Laponie of Scandinavia: Toner Spray ja Face Cream

Laponie of Scandinavia on viime vuonna lanseerattu suomalainen tuotesarja, joka tuntuu saaneen hyvän vastaanoton pelkistetyillä, mutkattomilla ja toimivilla tuotteillaan. Sarjan ideana on ”No Nonsence”, eli tuotteissa ei ole mitään ylimääräistä ja raaka-aineet on valittu huolella. Tuotteen perustamistarinasta ja ensimmäisistä tuotteista kirjoitin täällä.

Loppuvuodesta sarja täydentyi kahdella uudella tuotteella; kasvovedellä ja kosteusvoiteella ja näin ollen sarjasta tuli kokonainen.

Laponien salaisuus on siinä, että vaikka tuotteet ovat pelkistettyjä, niin niiden reseptiikka on tarkoin mietitty. Puhdistustuotteita ovat monet kauneustoimittajat ja bloggaajat ylistäneet ja vain neljää öljyä sisältävä *Face Oil- kasvoöljy on vähäisestä raaka-ainelistasta huolimatta ihana kasvoöljy.

Laponie of scandinavia toner & cream small.jpg*Toner Spray on tasapainottava ja kosteuttava vesimäinen kasvovesi, joka ei sisällä alkoholia eikä hajusteita. Tuote sisältää mm. rauhoittavaa lakritsinjuuriuutetta, silottavaa rakkolevää, kosteuttavaa glyseriiniä ja ectoin aminohappoa.

Tuotteessa on ehdottomasti parasta sen tuoksuttomuus. Kasvovesi ei tuoksu mielestäni edes raaka-aineille. Käytän kosteuttavia suihkeita avokonttorissa ja lennoilla ja siitä syystä en halua suihkutella tuoksullisia tuotteita. Ikinä ei voi tietää istuuko vieressä tuoksuallergikko, joten käytän mieluummin tuoksuttomia suihkeita ja niitä voikin suihkutella kaikessa rauhassa. Pieni pumppupullo on lisäksi kätevän kokoinen matkoilla ja lennoilla.

Työpäivän aikana kasvovesisuihke antaa raikkautta ja kosteutta ja olenkin suihkutellut kasvovettä useita kertoja päivässä kasvoille. Suihke ei ole kaikista hienojakoisin, mutta se toimii kun tuotetta suihkii hyvän matkan päästä. Tästä tuotteesta tykkäsin erityisen paljon!

Laponie of scandinavia toner spray small.jpg*Face Cream on kevyt geelin ja voiteen yhdistelmävoide, joka kosteuttaa ihoa  luonnollisella glyseriinillä ja sodium pca:lla. Tuotteessa on myös rypsiöljyä, kauraöljyä ja unikonsiemenöljyä, jotka ravitsevat ja pehmentävät ihoa. Kolloidinen kaurajauhe estää kosteuden haihtumista iholta.

Ensituntuma voiteesta on hyvin hoitavan tuntuinen, mutta se imeytyy ihoon nopeasti ja tuntuu kuin se katoaisi ihoon. Kuivaa ihoani se ei riitä kosteuttamaan  ja olenkin lisännyt sekaan muutaman tipan saman sarjan öljyä jolloin se on toiminut. Uskon että tämä voide sopii erityisesti niille, jotka eivät pidä siitä, että voide jää ihon pinnalle tuntumaan.

Tuotteessa on hyvin mieto, kenties vähän kaurainen tuoksu, jonka vuoksi siitä tulee ihoa rauhoittava tunne.

Laponie of scandinavia face creamsmall.jpg

Koska rakastan kerrostaa useita tuotteita iholleni, niin yritin laittaa voiteen alle erilaisia kosteuttavia seerumeita, mutta se rupesi herkästi rullaamaan niiden kanssa, jos seerumit eivät kerenneet imeytyä iholle tarpeeksi hyvin. Nämä tuotteet ovatkin minusta parhaimmillaan sellaisenaan eikä ihoni toisaalta kaivannut muuta kasvoveden, voiteen ja öljyn lisäksi. Kasvovesi antaa kosteutta ja voide yhdessä öljyn kanssa tarvittavaa rasvaisuutta ja hoitavuutta. Useiden tuotteiden kerrostaminen on tottumuskysymys, vaikka olen pikkuhiljaa alkanut noudattamaan mieluummin ”less is more” -tyyppistä ajattelua ihonhoidossa.

Voide kannattaa levittää hieman kostealle iholle kasvoveden jälkeen, jotta se imeytyy paremmin ja kasvoveden tuoma kosteus lukittuu iholle. Jos tuntuu että iho tarvitsee enemmän kosteutta, niin kasvovettä voi painella kasvoille kämmenillä usean kerroksen verran noudattaen vaikka korealaista 7 skin methodia.

Tuotteita on saatavilla House of Organicin verkkosivuilta ja sarjan omilta sivuilta.

Oletteko kokeilleet Laponie Of Scandinavian tuotteita?

*tuotteet saatu

kauneus iho suosittelen
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *