Löytö: Whamisa Cleansing Water

*mainoslinkki

Whamisa on tuotebrändi, jossa yhdistyy kaksi minua tällä hetkellä erityisen paljon kiinnostavaa asiaa. Olen hullaantunut korealaiseen tapaan hoitaa ihoa ja tein vähän aika sitten myös loikan luonnonkosmetiikan maailmaan. Koreakosmetiikkamaailmassa kiehtoo tuotteiden kerrostaminen, kosteuttaminen ja korealaisten ihannoima kuulas iho. Luonnonkosmetiikka on taas alkanut kiinnostamaan yhä enemmän aidosti hyvää tekevien raaka-aineiden vuoksi. Tällä hetkellä seilaan uteliaana molemmissa maailmoissa ja koska Whamisa edustaa molempia ja on kaikenlisäksi laadukas sarja, on se vienyt minut mukanaan. 

 

Whamisa Cleansing Water1small.jpg

 

Olen puhdistusvesien puolestapuhuja, koska ne ovat loistavia ja helppoja ihon puhdistustuotteita. Ne  poistavat kevyen meikin, toimivat kaksoispuhdistuksen toisena vaiheena ja raikastavat kasvot aamuisin. Koska ihoni on kuiva, suosin paksuja ja geelimäisiä, kuivalle iholle sopivia puhdistusvesiä, jotka jättävät ihon kosteutetuksi.

 

Whamisa Cleansing Water3pieni.jpg

 

Arvatenkin kun Whamisalta tuli *Cleansing Water jokin aika sitten valikoimiin, oli se saatava testiin. 

Whamisan puhdistusvesi on vähän paksumpaa nestettä. Sen kosteuttava vaikutus on huomattava ja puhdistuksen jälkeen tuntuu melkein siltä, kun iho ei kaipaisi monia hoitovesikerroksia. Puhdistusvesi jättää ihon ihanan pehmeän ja kosteutuneen tuntuiseksi.

Puhdistusvesi on kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti kuivalle iholle sopiva tuote, joka sisältää fermentoituja kukkaisuutteita, kirkastavaa lakritsiuutetta ja kosteuttavaa aloe veraa. Tuote puhdistaa, kirkastaa ja kosteuttaa ihoa ja se on mieto ja hellävarainen. Lisäksi tuote on vegaaninen, pähkinätön, gluteeniton ja biohajoava. Tuotetta ei ole testattu eläimillä. Whamisan tuotteet ovat siitä erinomaisia, että ne eivät sisällä vettä vaan vesi on korvattu kasviuutteilla.

Whamisan tuotteet sisältävät fermentoituja raaka-aineita, joka tarkoittaa niiden maitohappokäymistä, jolloin raaka-aineet sisältävät huomattavasti korkeampia antioksidanttipitoisuuksia ja ravintoaineita. Fermentointi parantaa myös raaka-aineiden imeytymistä ihoon. 

 

Whamisa Cleansing Water2small.jpg

 

Voimakasta meikkiä puhdistusvesi ei poista helposti, sillä tuote on mielestäni enemmin kosteuttava kuin puhdistava. Voimakkaampi meikki neuvotaankin poistamaan pitämällä puhdistusveteen kostutettua pumpulia hetken esim. silmämeikin päällä jolloin meikki irtoaa paremmin. 

Olen käyttänyt puhdistusvettä aamuin illoin ja tykkään siitä paljon, koska se ei kuivata ihoa. Aamulla pyyhin kasvoilta edellisyön imeytymättömät tuotteet pois ja samalla se raikastaa kasvoja. Illalla käytän sitä öljypuhdistuksen jälkeen, jolloin se poistaa loput meikinrippeet kasvoiltani.

Tuotetta on saatavilla mm. Sokoksesta, *Natural Goods Companylta *House of Organicsilta ja *Biodellystä.

 

Onko muita Whamisaan tykästyneitä? Mikä on suosikkituotteesi?

Kommentit (2)
  1. Onpas kiinnostava tuote. Vähän paksummat vedet ovat joskus paikallaan, ja kosteuttavuus on a ja o minullekin. Sympaattisen näköinen pullo<3

  2. Mia / Beauty Highlights
    7.2.2019, 17:16

    Korealaisten naisten iho on niin kaunis, ettei se voi olla vaan sattumaa, vaan just nimenomaan heidän ihonhoitorutiiniensa ansiota. Luulen, että suurimpia syitä on ehdottomasti kasvoveden kerrostaminen (jopa sen seitsemän kertaa). Kosteutettu iho kun pysyy rypyttömämpänä ja kauniimpana pidempään 🙂 Multakin löytyy tämä, mutta vielä en ole korkannut. Whamisa kuitenkin on jo ehtinyt tehdä vaikutuksen muilla tuotteillaan 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *