Lumenen uudet meikit – kasvomeikit

Lumenen massiivinen tuoteuudistus alkoi ensin ihonhoidon tuotteista ja loppuvuodesta uudistus siirtyi myös meikkeihin. Uuden meikkisarjan avulla Lumene haluaa korostaa aitoja ja luonnollista kauneutta ja saada kantajansa hehkumaan korostaen kasvojen parhaita puolia.

Sain Lumenelta testiini näitä upeita uutuuksia, joita olen testaillut nyt enemmän ja vähemmän ja muodostanut niistä ensivaikutelman. Ensimmäisenä arvion kohteeksi pääsee kasvomeikkituotteet, jossa on mukana kaksi suosikkituotettani kaikista näistä uutuustuotteista.

 

lumene nordic meikit11.jpg

 

Meikkien tuoteperheet tai kategoriat on nimetty niin moneen sarjaan ja alasarjaan, että kesti hetken ymmärtää, että miten ne oikein on jaettu – on Nordic Seduction, Nordic Noir, Nordic Nude jne. Hetken ihmeteltyäni tajusin, että suurimman eron tuotteissa tekee pakkauksen värit, jotka kertovat mihin yläsarjaan tuotteet kuuluvat. 

 

lumene nordic meikit 5.jpg

 

Hopean hylsyn päälleen saavat tuotteet ovat Nordic Lux -sarjaa, joka on korkealaatuinen sarja hienojakoisine koostumuksineen- näin ollen myös se arvokkaampi meikkisarja. Lux-sarja jakautuu alasarjoihin, Nordic Nude on kasvomeikkisarja, Nordic Seduction huulimeikkisarja ja Nordic Noir silmämeikkisarja. Toinen pääsarja, Nordic Chic on uusi värikosmetiikkasarja päivittäiseen käyttöön ja se sisältää helppokäyttöisiä tuotteita monessa eri koostumuksessa ja sävyssä. Tuotteet tunnistaa valkoisista hylsyistä. 

 

lumene nordic meikit 4.jpg

 

Nordic Lux sarjan tuotteet hopeine hylsyineen ovat selkeästi kauniimpia ja arvokkaamman näköisiä kuin Nordic Chic -sarjan tuotteet ja esim. puuterirasia on erityisen kaunis. Chic-sarjan valkoiset ja läpinäkyvät pakkaukset ovat taas joidenkin tuotteiden kohdalla mielestäni vähän halvan näköisiä. Mutta ei anneta ulkonäön pilata tuotetta, sillä kaksi lempituotettani kuuluu nimenomaan tähän Chic-sarjaan, nimittäin poskipuna ja aurinkopuuteri.

Poskipunia vertaillessa Lux-sarjan punan pinta on kaunis kohokuvioinen, joka saa sen näyttämään selektiivisen sarjan poskipunalta. Poskipuna on hieman hohtava antaen iholle kauniin hehkun. Saamani sävy on nro 3, sen pohjasävy on aavistuksen terracottainen puna, mutta se taittuu kylmempään siinä oleven kylmänsävyisen hohteen vuoksi. Molemmissa poskipunissa on jännä efekti, sormella kokeillessa väriä ei lähde riittävästi ja sai minut epäilemään tuotteen pigmenttisyyttä, mutta siveltimellä saa sen sijaan juuri sopivan määrän poskipunaa iholle.

 

lumene nordic meikit 3.jpg

 

Tykkäsin enemmän Chic-sarjan poskipunasta, mutta se johtuu varmaan siitä, että tykästyin sen sävyyn enemmän. Ihana kirkas vaalea pinkki Kevätkukat on korallisen pinkki ja se sopii vaalealle iholleni ihan mielettömän hyvin antaen raikkautta, hehkua ja nuorekasta ilmettä. Tuotteen pinnassa on hieman isompaa helmiäishippua kuin Lux-sarjan hohteisemmassa poskipunassa. Poskipunien hinnat eroavat aika paljon, Lux-sarjan poskipunan suositushinta on  24,90 euroa, kun taas edullisemman Chic-sarjan poskipunan 13,90 euroa. Molemmissa poskipunissa on 4 eri sävyvaihtoehtoa.

 

lumene nordic meikit 6.jpg

 

Chic-sarjan aurinkopuuteriin ihastuin kaikista eniten. Omat aurinkopuuterini ovat aina olleet astetta tummempia, joilla olen voinut tehdä varjostuksia ja niitä on pitänyt laittaa iholle hieman varoen, jottei lopputuloksesta tule epätasainen. Lumenen aurinkopuuterin sävy 1 Pohjoisen kesä on ihan täydellinen ihonsävyyni, sopivan vaalea, sopivan neutraali sävy, jotta sitä voi sutia isolla sudilla ympäri kasvoja huoletta ja suurilla vedoilla ja lopputuloksesta tulee terveen päivettynyt yleisilme. Aurinkopuuterista on saatavilla kaksi eri sävyä.

Lux- sarjan puuterilla on kaunis hopeinen rasia koko kannen kokoisella peilillä. Ilmavan kevyessä puuterissa on valoaheijastavia pigmenttejä ja sitä on saatavilla neljässä eri sävyssä. Itse sain testiini sävyn 2, joka on liian tumma vaalealle iholleni, paras sävy olisi ollut varmasti nro 1.

 

lumene nordic meikit 2.jpg

 

 

Joko olet päässyt kokeilemaan uusia Lumenen meikkejä? Miltä ne vaikuttavat?

*tuotteet saatu testiin

 

 

 

 

 

kauneus meikki testit
Kommentit (5)
  1. Maija / Kivipuuteri-kosmetikkablogi
    16.2.2017, 19:12

    Kokeilin kaupassa tuota puuteria ja se tuntui tosi samettiselta. Myös pakkaus on tosi kaunis ja ylellinen 🙂

  2. Poski- ja huulipunat ovat ehdottomasti lemppareita näistä. Puuteri toimii myös, niin kuin Lumenen puuterit aina. 🙂

    1. Chic-sarjan huulipunat vaikuttaa kyllä tosi hyvältä 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *