Lumene Spring 2016

Lumenelta on tullut toinen toistaan ihanampia uutuustuotteita ja uusimpana niistä huhtikuussa kauppoihin saapuvat Artic Sun-kokoelman tuotteet. Tänä keväänä iho saa olla päivettyneen näköinen ja huulilla kiiltää nudehuulet! 

 

lumenekiillotpystyssä2.jpg

ARTIC SUN HOHDEPUUTERI

Kokoelman Artic Sun hohdepuuteri oli viime vuonna kuluttajien suosikkituote ja se on tuotu uudelleen myyntiin tänä keväänä. En ihmettele yhtään, että puuteri oli myyty tuote, sillä se on paitsi kaunis, myös kiva yhdistelmä mattaista ja helmiäissävyjä. Puuterin aaltoileva pinta on niin kaunis, ettei sitä tee mieli rikkoa käytössä! Hohdepuuteria voi sutia joko koko kasvoille tai poskipäille kuultoa antamaan.

Mielestäni hohdepuuteria voi sutia huoletta koko kasvoille, sillä se ei ole liian hohtava, vaan tuo kivasti kuultoa ja hehkua ihoon. Puuterista löytyy yksi sävy, joka käy moneen ihonsävyyn. 

 

lumenehohde10.jpg

ARTIC SUN IHON SÄVYN HELEYTTÄJÄ

Artic Sun Ihon Sävyn Heleyttäjä on voidemainen tuote, joka antaa kasvoille heleää hohdetta ja korostaa kauniisti rusketusta. Tuote sisältää mm. lakan siemenuutetta, joka hoitaa ihoa. Tällaiset voidemaiset hohdetuotteet ovat monikäyttöisiä ja niitä voi käyttää sellaisenaan, sekoittaa meikkivoiteen tai päivävoiteen sekaan tai sipaista pienen määrän poskiluulle. 

Sävy on 10 Honey Glow sisältää valoaheijastavia pigmenttejä, jotka heleyttävät ihon sävyä ja ne antavat iholle aurinkoista hehkua. Tuubissa oleva tuote on riittoisaa ja sitä riittää vain muutama tippa. Itse käytän näitä meikkivoiteen alla tuomaan hehkua koko kasvoille, mutta ne ovat myös loistavia tuotteita laimentamaan liian vaaleita tai paksua meikkivoiteita, kun iho päivettyy eikä ihoni tarvitse enää peittäviä meikkivoiteita. Tuotteessa on vanha tuttu lakan tuoksu, joka on mielestäni miellyttävä tuoksu.

Vaikkei tuotteen ulkonäöllä varsinaisesti ole loppupeleissä merkitystä, pidän erityisesti tämän tuotteen tuubista. Tuote on laadukkaan näköinen ja kiiltävä pinta pysyy puhtaana meikkipussin pohjallakin pyörimässä. 

lumenehohde4.jpg

lumenehohdevalmis.jpg

ARTIC GLOW HUULIKIILLOT

Lumene Artic Glow huulituotteet ovat uusia herkullisen näköisiä ja värisiä huulikiiltoja. Sävyjä on kahdeksan kappaletta, joista sain testiini neljä sävyä. Näistä huulikiilloista on vaikea valita suosikkisävyäni, mutta ehkä herkullisen vaaleanpunainen Kimmellys, persikkainen Säde tai nude Säihke, joka näyttää pakkauksessa ruskeammalta kuin se huulilla on. 

lumenekiillotpystyssä.jpg

lumenekiillotkaikkipienet.jpg

Artic Glow- huulikiilloilla lopputulos on ennemminkin pehmeä kuin huulikiilloille yleensä ominainen tahmaisuus ja ne antavat hieman sävyä. Jos  jokin miinuspuoli pitää tuotteista mainita, niin kiiltoa ei mielestäni tule aplikaattoriin tarpeeksi ja sitä pitää vähän kaivella esiin aplikaattorilla. Pyöräyttämällä aplikaattoria hieman reunaa vasten kiiltoa saa kuitenkin matkaan mukaan vähän runsaammin. 

lumenekiillotswatchit.jpg

Sävyt Kimmellys, Säihke, Säde, Heijastus ja oikealla huuliöljyt Kaste ja Hohde

 

ARTIC GLOW HUULIÖLJYT 

Uutena Lumenen tuotevalikoimaan on tullut myös kaksi huuliöljyä, sävyt 100 Hohde ja 200 Kaste. Huuliöljyistä olen kirjoittanut viime aikoina paljon, sillä niitä näkyy ilmestyvän nyt sarjalle jos toiselle.Huuliöljyt ovat vähemmän tahmaisia kuin kiillot ja sisältävät hoitavia öljyjä.

Lumenen huuliöljyt sisältävät vadelman siemenöljyä, joka suojaa huulia pitää ne hoidetun pehmeinä. Molempien tuotteidensävy on läpikuultava, joista Kaste on lämpöisempi ja Hohde kylmempi. 

 

lumenekiillotöljyt.jpgTuotteet saapuvat huhtikuussa kauppoihin ja niitä saa tavarataloista ja marketeista mm.Prismoista ja Sokoksista.

Miltä kokoelma näyttää? 

*tuotteet saatu testiin

 

kauneus meikki iho testit
Kommentit (2)
  1. Säde vaikuttaa ihanalta kesäiseltä sävyltä. 🙂

    1. Se sopisi sulle varmaankin hyvin! 🙂 Mäkin tykästyin siihen, vaikka tuubissa näytti ensin vähän liian persikkaiselta. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *