L’Oreal Paris Nude Magique Cushion Foundation

Syksyllä kirjoitin Aasian suunnalta lähtöisin olevista Cushion- meikkivoiteista, jotka ovat sieneen imeytettyjä rasiassa olevia meikkivoiteita. Meikkivoide on tarkoitus taputella iholle rasiassa mukana tulevan vipan avulla ja lopputuloksen peittävyyttä voi helposti säädellä taputtelemalla. Suomessa Cushion meikkivoiteita on ollut tähän mennessä Lancômen ja Isadoran valikoimissa ja nyt myös L’Orealin Parisin valikoimiin on tullut uusi Cushion meikkivoide. 

 

cushionloreal.jpg

 

Cushion meikkivoiteet ovat puuterin sijaan hyvä keksintö myös meikin korjailuun, jos meikkivoiteesi meinaa haihtua päivän aikana. Itselläni ainakin meikkipohja kärsii päivän aikana, vaikka kuinka käytänkin hyviä pohjustuotteita ja meikkivoiteita. Tavallinen puuteri vie ainoastaan kiillon pois, ei peitä ja meikkivoidetuubista meikin korjailu on taas sottaista puuhaa sormille, joten Cushion meikkivoiteet ovat täydellisiä tuotteita tähän tarkoitukseen.

 

cushionloreal2.jpg

 

L’Orealin Nude Magique Cushion Foundation- tuote ilmestyi kauppoihin tammikuussa ja sävyjä on tarjolla neljä eri vaihtoehtoa. Tuote on vaaleanpunaisessa muovisessa rasiassa ja ensiajatukseni tuotteen nähtyäni oli, että kohderyhmä on nuoremmat käyttäjät. Testaillessani tuotetta ihastuin kuitenkin sen koostumukseen sen verran, että voisin suositella tuotetta kaiken ikäisille ja erityisesti ikääntyvälle iholle kevyeksi ja kosteuttavaksi meikkivoiteeksi.  

Meikkivoide tekee ihosta ihanan kuulaanheleän, se selkeästi kosteuttaa ihoa ja lopputulos on luonnollinen. Isompia punoituksia tai ihovirheitä se ei peitä, mutta niihin käytän erikseen peiteaineita. Pelkästään meikkivoide ei siis omalle kirjavalle iholleni riitä peittämään, mutta kun peitevoidetta levittää silmänalusiin ja nenänpieliin, saa ihosta tasaisen ja kuulaan näköisen. Pintakuiva ihoni on tykännyt tästä meikkivoiteesta todella paljon ja se tuntuu iholla jopa hoitavalta ja virkistävältä.

 

cushionloreal3.jpg

 

Jos vertaan tuotetta Isadoran Cushion meikkivoiteeseen, niin L’Orealin tuote on kevyempi, kosteuttavampi ja heleyttävämpi. Vippa on tiivis ja pehmeä, joten sillä on helppo taputella meikkivoide iholle. Isadoran versiossa iholle tulee runsaampi määrä meikkivoidetta kerralla ja sen levittämisessä pitää olla huolellisempi, mutta toisaalta se peittää aavistuksen verran enemmän.

 

cushionloreal1.jpg

 

Sävyjä on neljä kappaletta, 01 Rose Porcelain, 03 Vanilla, 04 Rose Vanilla ja 07 Golden Beige. Meikkivoiteessa on UV-suoja SPF 25.

 

cushionswatchit.jpg

 

Rasiassa mukana tuleva sieni kannattaa muistaa pestä tasaisin väliajoin, jotta bakteerit eivät jää muhimaan sieneen ja aiheuta mm. näppyjä iholle. 

L’Oreal Paris Nude Magique Cushion Foundation meikkivoiteita saa tavarataloista ja marketeista ja tuotteen suositushinta on 18,90€. 

Oletko sinä jo ihastunut Cushion-meikkivoiteisiin? Mitä luulet, onko Cushion-trendi jäädäkseen?

 

*Tuote saatu PR-näytteenä

Kommentit (7)
  1. Tää olis varmaan tuote josta itsekin voisin tykätä. Varmaan todella hyvä kiireisiin aamuihin ja aamu koiralenkeille jos kaipaa jotain tasoittavaa naamallensa ennen ulos menoa. Mielenkiintoista on nähdä lähteekö L’Oreal muihinkin cushion tyylisiin tuotteisiin kuten esim Stila teki cushion eyelinerit. Viime kesänä kosmetiikan tuottaja messuilla näki kaikenmoisia cushion tuotteita, varmaan tullaan vielä näkemään muutaman brändin versio tästä ennen kuin trendi menee ohitse. 🙂

    1. Mielenkiintoista nähdä, että meneekö ohitse vai onko jäädäkseen 🙂 Cushion eyeliner kuulostaa mielenkiintoiselta! 

  2. Rakastan Miracle Cushionia, mutta Isadoran vastaavaan en rakastunut. Mutta tää L`Orealin versio kyllä kiinnostaa. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *