Lumene Kuulas kiinteyttävät ja heleyttävät pikakaunistajat

Ennen Lumenen brändiuudistusta, en käyttänyt oikeastaan vuosiin sarjan ihonhoitotuotteita jotain muutamia satunnaisia ostoksia lukuunottamatta. Nyt uudistus on saanut aikaan sen, että olen löytänyt sarjan uudelleen ja päivittäiseen käyttööni on päätynyt useampi tuote. Kun sain testiini uusimman Kuulas- sarjan tuotteita, se tietysti sivuutti ihanan Valo-sarjan ja kosteuttavan Lähde-sarjan, koska ihoni kaipaa nykyisin jotain enemmän kuin pelkästään kosteuttavaa tuotelinjaa.

 

Lumene Kuulas3.jpg

 

Kuulas on ikäiselleni se juuri sopivin tuotesarja, sillä se on tarkoitettu ikääntymisen ensimerkeille ja iholle, joka on menettänyt kiinteyttään ja siitä on tullut samea. Kuulas -sarja palauttaa nimensä mukaisesti iholle kuulauden. Itse huomasin vasta yli kolmekymppisenä ihoni muutoksen, vaikka aloitin anti-age-tuotteiden käyttämisen jo 25+. Silloin en kuitenkaan ymmärtänyt heleyttävien ja kuulautta tuovien tuotteiden päälle, koska ihoni ei yksikertaisesti tarvinnut muuta kuin kosteutusta. Tänä päivänä ymmärrän näiden tuotteiden päälle paremmin kuin hyvin, sillä ihoni kaipaa kosteutuksen lisäksi heleyttäviä tuotteita väsyneen ja samea yleisilmeen vuoksi.

 

Lumene Kuulas5.jpg

 

Kuulas -tuotesarja sisältää mm. puolukkauutetta ja lähdevettä, jotka yhdessä tekevät ihosta täyteläisen, kosteutetun ja antaa iholle nuorekasta hehkua. Tuotelinja sisältää kasvo- ja silmäympärysihon tuotteet, mutta tänään keskityn sarjan kahteen mielenkiintoisempaan tehotuotteeseen. Ikääntyessä olen alkanut käyttämään yhä enemmän voiteiden lisäksi hoitonesteitä, seerumeita, naamioita ja muita erikoistuotteita, joten tämä kaksikko kiinnosti sarjasta eniten. 

Kuulas Heleyttävä & Kiinteyttävä Tehohoito on silottava ja kiinteyttävä kauneuseliksiiri, joka sisältäää puolukkauutetta, lähdevettä, peptidejä ja kaunistavia helmiäispigmenttejä. Tuote on kauniissa punaisessa läpikuultavassa pumppupullossa, jossa nesteessä uivat helmiäispallot muistuttavat puolukoita. Tuote on hopeisia hippusia sisältävä geelimäinen seerumi ja se napakoittaa ihoa ja antaa sille pientä heijastavaa hehkua. Tuotteen tuoksu on puolukkainen (?) ja se on kivan raikkaan pirteä. 

*Kuulas Kiinteyttävä V-Shaping Pikakaunistaja on voidemaisempaa ja väriltään vaaleanpunaista. Tuote tuo iholle valoaheijastavaa hehkua ja se napakoittaa ihoa ja saa ihon näyttämään säteilevältä. 

 

Lumene Kuulas6.jpg

 

Vaikka tuotteiden koostumus on erilainen, lopputuntuma iholla on mielestäni melko samankaltainen. Tuotteet napakoittavat ihoa selvästi ja ihon pinnasta tulee tasainen ja pehmeä. Inci-listaa kurkkaamalla raaka-aineet ovat pitkälti samat, mutta pientä eroavaisuutta niissä on. Molemmat tuotteet sopivat paremmin aamuisin käytettäväksi niiden heleyttävien ominaisuuksien vuoksi. Iltaisin tykkään helliä ja läträtä ihoani enemmän kosteuttavilla ja muilla hoitavilla tuotteilla. 

Molemmat tuotteet kehotetaan laittamaan puhtaalle iholle ennen voidetta, mutta kuivaihoisena olen laittanut näiden alle hoitonesteen ja hyaluronihapposeerumin tuomaan iholle extrakosteutta, sillä tuotteet eivät ole makuuni tarpeeksi kosteuttavia. Tai sitten se johtuu siitä napakasta tunteesta, kun iho ”kiristyy” ja yhdistän sen tunteen kuivuuteen. En osaa valita kumpi näistä tuotteista oli kivempi, ehkä vaaka kallistuu V-Shaping pikakaunistajan puoleen, koska se antaa iholle mielestäni vähän enemmän hehkua. 

Molempien tuotteiden suositushinta on 34,90€.

Joko olet testannut näitä tuotteita? Kiinnostaako heleyttävät ja kiinteyttävät pikakaunistajat?

 

*tuotteet saatu testiin

 

LUE MYÖS: 

LUMENE UUDET MEIKIT

LUMENE UUDET MEIKIT OSA 2

kauneus iho testit
Kommentit (1)
  1. Ultra Firming Elixir on jo vuosia ollut yksi suosikkituotteista, onneksi se sai jäädä valikoimaan, vaikka tuotteita uusittiin.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *