L.A. Girlin pirteät huulimaalit

L.A. Girlin meikkivoiteisiin ihastuin kesällä ja samalla sain testiini myös sarjan Glazed Lip Paint- huulivärejä oletkaunis.fi:ltä. 

Glazed Lip Paint -huulimaalit ovat peittäviä ja runsaspigmenttisiä huulikiiltoja, joista huulen oma sävy ei kuulla läpi. Runsaasti levitettynä tuote jää kiiltävänä maalinomaisena punana huuliin. Varovaisemmin annosteltuna se ei kiillä niin voimakkaasti, mutta väripigmenttiä niistä silti irtoaa runsaasti.

 

L.A Girl Lipgloss4pieni.jpg

 

Tuubissa olevan tuotteen levityskärki on muovinen ja viisto. Tähän toivoisin jotain parempaa systeemiä, sillä noin väripigmenttistä tuotetta on hankala levittää tasaisesti huulten rajoille kömpelön kärjen avulla. Sivellin ja jokin muu aplikaattori helpottaisi rajojen piirtämistä ja itse olen usein viimeistellyt reunat vielä huulipunasiveltimellä. Läpikuultavimmissa ja vaaleissa sävyissä levitys vielä onnistuu, mutta kaikista tummimpien sävyjen kanssa saa olla tarkkana, ettei lopputuloksesta tule suttua.

 

L.A Girl Lipgloss5pieni.jpg

L.A Girl Lipgloss6pieni.jpg

 

Tuotteiden tuoksu on minttuinen, joka tulee tuotteen piparminttuöljystä. Lisäksi tuotteessa on hoitavaa e-vitamiinia. 

 

L.A Girl Lipgloss7pieni.jpg

 

Huulikiiltojen sävyt ovat aikalailla suoraan sitä, minkä värinen itse tuubi on. Sävyjä löytyy ihan vaaleista tummiin ja välimaastossa on kirkkaan pirteitä sävyjä. Omat suosikkini sävyistä olivat pinkki *Blushing, violettinen vaaleanpunainen *Whimsical ja kirkas pinkki *Tease

 

L.A Girl Lipgloss12pieni.jpg

Blushing

L.A Girl Lipgloss13pieni.jpg

Whimsical

L.A Girl Lipgloss16pieni.jpg

Tease

L.A Girl Lipgloss20pieni.jpg

L.A Girl Lipgloss9pieni.jpg

 

Sanoisin, että vähän ontuvasta aplikaattorista huolimatta kiva huulituote, jos tykkää oikein väripigmenttisistä kiilloista ja jaksaa maalata huulia peilin edessä. Eipä tuote ole hinnallakaan pilattu, sillä se kustantaa vain 4,90 oletkaunis.fi-nettivuilla. 

Valikoimissa on 18 sävyä. 

Miltä näyttää? Oletko kokeillut tuotetta?

 

 

*tuotteet saatu testiin

*postaus sisältää affiliate-linkkejä

kauneus meikki testit
Kommentit (2)
  1. Mia / Beauty Highlights
    31.8.2018, 11:47

    Sulle kyllä sopii niin hyvin tollaiset kylmään violettiin vivahtavat pinkit sävyt! 🙂

  2. meikkibeibi
    29.8.2018, 04:44

    Nama ovat aivsn ihania! Itse kaytan huulisivellinta kun haluan tarkan rajaukse, mutta rakastan myos joskus laitaa tata huulille sormilla.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *