Lumenen uutuustuote – pikakasvohoito kiireisille

Kiire ja stressi voivat saada ihon sameaksi ja kuivaksi ja kiireessä iho jää helposti myös hoitamatta, vaikka se tarvitsisi heleyden takaisin saattamiseksi mm. hoitavia ja kirkastavia tuotteita. Samean ja kuivankin ihon kuoriminen on tärkeää, jotta kuolleet ihosolukot lähtevät jolloin hoitavat ja kosteuttavat tuotteet imeytyvät iholle paremmin. Kuorimisen jälkeen iho on myös huomattavan paljon kirkkaampi, pehmeämpi ja vastaanottavaisempi hoitotuotteille.

 

lumenenaamio1.jpg

 

Lumenen uutuustuote Glow Reveal 60 Second Facial Kirkastava Pikakasvohoito on naamio, joka on kolmivaikutteinen ja se kuorii, puhdistaa ja kirkastaa ihoa minuutissa, joten naamion voi laittaa vaikuttamaan iholle vaikka suihkun tai hammaspesun aikana. Naamio on tarkoitus levittää iholle pyörivin liikkein, jolloin se kuorii ihoa ja sen annetaan vaikuttaa iholla minuutin verran ennen huuhtelua.

 

lumenenaamio2.jpg

 

Tuote on aika isossa tuubissa kasvonaamioksi (riittää siis pitkäksi aikaa!) ja se on sävyltään harmaata, kuorivia rakeita sisältää massaa. Tuotteessa on rakeiden lisäksi puhdistavaa kaoliinisavea ja lakka- ja tyrniöljyjä, jotka kirkastavat ihoa. 

Itse hieroin tuotetta hieman pidempään iholla, mutta sen voi myös levittää pikaisesti kasvoille ja antaa vaikuttaa minuutin verran. Miellän tuotteen enemmän kuorinnaksi, joten käytän muutaman ylimääräisen sekunnin sen hieromiseen, jotta kuivat ja karheat kohdat ihostani saisivat kyytiä.

 

lumenenaamio4.jpg

 

Tuote on tarkoitettu kaikille ihotyypeille ja käyttökokemukseni jälkeen uskaltaisin sanoa, että rasvaisen ihon omaavat voivat mahdollisesti käyttää naamiota päivittäin, mutta kuivaihoisille riittää kerta viikkoon tehohoito. Sen verran tehokas tuote on kyseessä, että ainakin minun ihoni tarvitsi hyvät kosteuttavat tuotteet jälkikäteen. 

Loistava tuote kiireisille naisille, jotka kaipaavat tehokasta pikahoitoa kasvoille! 

Tuote tulee myymälöihin kesäkuun aikana ja sitä on saatavilla marketeista ja tavarataloista.

Miltä tällaiset pikakasvohoidot vaikuttavat? Vai pidättekö rauhallisista hemmotteluilloista, jolloin naamion saa antaa vaikuttaa iholla rauhassa?

*tuote saatu testiin 

 

 

Kommentit (10)
 1. Mitähän nuo rakeet on? Oon yrittänyt välttää muovisia rakeita sisältäviä kuorinta-aineita koska ne päätyy lopulta vesistöön, käytän ainoastaan luonnonkosmetiikkaa joka sisältää jotain rakeita.

  1. Kiitos hyvästä ja tärkeästä kysymyksestä. Inci-listasta luettuna tuotteessa on ainakin Cellulose Acetate-raaka-ainetta, jolla muovirakeet on korvattu ainakin jossain Lumenen kuorivissa tuotteissa. Selluloosa Asetaatti on ympäristöön hajoava tuote. Varmistan kuitenkin tämän asian vielä Lumenelta!

  2. Lumenelta vielä vahvistettiin, että tuotteen kuorivat ainesosat ovat  Cellulose Acetate ja Polylactid Acid, jotka ovat molemmat biohajoavia ainesosia. 

   Alla olevasta linkistä löytyy vielä lisätietoja näistä ainesosista:

   http://www.lumene.com/fi/luonnollinen-vaihtoehto-ihon-kuorintaan

   1. Jes, kiitos selvitystyöstä!

 2. Mia / Beauty Highlights
  20.6.2016, 12:35

  No nytpä heitit ilmoille kiinnostavan tuotteen! 🙂 Pakko testata!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *