Luomiväripaletti, joka oli pakko saada – Too Faced Natural Lust

Löysin Barcelonan Sephorasta niin hienon Too Faced-merkin luomiväripaletin, että se oli pakko nappaa mukaan – vaikka omistan luomiväripaletteja jo ihan liikaa. Paletti oli kuitenkin täynnä niin minun värejäni eikä se loppujen lopuksi ollut kovin kallis luomivärien määrään nähden.

Tarkoituksenani ei ollut edes esitellä palettia blogissa, kunnes huomasin että paletti on tullut myyntiin Lookfantastic.fi sivuille. Laitoin nimittäin reissussa instagramini @ohsomanyreasons- siitä kuvaa ja sain tosi monelta kyselyitä, että mikä tämä paletti on.

*Too Faced Natural Lust  Naturally Sexy Eye Shadow Palette -on Limited Edition paletti, joten jos paletista innostuu, se kannattaa hankkia heti!

Too Faced Natural Lust on 30 luomivärin paletti, josta ainakin tällainen luonnollisten sävyjen ystävä innostui ihan valtavasti. En ole pitkään aikaan innostunut mistään paletista, sillä monet niistä sisältävät liian erikoisia ja lämpöisiä värejä makuuni. Eniten käytän kuitenkin neutraaleja pehmeitä sävyjä. Paletissa on myös monenlaiseen iltameikkiin sopivat sävyt, joten ihan loistopaletti tilaisuuteen kuin tilaisuuteen.

Paletissa on kaikkea vaniljan vaaleasta mustaan. Siinä on sopivasti häivytysvärejä, vaaleita, keskitummia ja tummia mattasävyjä ja lisäksi eri sävymaailmaan taittavia helmiäissävyjä.

Rakastuin eniten paletin kolmeen ensimmäiseen riviin, jossa on makuuni parhaimmat sävyt. Noita sävyjä menee arkikäytössä päivittäin. Ruskeistakin löytyy hyvät värit, DM Me on kylmä ruskea, Call Me Back lämmin ja Set in Stone niiden väliltä.

Paletissa on äkkiseltään katsottuna viileitä sävyjä ja luumuja ja violetteja, mutta itseasiassa siinä on paljon kuparia, kultaa ja lämpöisiä ruskeita. Shimmereistä löytyy kaikkea kullasta, taupeen, shampanjaan ja kuparisen punaiseen.

Olen tykännyt toooosi paljon paletista! Suurin osa sävyistä on pigmenttisiä ja hyvin levittyviä, eivätkä ne pahemmin varise. Muutama sävy, kuten esim. Love Spark,  on vähän irtonaisempaa ja kuivempaa ja vaatii kostean siveltimen, jotta väriä irtoaa.

Kuva lainattu: Lookfantastic.fi

Kuva lainattu: Lookfantastic.fi

Paletti on litteä, pahvinen ja kevyt ja sisäpuolella löytyy iso peili. Kultainen paletti on kuvitettu satumaisella kuvalla ruusuista ja riikinkukoista.

Palettia on saatavilla tällä hetkellä *Lookfantasticin sivuilta ja sen hinta 60,95 euroa. Ei mielestäni paljon monipuolisesta 30 sävystä.

Innostuitteko?

kauneus meikki ostokset suosittelen
Kommentit (2)
  1. Ohhoh, ihan luvattoman upea paletti! <3

  2. Noora ( https://prettyawesomeblog1.blogspot.com/)
    5.5.2019, 08:50

    On muuten todella kaunis paletti 🙂 Hypistelin tätä Sephorassa, mutta sitten iski pihyys 😀 Täytyy vielä miettiä uudelleen..

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *