Lancôme Teint Idole Ultra Wear hipoo täydellisyyttä

Lancôme on merkki, joka tunnetaan luxustuotteistaan niin ihonhoidon kuin meikkien saralla. Sarjan tuotteet on kehitelty viimeiseen saakka esim. koostumuksen suhteen ja vaikka käytän paljon edullisemman hintaluokan tuotteita, niin usein laittaessani Lancômen tuotetta huomaan, että tuotteessa on vain kaikki jotenkin kohdillaan.

lancome teint idole ultra wear pieni.jpg

Tällä tavoin kävi *Lancôme Teint Idole Ultra Wear -meikkivoiteen kanssa, jota kokeilin ensi kertaa syksyn aikana. Teint Idole Ultra Wear hipoo täydellisyyttä, enkä ihmettele, että moni on meikkivoiteeseen rakastunut. 24h pidon lupaava meikkivoide sopii paremmin normaalista sekaiholle, mutta myös kuivaihoiset ovat siihen tykästyneet, jos kaipaa kestävää ja samettista pintaa antavaa meikkivoidetta. Itsekin rakastuin meikkivoiteen antamaan samettiseen, mutta silti jotenkin kuulaseen lopputulokseen. Tuote on puolipeittävä, mutta halutessaan siitä saa peittävämmän kerrostamalla.

Meikkivoide häivyttää myös nenän vieressä laajentuneet ihohuokosetkin yllättävän hyvin ja se vain yksinkertaisesti asettuu iholle kauniisti. Sekaihon vuoksi jotkut meikkivoiteet liejuuntuvat ihollani päivän aikana, mutta tämä meikkivoide pysyy paikallaan hyvin, vaikka se illasta otsa vaatiikin vähän puuteria.

lancome teint idole ultra wear1pieni.jpg

Vaikka ihoni on pintakuiva, niin olen onnistunut käyttämään meikkivoidetta huolehtimalla ihon kunnollisesta kosteutuksesta ja tarvittaessa laittamalla pohjalle jonkun heleyttä ja kosteutta tuovan pohjustustuotteen. Sekoitan meikkivoiteeseen usein esim. Kiehl´sin Glow Formula Skin Hydrator-tuotetta täällä, joka tuo iholle lisähehkua ja kosteutta, mutta samalla se ohentaa vähän peittokykyä. Toisinaan laitan voiteen meikkivoiteen alle kosteusvoiteena.

lancome teint idole ultra wear swatch.jpg

Sävynäni on ollut 02 Light Rose, joka on melko vaalea ja punapohjainen. Sävy on nyt passeli, kun iholla on vielä vähän rusketusta, mutta se jää talvella liian tummaksi ja punertavaksi. Sävy 01 on keltapohjaisempi ja olen mielestäni vähän näiden kahden sävyn väliltä. Meikkivoide tummuu iholla vähän, joten se kannattaa huomioida sävyä valitessa. Sävyn tummumisen näkee melkein samantien iholla.

lancome teint idole ultra wear facepieni.jpg

Kuvassa ihollani on Kiehl´sin Glow Formula Skin Hydrator ja kerros Teint Idole Ultra Wear -meikkivoidetta kevyesti meikkivoidesiveltimellä levitettynä. Meikkivoide tasoittaa ihon kirjavuuden, mutta näyttää silti luonnolliselle. Ja mikä ihaninta, se ei tunnu iholla lainkaan.

lancometeinti idole ultra wear2pieni.jpg

Tuotteessa on hennon parfyyminen, mutta miellyttävä tuoksu.

Teint Idole Ultra Wear meikkivoidetta on saatavilla mm. Sokos-tavarataloista täältä ja elevenin verkkokaupasta *täältä

*tuote saatu testiin

*mainoslinkki

kauneus meikki iho testit
Kommentit (1)
  1. Mä olen käyttänyt paljon Lancômen meikkivoiteita, joista pidän paljon, mutta tää on multa testaamatta. :)Näyttää ainakin sulla tosi kivalta.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *