneusvesi, joka puhdistaa, kosteuttaa, kuorii ja virkistää ihoa. Beauty Water kuorii ihoa kevyesti kuolleista ihosoluista papaija-uutteen avulla, jolloin iho kirkastuu ja pehmenee. Kauneusvesi tasapainottaa ihon ph-arvoa puhdistuksen jälkeen ja sen kosteuttava ominaisuus tulee mm. laventelin-, ruusun veden ja appelsiiniuutteesta. 

 

Beauty Water2pieni.jpg

 

Ennenkuin testaisilin tämäntyyppisiä hedelmähappoja sisältäviä kevyesti kuorivia tuotteita luulin, että kuiva ja ohut ihoni ei tykkäisi niistä ja ne voisivat mahdollisesti herkistää ihoa ennestään. Päinvastoin kun luulin, iho tuntuukin heleämmältä ja kosteutuneemmalta, eikä sitä ole kiristänyt pesun jälkeen lainkaan. Tuotteen kosteuttava vaikutus on itseasiassa paljon parempi kuin monella perinteisellä kuivan ihon kosteuttavalla kasvovedellä on. 

Vaikka itse tuotteen sisältö tuntuu hyvältä ja on tärkein, tykkään myös pullon simppelistä ulkonäöstä. Pullo on iso ja kirkas muovipullo, mutta kaukaa katsottuna se voisi melkein näyttää arvokkaammalta lasipullolta. Plussaa tuotteen koosta, koska monikäyttöisyyden vuoksi se kuluisi muuten nopeasti. 

 

Beauty Water4pieni.jpg

 

Vaikka tuote on vesimäistä nestettä, se putsaa meikin yllättävän hyvin. En käyttäisi sitä pelkästään meikinpoistoon, mutta kevyen meikin se putsaa hyvin. Tuote poistaa suihkun jäljiltä silmien alle tarranneet ripsiväritkin täysin, joten putsausteho on mielestäni hyvä. 

Itse kannatan kasvojen kaksoispuhdistamista, jotta kaikki lika ja meikinrippeet varmasti lähtevät iholta. Tällaiset puhdistavat vedet toimivat hyvin kakkosvaiheen puhdistajina sillä tavoin, että pesen kasvoni ensin öljymäisellä tuotteella ja viimeistelen puhdistuksen puhdistusvedellä. 

 

Beauty Water8pieni.jpg

 

En ihmettele tuotteen saamaa kulttimainetta sen monitoimivuuden vuoksi. Tuote toimii kevyesti kuorivana ja kosteuttavana kasvovetenä ja puhdistusvetenä ja aamuisin sillä pyyhkäisee yön aikana rasvoittuneet kasvot raikkaaksi ja puhtaaksi. Tuotteen tuoksu on hyvin mieto. 

Tuotetta on saatavilla uudesta Green&Crace verkkokaupasta. Verkkokaupan tuotevalikoimissa on laadukkaita eurooppalaisia ja korealaisia tuotesarjoja ja jokaisen tuotteen kohdalla on nähtävissä tuotteen raaka-aineet. Verkkokaupan tuotteet ovat luonnollisia ja eivät sisällä mm. alkoholia, väriaineita tai parabeeneja. 

 

Onko tuote tuttu teille? Miltä tällainen monitoimituote kuulostaa?

 

*tuote saatu testiin 

Kommentit (2)
  1. Upeita kuvia! Tämä kuulostaa kyllä niin mahtavalta tuotteelta että melkein voisi naputella ton ostoskoriin samaa vauhtia! 😀

    1. Oi kiitos <3 Suosittelen kyllä testaamaan, tuu kertoo sun kokemukset jos tilasit  🙂 🙂 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *