Lumenen Gel Effect kesälakat

Rakastan kynsilakkoja. Mutta olen maailman laiskin poistamaan niitä ja siitä syystä käytänkin useimmiten vaaleita lakkoja, jotka antavat anteeksi pienet kulumiset ja kolhut. Onneksi merkille jos toiselle on alkanut tulemaan geelilakkoja, jotka lupaavat pysyä kynnellä hieman kauemmin kuin perinteiset kynsilakat. Sen lisäksi, että geelilakat pysyvät kynnellä kauemmin, ne kiiltävät kauniisti vielä muutamien päivien jälkeenkin, joka saa ne näyttämään "vasta lakatulta". 

Myös Lumenelta löytyy geelilakkoja ja sain testiini neljä ihanaa hempeää kesäsävyä kesän uutuusväreistä. 

 

Kesän kokoelma pitää sisällään kahdeksan eri sävyä intensiivisistä creme- sävyistä valoa heijastaviin helmiäissävyihin. Nämä sävyt ovat saaneet Lumenen tapaan inspiraationsa luonnosta, valosta, hiekkarannoista ja kukkaniittyjen korallista, oransseista ja hohtavista hiekan sävyistä. 

Lakat levittyivät kynnelle helposti ja ne kuivuvat älyttömän nopeasti. Ensimmäinen lakkakerros on melkein kuivunut siinä vaiheessa kun toinenkin käsi on saatu lakattua. Malttamattomana henkilönä lakat saavat ison plussan tämän ominaisuuden vuoksi.

 

Kesäkynsilakkojen sävyt ovat:

26 Auringossa

27 Kuuma päivä

28 kesäunelma

29 Rannalla

30 Meriheinä

31 Tuulenvire

32 Rantapolku

33 Paratiisi

 

Sain testiini sävyt RannallaKesäunelmiaKuuma päivä ja Tuulenvire.

 

29 Rannalla- kermaisen pehmeä persikkainen nudevaalea

 

28 Kesäunelmia- söpö ja peittävä pinkki/vaaleanpunainen

 

27 Kuuma päivä- peittävä vaalean oranssi

 

31 Tuulenvire- läpikuultava roosaan taittava vaalea helmiäinen

 

 

Suosikkini näistä olivat ihana herkullinen pinkki Kesäunelmia ja vaalea helmiäinen Tuulenvire. Gel Effect-kynsilakat pysyvät kynnellä muutamia päiviä hyvänä, mutta ihan viikkoa ne eivät siistinä pysy. Suosittelen siis käyttämään geelilakkojen kanssa geelipäällyslakkoja, joilla lakka pysyy hyvänä n.viikon verran parhaimmillaan.

Tuotteet ovat myynnissä rajoitetun ajan ja niiden suositushinta on 6,90 euroa. 

Miltä näyttää, eikö ole ihania kesäsävyjä? 

*tuotteet saatu testiin

Kommentit

JonnaH. (Ei varmistettu) http://keyword-love.blogspot.fi/

Kuuma päivä on oma lemppari, se on niin kaunis kermainen oranssi. =)

ohsomanyreasons

Se on kyllä ihana kesäsävy varsinkin ruskettuneella iholla! :) 

somewhere

Ihanan herkullisia värejä! Suosikkejani ovat Rannalla ja Tuulenvire. :) Tykkään hempeistä sävyistä varsinkin kesällä. 

ohsomanyreasons

Eikö olenkin! :) Tuulenvireessä on ihanat helmiäiskimalteet mukana :) 

annisavolainen

Oi kylläpä heti houkuttelee :D Itsekin keräilen hirveästi ihania lakkoja vaikka yleensä menee hermo, kun eivät pysy hyvänä ollenkaan. Silti sitä jotenkin jaksaa vain lakkailla, pysyn kuitenkin aina samoin vaaleissa sävyissä, joten näistäkin houkuttaa rannalla ja itse suosin creme sävyjä arkikäytössä. 

ohsomanyreasons

Joo hermo menee täälläkin :) Sellaiset kestokynsilakat kun vielä keksittäisiinkin ettei ne lähtisi kuin poistoaineella pois! Onneksi geelilakat pysyvät sentään muutamista päivistä viikkoon, ettei tarvitse joka toinen päivä tehdä poistoja ja uudelleen lakkauksia :) 

Kommentoi