Lempeämmät kynsilakat ja huippuhyvä poistoliina

Minun on pitänyt vinkata näistä kynsilakoista iäisyys mutta kuvien ottaminen on tuottanut ongelmia. Blogia pitäessä olen tullut aika kriittiseksi tuotekuvien suhteen ja tykkään häärätä niiden kanssa pitkään, miettiä oikeaa kuvakulmaa, sopivaa valastusta ja kameraobjektiivia ja erilaisia rekvisiittoja taustalle ja lopuksi vietän hetken kuvankäsittelyohjelmalla lisäten valoisuutta ja kontrastia.

Toiset tuotteet ovat helppoja kuvattavia ja saan hyvät kuvat ensimmäisillä otoilla, toiset tuotteet vaativat kymmeniä ja kymmeniä kuvia ennenkuin löydän tyydyttävän kuvan niiden joukosta. 

En tiedä mikä näissä kynsilakoissa on, sillä en meinannut saada yhtään hyvännäköistä kuvaa ja yritin erilaisia taustoja mutta kaikki kuvat näyttivät tylsiltä. Kaikenlisäksi kultainen korkki näyttää armottomasti kaikki sormenjäljet jotka unohdin pyyhkiä. Itse lakat ovat kuitenkin kaikkea muuta kuin tylsiä ja kyse on 5 free lakoista!

 

treat collection1.jpg

 

Treat Collection -kynsilakkamerkki on berliiniläislähtöinen ja tuotteet sisältävät vähemmän haitallisia kemikaaleja. 5 free kynsilakat ovat turvallisempi ja myrkyttömämpi vaihtoehto kynsille, sillä niiden valmistuksessa ei käytetä yleisimmin käytettyjä riskejä aiheuttavia raaka-aineita. Näin ollen kynsilakkoja voi käyttää huolettomammin esimerkiksi raskaana ollessaan. 

Tuotesarjan tarina nettisivuilla on minusta ihastuttava ja samaistuttava ja lainaankin tekstin suoraan sieltä:

Treat Collection on syntynyt Berliinissä ja ilmentää urbaania viileyttä. Se on tehty itsevarmalle tytölle korkealle kierretyssä nutturassaan, joka pukeutuu beigen väriseen trenssiin, pillifarkkuihin ja valkoiseen t-paitaan kierrelläkseen Berliiniä, mieluiten polkupyörällään. Lauantaisin hän kuljeskelee toreilla, tapaa ystäviään kahvilla ja ulkoiluttaa koiraansa. Mutta iltaisin tapahtuu muutos. Koska hän on suuri vanhanajan Hollywood-glamourin ihailija, hän muuntautuu viettelevän viileäksi kaunottareksi. Kuvittele 50-luvun tyyliin rakennettu talo, kermanvärinen Mercedes-avoauto, juuri laitettu kampaus ja täydellisesti laitetut kynnet. Hän on moderni Angelina Jolie, joka näyttää yhtä aikaa vaivattomalta ja tyylikkäältä sekä Berliinissä että Los Angelesissa – yksinkertaisesti upealta missä tahansa kaupungissa! Hän on sivistynyt mutta moderni, lumoava muttei liioitteleva; hänen asenteensa on chic. Ja hän haluaa hemmotella itseään hyvin – ja ansaitusti!Treat Collection pähkinänkuoressa: Berliinin cooleus ja Hollywoodin glamour!

 

treat collection3.jpg

 

5 free kynsilakat eivät sisällä seuraavia raaka-aineita. Kun lukee listaa niin alkaa kieltämättä puistattamaan, että mitähän myrkkyjä sitä kynsilleen viikosta toiseen laittaa. 

FORMALDEHYDI

Yksi tärkeimmistä kemianteollisuuden raaka-aineista, jota käytetään kosmetiikassa liuottimena. Se on kuitenkin erittäin allergisoiva ja voi aiheuttaa ärsytystä iholla, silmissä ja hengitysteissä. Sen epäillään myös aiheuttavan syöpää.

FORMALDEHYDI RESIINI

Ominaisuuksiltaan kova ja rikkoutumaton, ja sitä käytetäänkin yleisesti lastu- ja piirilevyjen valmistuksessa. Sen katsotaan kuitenkin altistavan iho-ongelmille ja allergisille reaktioille.

TOLUEENIA

Löytyy muun muassa bensiinistä, se on yleisesti käytetty liuotin. Vahvan hajunsa vuoksi se voi aiheuttaa huimausta ja riippuvuutta.

DIBUTYYLIFTALAATTI

Usein käytetty pehmitin ja ympäristölle haitalliseksi ja myrkylliseksi luokiteltu. Tämä kemikaali pitää muovin notkeana. EU on kieltänyt dibutyyliftalaatin käytön kosmetiikassa, leluissa ja lastentarvikkeissa.

KAMFERI

Dibutyyliftalaatin lailla usein käytetty pehmitin. Muita käyttökohteita kyseisellä aineella ovat räjähteet ja tuholaismyrkyt. Kamferi on psykoaktiivinen ja myrkyllinen aine, joka voi aiheuttaa pahoinvointia, hengitysvaikeuksia ja paniikkikohtauksia.

 

treat collection2.jpg

 

Olen ihan rakastunut tähän pinkkiin sävyyn nimeltä So Sweet. Lakat ovat peittäviä ja melkein yksi kerros riittäisi kynnelle, mutta itse käytän kahta kerrosta, jotta ne pysyisivät kauemmin kynnellä. Vaaleanpunainen sävy on kunnon karkkiunelma ja se on ollut päässyt varpaankynsilleni siitä saakka kuin sain lakat testiin.

Lakka pysyy mielestäni kuten muutkin sellaiset paksumpaa koostumusta olevat kynsilakat yleisesti pysyvät, kyse ei ole mistään kestolakasta, mutta kestää muutaman päivän kynsillä. Sävyjä on runsaat 54 kappaletta ja niitä on myynnissä mm. Stockmannilla. Täältä voi kurkata muut jälleenmyyjät

http://www.treatcollection.fi

 treatcollection4.jpg  Sarjalla on myynnissä myös törkeän hyvä kynsilakan poistoliina. En ensin uskonut että liinalla saisi poistettua tummanpunaista kynsilakkaa sormen- ja varpaankynsistä, mutta kaikki 20 kynttä putsaantuivat ja liina jäi vielä osittain puhtaaksi. Tykkään näistä liinoista erityisesti tehon lisäksi siitä syystä, että kynnet eivät jää samalla tavalla öljyiseksi kuten joidenkin liinojen jäljiltä ja väriä ei leviä pitkin sormia. Puhdistus kannattaa tehdä niin, että pyyhkäisee ensin jokaisen kynnen jolloin aine vaikuttaa niissä hetken ja sen jälkeen poistaa yksitellen lakka kynneltä. Liinassa on hoitavia ainesosia kuten arganöljyä ja se on tehty soijapohjaisesta poistoaineesta. Rasiassa on 25 kappaletta liinoja.   Oletko jo testaillut Treat Collection -kynsilakkoja?  *tuotteet saatu testiin 

Kommentit (2)
  1. Olen, ovat ihan älyttömän laadukkaita lakkoja, joissa pysyvyyskin on hyvä.

    1. Mä olen ihan myyty näille puhdistusliinoille! <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *