Lumenen Gel Effect kesälakat

Rakastan kynsilakkoja. Mutta olen maailman laiskin poistamaan niitä ja siitä syystä käytänkin useimmiten vaaleita lakkoja, jotka antavat anteeksi pienet kulumiset ja kolhut. Onneksi merkille jos toiselle on alkanut tulemaan geelilakkoja, jotka lupaavat pysyä kynnellä hieman kauemmin kuin perinteiset kynsilakat. Sen lisäksi, että geelilakat pysyvät kynnellä kauemmin, ne kiiltävät kauniisti vielä muutamien päivien jälkeenkin, joka saa ne näyttämään ”vasta lakatulta”. 

Myös Lumenelta löytyy geelilakkoja ja sain testiini neljä ihanaa hempeää kesäsävyä kesän uutuusväreistä

lumenelakat2.jpg

 

Kesän kokoelma pitää sisällään kahdeksan eri sävyä intensiivisistä creme- sävyistä valoa heijastaviin helmiäissävyihin. Nämä sävyt ovat saaneet Lumenen tapaan inspiraationsa luonnosta, valosta, hiekkarannoista ja kukkaniittyjen korallista, oransseista ja hohtavista hiekan sävyistä. 

Lakat levittyivät kynnelle helposti ja ne kuivuvat älyttömän nopeasti. Ensimmäinen lakkakerros on melkein kuivunut siinä vaiheessa kun toinenkin käsi on saatu lakattua. Malttamattomana henkilönä lakat saavat ison plussan tämän ominaisuuden vuoksi.

 

lumenelakat4.jpg

Kesäkynsilakkojen sävyt ovat:

26 Auringossa

27 Kuuma päivä

28 kesäunelma

29 Rannalla

30 Meriheinä

31 Tuulenvire

32 Rantapolku

33 Paratiisi

 

Sain testiini sävyt RannallaKesäunelmiaKuuma päivä ja Tuulenvire.

 

lumenelakkalähipieni1.jpg

29 Rannalla- kermaisen pehmeä persikkainen nudevaalea

 

lumenelakkalähipieni2.jpg

28 Kesäunelmiasöpö ja peittävä pinkki/vaaleanpunainen

 

lumenekynnetoranssi.jpg

27 Kuuma päivä- peittävä vaalean oranssi

 

lumenekynnetpieni3.jpg

31 Tuulenvire- läpikuultava roosaan taittava vaalea helmiäinen

 

lumenelakat1.jpg

 

Suosikkini näistä olivat ihana herkullinen pinkki Kesäunelmia ja vaalea helmiäinen Tuulenvire. Gel Effect-kynsilakat pysyvät kynnellä muutamia päiviä hyvänä, mutta ihan viikkoa ne eivät siistinä pysySuosittelen siis käyttämään geelilakkojen kanssa geelipäällyslakkoja, joilla lakka pysyy hyvänä n.viikon verran parhaimmillaan.

Tuotteet ovat myynnissä rajoitetun ajan ja niiden suositushinta on 6,90 euroa. 

Miltä näyttää, eikö ole ihania kesäsävyjä? 

*tuotteet saatu testiin

kauneus meikki iho meikki
Kommentit (6)
  1. Joo hermo menee täälläkin 🙂 Sellaiset kestokynsilakat kun vielä keksittäisiinkin ettei ne lähtisi kuin poistoaineella pois! Onneksi geelilakat pysyvät sentään muutamista päivistä viikkoon, ettei tarvitse joka toinen päivä tehdä poistoja ja uudelleen lakkauksia 🙂 

  2. annisavolainen
    12.6.2016, 10:30

    Oi kylläpä heti houkuttelee 😀 Itsekin keräilen hirveästi ihania lakkoja vaikka yleensä menee hermo, kun eivät pysy hyvänä ollenkaan. Silti sitä jotenkin jaksaa vain lakkailla, pysyn kuitenkin aina samoin vaaleissa sävyissä, joten näistäkin houkuttaa rannalla ja itse suosin creme sävyjä arkikäytössä. 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *