Kuukauden suosikkituote – pHformula S.O.S Rescue Oil

Vuosi on vasta aluillaan mutta olen melko varma siitä, että olen löytänyt jo yhden ”vuoden tuotteet ” -kategoriaan sopivan tuotteen. Vuoden tuotteeksi pääsee sellainen tuote, joka yllättää, hetkauttaa tai ihastuttaa jollain tavalla ja tämä tuote saa pystin siitä hyvästä, että se yllätti positiivisesti ja aiheutti ihollani jotain näkyviä muutoksia. Koska elämme vasta tammikuun puoliväliä, niin uskallan antaa tuotteelle ainakin kuukauden suosikkituote-tittelin. 

Palaan näihin muutoksiin myöhemmin, mutta sitä ennen haluan sanoa, että en usko mainosten lupauksiin katoavista tai madaltuvista rypyistä. Uskon siihen, että ihon kosteuttaminen ja hoitaminen oikeanlaisilla tuotteilla auttaa siihen, ettei ihoon ainakaan kuivuuden vuoksi synny niin pahasti pintaryppyjä kuin hoitamattomana voisi käydä. En sano etteikö erilaisilla voiteilla ja hoitotavoilla saisi ennaltaehkäistyä ihon muutoksia, hoidettua ihoa tai saavuttaa kauniin ja kuulaan värisstä ihoa, mutta en usko ”ryppyjen madaltumiseen”, joilla voiteita markkinoidaan.

Moni varmasti miettii, että onko sillä väliä millaisia tuotteita ihoonsa laittaa ja jos iho ei tunnu tarvitsevan mielettömiä hoitotuotteita ja se on paksu, normaali ja hyvinvoiva, se ei välttämättä tarvitse tehokkaita hoitotuotteita. Kuivaihoiset taas tietävät, ettei mikä tahansa tuote riitä pitämään kuivuutta aisoissa ja iho tuntuu ryppyiseltä ja samealta. Hyvä iho voi säilyä pitkään rypyttömänä ja minulla on 30-40 -vuotiaita kavereita, joilla ei vielä näy juonteen juonnetta, kun taas itse sain syntymälahjaksi todella ohuen ja pintakuivan ihon ja varsinkin silmänalusten harakanvarpaat alkavat erottumaan selvemmin päivä päivältä. 

Myös otsallani on näkyvillä poikittaisia ilmejuonteita, jotka ovat olleet siinä parikymppisestä ja olen huomannut parin viime vuoden aikana, ettei iho ei ole enää niin kimmoisa ja juonteet ovat syventyneet.

 

sosrescueoil.jpg

 

Testailen erilaisia tuotteita blogini merkeissä ja tuotteiden vaikutukset eroavat paljon. On tuotteita joiden ei näe tekevän iholle mitään muutoksia, osa voi aiheuttaa napakan tunteen kasvoilla, osa tuntuu ihanalta ja osa voi taas aiheuttaa ihastuksen huokauksen esimerkiksi tuoksunsa ja koostumuksensa ansiosta. Sitten on tuotteita, joiden vaikutuksen näkee vasta hetken ajan päästä ja sellainen on tuote, joka ansaitsee tämän ”kuukauden tuote”-pystin, tuote nimeltä S.O.S Rescue Oil pHformulalta

PHformulan tuotteet  on oikeastaan tarkoitettu kotihoitotuotteiksi hoitolassa tehtävän hoidon jälkeen ja maahantuojan kuvaus tuotesarjasta menee jotakuinkin näin:  PHformula on ensimmäinen farmaseuttinen tuotesarja, joka perustuu ihon uudelleen aktivoimiseen kuorimisen sijaan. Pinnoitushoidolla voidaan hoitaa mm. akneihoa ja muita iho-ongelmia. Tuotteita käytetään siis hoitolassa ja hoidoista ja kokemuksista voi lukea esimerkiksi tarkemmin täältä  ja täältä kun Dioriina-blogin Marina ja Keyword Love-blogin Jonna ovat käyneet hoidoissa. 

S.O.S Rescue Oil on kaksifaasinen tuote, joka on sekoitus öljysekoituksia ja luonnosta saatavia aktiiviaineita. Tuotteen luvataan tuovan iholle terveyttä ja nuorekkuutta, kollageenituotanto paranee, auttaen tasoittamaan juonteiden ja ryppyjen näkyvyyttä kiinteyttäen ihoa. Tuotteessa on liuta erilaisia ravitsevia ja pehmentäviä öljyjä ja aktiiviaineita.

 

Öljyfaasin aktiiviaineiden päävaikutukset ovat:

 • Arganöljy- vahvistaa ihon hydrolipidistä kalvoa. Voimakas antioksidantti, auttaa säilyttämään ihosolujen eheyden.
 • Manteliöljy- loistava emollientti. Kosteuttavia, antioksidanttisia ja parantavia ominaisuuksia.
 • Jojobaöljy- tulehdusta ehkäiseviä ja antibakteerisia vaikutuksia
 • Seesamiöljy- tehokas kosteuttaja, elvyttää ihoa
 • Oliiviöljy- sisältää ravitsevia rasvahappoja kuivalle iholle.
 • C-vitamiini- ehkäisee ja korjaa vapaiden radikaalien vaikutuksia, tuo iholle hehkua, raikkautta ja eloa suojaten tulevilta vaurioilta. 
 • E-vitamiini- suojaa ihoa ympäristön saasteilta ja UV-säteilyltä. Kosteuttaa, rauhoittaa ja korjaa haavoja. 

Vesifaasin aktiiviaineet:

 • Laminaria digitata uute- ylivoimaisia ihoa parantavia ominaisuuksia.
 • Alpinia galanga lehtiuute- voimakas antioksidantti, huolehtii ihon nuorekkuudesta. Aktivoi hyalyronihapon tuotantoa koskien ihoa.
 • Asetyyli heksapeptidi 8- auttaa juonteiden ja ilmeryppyjen pehmentämisessä

 

sosrescueoil3.jpg

 

Olen käyttänyt öljyä iltaisin ja laitan sitä kasvoilleni 4-5 tipan verran. Tuotteessa oli muistaakseni aavistuksen karkkimaisen hedelmäinen tuoksu aluksi, mutta nenäni tottui siihen ja nyt haistan siinä ainoastaan hävähdyksen verran kenties mantelia ja seesamia. Jos käytän kevyempiä voiteita, olen käyttänyt kosteuttavaa seerumia öljyn alla, mutta täyteläisten voiteiden kanssa öljy voi riittää sellaisenaan kuivalle iholle. Se riittäisi kyllä periaatteessa hyvin sellaisenaankin ilman seerumia, mutta nyt talvisaikaan olen halunnut ravita ihoani mahdollisimman paljon ja ihoni janoaa kerroksittain tuotteita ja kosteutta. 

Kokeillessani tuotetta alkuun suhtauduin siihen neutraalisti, kaksifaasinen koostumus tuntui kyllä ravitsevalta ja se tuoksuu kivalta, mutta ei aiheuttanut mitään suuria ihastuksen huokailuja. Käytin öljyä kuukauden verran iltaisin ja parin viikon jälkeen kiinnitin huomiota otsani poikittaisiin juonteisiin ja siihen kuinka ne olivat jotenkin huomaamattomamman näköiset. Koska suhtaudun skeptisesti aiheeseen jatkoin öljyn käyttämistä vielä toiset pari viikkoa ja iho näytti edelleen kirkkaalta, terveen väriseltä ja juonteet tasaisemmalta. Voisiko muutos johtua öljystä, jota olin sen kuukauden verran käyttänyt? 

 

sosrescueoil2.jpg

 

Toinen testiini saama tuote oli S.O.S Rescue Cream, joka on täyteläinen voide kuivalle ja hyvin herkälle iholle ja sitä suositellaan käytettäväksi tarvittaessa aamuin illoin. Tuote tekee iholle suojaavan kalvon ja se sopii suojaamaan sää- ja ympäristöolosuhteista kärsivää ihoa ja huulia. Tuote tasoittaa ihon ärsytysreaktiota ja säilyttää sen kosteustasapainon. Tuotteen aktiiviaineina on mm. Glykofilmi, Urea, E-vitamiini ja Hyalyronihappo, jotka antavat iholle suojaavan kalvon ja ne hoitavat ja kosteuttavat ihoa. 

 

sosrescueoil4.jpg

 

S.O.S Rescue Creamia olen käyttänyt tarvittaessa. Laitoin tuotetta iholleni oikein kovien pakkasten aikaan, sillä se antaa suojaavan kalvon iholle. Voide on täyteläinen ja kuivalle iholle sopiva tuote, mutta mielestäni kosteusköyhä iho tarvitsee alle kosteuttava tuovaa seerumia tai muuta vastaavaa. Voide nimittäin pehmittää ihoa, mutta se tuntuu jäävän enemmän ihon pinnalle kuin imeytyvän ihoon, jolloin kosteuttavan seerumin kanssa se on loistava kombo ainakin näin kylmien pakkassäiden aikaan. Kiva lisä tuotteessa on se, että sitä voi laittaa myös kuiville huulille, testasin – ei maistunut pahalta. 

 

phformulafoam.jpg

 

F.O.A.M Cleanse puhdistusvaahto vaikuttaa ihanalta putsarilta. Sitä olen käyttänyt toistaiseksi harvemmin, sillä minulla on kaksi muuta vaahtoavaa putsaria (Herbina ja Lumene) käytössä. Verrattuna niihin vaahto on selvästi täyteläisempää, se jättää ihon pinnan pehmeämmäksi eikä ihoa kiristä yhtä paljon kuin muiden tuotteiden jäljiltä. En malta odottaa, että saan muut tuotteet loppumaan ja saan ottaa tämän päivittäiseen käyttööni.

Kolmesta tuotteesta eniten käytössäni on ollut öljy, jonka epäilen siis aiheuttaneen näitä positiivisia muutoksia ihollani. Teen usein hoitotuotteita testaillessani sen, etten lue tarkasti valmistajan lupauksia tuotteista, vaan käytän tuotetta 2-4 viikkoa ja muodostan omia havaintoja ja mielipiteitä niistä ja luen tarkemmin tuoteselosteen sitten kun kirjoitan blogitekstin aikanaan. Kun perehdyin Rescue Oilin tuotekuvaukseen, nyökyttelin mukana, sillä olinhan huomaavinani tällaiset muutokset ihossa. 

En osaa varmasti sanoa, että onko se nimenomaan S.O.S Rescue Oil, joka muutoksen aiheutti ihossani vai onko muutos yhteisvaikutus hoitonesteestä, seerumista, ravitsevasta öljystä ja voiteista. Tuotteessa on kyllä incin mukaan hurjan paljon aktiiviaineita ja öljyjä, joten se ei ole mikään ihme iho tuntuu hyvinvoivalta ja pehmeältä. Kenties öljy tekee ihon täyteläisemmäksi jolloin juonteet näyttävät madaltuneen? Oli syy mikä tahansa, olen innoissani, että ensimmäistä kertaa huomaan juonteissani jotain muutosta. Huomasin myös pitäessäni muutaman päivän tauon tuotteen käytöstä, että iho alkoi tuntua heti kuivemmalta, ryppyisemmältä ja sameammalta, joten palasin nopeasti takaisin Rescue Oilin pariin.

Lisätietoja sarjan tuotteista ja hoitoloista, jotka tukeutuvat pHformulan tuotteisiin löydät phformula.fi sivuilta. 

Uskotko sinä juonteiden madaltumiseen? Oletko huomannut selkeitä muutoksia ihossa hyvien hoitotuotteiden jäljiltä? Onko pHformulan tuotteet sinulle tuttuja? 

*tuotteet saatu testiin

kauneus iho testit
Kommentit (4)
 1. Mä olen huomannut nyt ihossani muutoksia, mulla oli syksystä asti kunnon öljykuuri ja retinoli-voide käytössä. Kyllä otsan iho on vaan jonain päivinä tuntunut tasaisemmalta! Eli, kyllä oikeanlaisilla tuoteilla voi saada aikaan näkyviä muutoksia ^_^

  1. Jesh, mä en ollut siis harhainen 🙂 Öljylinjalla siis jatketaan öisin :)!

 2. Mä rakastan tätä öljyä, tässä on öljyksi tosi harvinainen hieman karkkinen tuoksu. 🙂 Kyllä juonteet voi madaltua, ainakin itsellä madaltuu, varsinkin jos se juonteen syvyys johtuu ihon kuivuudesta, mistä se yleensä johtuukin. Hyvin kosteutettu iho on kimmoisampi ja sitten myös juonteet ovat vähemmän näkyvät. Joten kyllä tässä öljyllä on hyvinkin voinut olla positiivisia vaikutuksia. ^_^

  1. Mä en ole näin radikaalisti huomannut aiemmin muutoksia. Taitaa öljyt jäädä vakikäyttöön iltaisin. Ja kyllä, tuoksu on karkkinen! 🙂 En ihmettele että olet myös ihastunut tuotteeseen 🙂 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *