Lumenen uutuustuote - pikakasvohoito kiireisille

Kiire ja stressi voivat saada ihon sameaksi ja kuivaksi ja kiireessä iho jää helposti myös hoitamatta, vaikka se tarvitsisi heleyden takaisin saattamiseksi mm. hoitavia ja kirkastavia tuotteita. Samean ja kuivankin ihon kuoriminen on tärkeää, jotta kuolleet ihosolukot lähtevät jolloin hoitavat ja kosteuttavat tuotteet imeytyvät iholle paremmin. Kuorimisen jälkeen iho on myös huomattavan paljon kirkkaampi, pehmeämpi ja vastaanottavaisempi hoitotuotteille.

 

 

Lumenen uutuustuote Glow Reveal 60 Second Facial Kirkastava Pikakasvohoito on naamio, joka on kolmivaikutteinen ja se kuorii, puhdistaa ja kirkastaa ihoa minuutissa, joten naamion voi laittaa vaikuttamaan iholle vaikka suihkun tai hammaspesun aikana. Naamio on tarkoitus levittää iholle pyörivin liikkein, jolloin se kuorii ihoa ja sen annetaan vaikuttaa iholla minuutin verran ennen huuhtelua.

 

 

Tuote on aika isossa tuubissa kasvonaamioksi (riittää siis pitkäksi aikaa!) ja se on sävyltään harmaata, kuorivia rakeita sisältää massaa. Tuotteessa on rakeiden lisäksi puhdistavaa kaoliinisavea ja lakka- ja tyrniöljyjä, jotka kirkastavat ihoa. 

Itse hieroin tuotetta hieman pidempään iholla, mutta sen voi myös levittää pikaisesti kasvoille ja antaa vaikuttaa minuutin verran. Miellän tuotteen enemmän kuorinnaksi, joten käytän muutaman ylimääräisen sekunnin sen hieromiseen, jotta kuivat ja karheat kohdat ihostani saisivat kyytiä.

 

 

Tuote on tarkoitettu kaikille ihotyypeille ja käyttökokemukseni jälkeen uskaltaisin sanoa, että rasvaisen ihon omaavat voivat mahdollisesti käyttää naamiota päivittäin, mutta kuivaihoisille riittää kerta viikkoon tehohoito. Sen verran tehokas tuote on kyseessä, että ainakin minun ihoni tarvitsi hyvät kosteuttavat tuotteet jälkikäteen. 

Loistava tuote kiireisille naisille, jotka kaipaavat tehokasta pikahoitoa kasvoille! 

Tuote tulee myymälöihin kesäkuun aikana ja sitä on saatavilla marketeista ja tavarataloista.

Miltä tällaiset pikakasvohoidot vaikuttavat? Vai pidättekö rauhallisista hemmotteluilloista, jolloin naamion saa antaa vaikuttaa iholla rauhassa?

*tuote saatu testiin 

 

 

Kommentit

JonnaH. (Ei varmistettu) http://keyword-love.blogspot.fi/

Vaikuttaa kiinnostavalta. Yleensä kaikki happonaamiot ovat nopeita, minuutti iholla ja simsalabim, iho näyttää hehkeältä. Kiva, että Lumeneltakin on tullut tällainen pikaisesti vaikuttava naamio.

ohsomanyreasons

Juuri näin ja itse ainakin mukamas kiireisenä ei ole aikaa naamioita laittaa.  Tässä on kuorinta ja naamio kätevästi samassa purkissa!

SalkaT (Ei varmistettu) https://inthislightandonthisevening.blogspot.fi/

Pikatuotteillekin on aikansa ja paikkansa, vaikka mulla meneekin ihon speciaalirutiineihin kyllä se 20-45 minuuttia :D Kiltisti siis hengailen naamio kasvoilla ^_^ Tää kuulostaa kyllä mielenkiintoiselta uutuudelta eikä hintakaan ollut todellakaan paha!

Vierailija (Ei varmistettu) https://islakahdenkesken.blogspot.fi/2016/05/taas-tanaankin.html

Ojj, enpäs ole vielä törmännytkään tähän tuotteeseen. Kiitos vinkistä!

ohsomanyreasons

Ole hyvä! :)

Mia / Beauty Highlights (Ei varmistettu) http://beauty-highlights.blogspot.fi/

No nytpä heitit ilmoille kiinnostavan tuotteen! :) Pakko testata!

Mahdoton Nainen

Mitähän nuo rakeet on? Oon yrittänyt välttää muovisia rakeita sisältäviä kuorinta-aineita koska ne päätyy lopulta vesistöön, käytän ainoastaan luonnonkosmetiikkaa joka sisältää jotain rakeita.

ohsomanyreasons

Kiitos hyvästä ja tärkeästä kysymyksestä. Inci-listasta luettuna tuotteessa on ainakin Cellulose Acetate-raaka-ainetta, jolla muovirakeet on korvattu ainakin jossain Lumenen kuorivissa tuotteissa. Selluloosa Asetaatti on ympäristöön hajoava tuote. Varmistan kuitenkin tämän asian vielä Lumenelta!

ohsomanyreasons

Lumenelta vielä vahvistettiin, että tuotteen kuorivat ainesosat ovat  Cellulose Acetate ja Polylactid Acid, jotka ovat molemmat biohajoavia ainesosia. 

Alla olevasta linkistä löytyy vielä lisätietoja näistä ainesosista:

http://www.lumene.com/fi/luonnollinen-vaihtoehto-ihon-kuorintaan

Mahdoton Nainen

Jes, kiitos selvitystyöstä!

Kommentoi