Lumene: VALO

Lumenen brändiuudistus ja uudet tuotteet tuntuvat saaneen hyvän vastaanoton eikä ihme, tuotekehittelyssä on nähty vaivaa ja Lumene on onnistunut luomaan mielenkiintoisia, ihania ja nykyaikaisia tuotteita. Kosteuttava Lähde-linja (täällä) pääsi testiini aiemmin ja tuotteista erityisesti kosteuttava yövoide oli mieleeni. Lähde -linjan lisäksi Lumenen toinen tuoteuudistus koskee sarjan kirkastavaa ja heleyttävää tuotelinjaa, jonka tuotteet ovat nivottu yhteen Valo-sarjaksi.

Tuotteet tunnistaa oranssin sävyisistä pakkauksista ja raaka-aineina niissä on mm. tuttua suomalaista lakkaa, jolla on ihoa heleyttävä vaikutus. Joukossa on vanhoja tuttuja tuotteita, joihin on tehty hienosäätöä ja joukkoon on lisätty myös uusia mielenkiintoisia tuotteita.

lumenelight1.jpg

 

Sain testiini muutaman tuotteen, mutta yhteensä koko sarja pitää sisällään kahdeksan tuotetta.

Hyalyronitiiviste oli varmasti yksi Lumenen suosituimmista tuotteista viime vuonna ja sen ulkonäkö on säilynyt samanlaisena, mutta tuotteeseen on tehty pieniä hienosäätöjä. *Glow Boost Vitamin C Hyalyronic Essence on kosteuttava ja heleyttävä hyalyrinihappotiiviste, joka sisältää lakan marjauutetta ja C-vitamiinia, sekä hyalyronihappoa ja lähdevettä. Tehotuote on tarkoitettu käytettäväksi voiteiden ja seerumien alle tuomaan lisäkosteutta ja kirkkautta iholle. Tuote tekee ihosta myös sileämmän tuntuisen ja sopii varsinkin kosteusköyhälle ja samealle iholle.

Hyalyronitiivistettä voi hyvin käyttää ympäri vuoden aamuin illoin, mutta minulla tuote on aamuisin käytössä, koska sen tuoksu on niin virkistävä ja herättävä. Kun tuote alunperin tuotiin markkinoille, mietin silloin että onkohan tuote tarpeellinen käytössäni, sillä käytän lisäksi hoitovesiä ja seerumeita enkä kokenut tuotteen heleyttävää vaikutusta suureksi. Kommenteista päätellen osa kuitenkin huomasi selkeästi ihonsa kirkastuneet muutaman käyttöviikon jälkeen. Tuote kuitenkin löysi paikkansa minulla hoitoveden ja seerumin väliin ja tuon sillä lisäkosteutta iholleni, oli sillä heleyttävää vaikutusta tai ei. Olen rakastunut aasialaiseen tapaan hoitaa ihoa, eli tuotteita kerrostetaan iholle ja olenkin löytänyt parhaimman avun pintakuivalle iholleni juurikin tällaisista tuotteista. Sen sijaan että käyttäisin pelkästään täyteläisiä voiteita, lisään iholle hoitonesteitä, hoitotiivisteitä ja seerumeita.

lumenelight2.jpg

Vaikka olen yleisesti aina pitänyt Lumenen tuotteista, joukossa oli kuitenkin yksi tuote, josta en koskaan tykännyt ja se oli kaksifaasinen erittäin kuivan ihon öljy. Vaikka rakastan helliä ihoani iltaisin mahdollisimman hoitavilla tuotteilla, tuote oli makuuni aivan liian öljyinen ja se ei imeytynyt hyvin ja rullaantui ihollani. Tuotteesta on tehty nyt parannelty versio nimeltä *Artic Berry Coctail Brighting Vitamin C Hydra-Oiltehohoito ja voihan Lumene, minkä tuotteen olette kehittäneet, tästä minä tykkään!

lumenelight3.jpg

Uusi koostumus ja tuoksu saa minulta täyden 10+ arvosanan. Liika öljyisyys tuotteesta on kadonnut ja uusi koostumus kulkee nimellä Hydra-Oil, joka on jotain seerumin ja öljyn väliltä. Tuote on tarkoitettu myös erittäin kuivalle iholle ja se sisältää lakan ja karpalon siemenöljyä, C- B3- ja B5-vitamiinia, omega rasvahappoja ja puhdasta lähdevettä. Kaksifaasinen tuote on tarkoitus ravistella, jotta nesteet sekoittuvat keskenään.

Vaikkei koostumus olekaan enää liian öljyinen, olen käyttänyt tuotetta öisin, sillä aamuisin käytän sekaihon vuoksi mieluummin geelimäisiä seerumeita. Ainoastaan tuotteen tuoksu menee tässä vähän ristiin muiden iltatuotteideni kanssa, sillä iltaisin suosin neutraalimpia ja rauhoittavimpia tuoksuja muissa tuotteissa. Tuoksu on kuitenkin ihana, joten ei se loppupeleissä ole haitannut.

lumenelight4.jpg*Heleyttävä päivävoide SK15 on kaikille ihotyypeille sopiva voide, joka sisältää C-vitamiinia ja siinä on suojakerroin SK15. Olen vasta viime vuosina alkanut suosimaan suojakertoimillisia päivävoiteita, sillä en halua käyttää erikseen aurinkosuojavoiteita hoitotuotteiden ja meikin kanssa. Ennen 30-vuoden ikää en edes miettinyt auringon haitallisia vaikutuksia ja yritin päivettää kasvojani aina ja joka puolella, mutta tänä päivänä suojaan ihoani vähintään SK15 suojakertoimella arkisin.

Tuotteessa on tuttu raikas tuoksu ja aluksi se tuntuu tahmealta iholla noin minuutin verran, mutta imeytyy ihoon vähitellen, ei siis kannata pelästyä jos et tykkää voiteista jotka ns. jäävät ihon pinnalle tuntumaan tahmaisena.

lumenelight5.jpg

Valo-sarjasta minua jäi kiinnostamaan ainakin kosteuttava ja heleyttävä suihke, sillä tykästyin myös Lähde-linjan kosteuttavaan suihkeeseen. Ehkä Valo-sarjan suihke voisi olla mielenkiintoisempi tämän ihanan tuoksumaailmansa vuoksi. Sitä täytyy käydä nuuhkimassa myymälässä joku päivä.

Joko sinä olet tutustunut tuotteisiin? Miltä Valo-sarjan tuotteet vaikuttavat?

*tuotteet saatu/mainislinkkejä

kauneus iho testit
Kommentit (1)
  1. Lumene Lähde Seerumi Kokemuksia | Mtv Seitsemän Uutiset
    19.8.2020, 08:24

    […] Lumene: VALO – Oh so many reasons | Lily – Lähde -linjan lisäksi Lumenen toinen tuoteuudistus koskee sarjan kirkastavaa ja heleyttävää tuotelinjaa, jonka tuotteet ovat nivottu yhteen Valo-sarjaksi. Tuotteet tunnistaa oranssin sävyisistä pakkauksista ja raaka-aineina niissä on mm. tuttua suomalaista lakkaa, jolla on. […]

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *