Luonnon omaa botoxia ja etanaseerumia

Olen hurahtanut koreakosmetiikkaan, niinkuin tuntuu moni muukin tehneen viimeisen parin vuoden aikana. Yksi syy tuotteiden suosioon on niiden edulliset hinnat jamielenkiintoiset ja innovatiiviset tuotteita. Osaan kokeilemista tuotteista olen tykästynyt tosissani, kun taas jotkut edulliset tuotteet eivät ole tuntuneet tarpeeksi laadukkailta tai kosteuttavilta.

Koreassa ihonhoito on isossa osassa naisten elämää ja sieltä länsimaihin rantautunut tapa kerrostaa ihonhoitotuotteita on pelastanut ihoni pahalta kuivumiselta tänä talvena. Kosteuttavien kasvovesien lisäksi kerrostan kasvoilleni hoitovesiä, essencejä, seerumeita ja muita hoitotuotteita ja se on ollut parasta hoitoa iholleni.

benton bee snail2small.jpg

Koreakosmetiikassa törmää välillä myös erikoisiin raaka-aineisiin ja yksi niistä on mehiläisenmyrkky. Bee-voiteet villitsivät kauneusmaailman vuonna 2014 kun Kate Middletonin ja Victoria Beckhamin kerrottiin käyttävän kyseisiä tuotteita. Mehiläismyrkky tunnetaan luonnon omana botoxina ja sen tehon kerrotaan perustuvan siihen, että iho saa myrkystä ns.shokin ja se alkaa tuottamaan kollageenia. Bee-tuotteet sopivat hyvin myös akne-iholle ja moni on saanut tuotteilla apua näppyihin. Ja jos mehiläisille on muuten allerginen, niin tuotteita ei suositella käytettäväksi.

Toinen mielenkiintoinen raaka-aine, johon koreakosmetiikassa usein törmää on etanaseerumi, jolla on ihoa runsaasti kosteuttava ja hoitava vaikutus. Seerumi pehmentää, korjaa pieniä juonteita ja arpia ja sopii vanhentuvalle iholle anti ageing-ominaisuuksien vuoksi. Etanaseerumeita olen kokeillut aiemmin kangasnaamioissa ja ainakin niiden jäljiltä iho tuntuu superkosteutetulta.

Bentonin Snail Bee High Content Essence sisältää näitä molempia raaka-aineita. Tuote on geelimäisen kevyt kosteuttava essence, joka on seerumia aavistuksen kevyempi koostumus. Tuote rauhoittaa, kirkastaa, kosteuttaa, suojaa ja ehkäisee ihon vanhenemista ja se sopii myös herkälle iholle. Tuotteessa on lisäksi aloeuutetta, joka suojaa ja rauhoittaa ihoa. Tuotteen pajunkuoriuutteesta saatu BHA taas poistaa iholta kuollutta solukkoa hellävaraisesti joka vaikuttaa ihon kirkkauteen ja tasaisuuteen.

Tuote tuntuu kosteuttavan hyvin, sillä kasvojenpesun jälkeen ihoani kiristää ja tunne helpottui selkeästi tuotteen jäljiltä. Tuote imeytyy ihoon täysin ja se voisi mahdollisesti riittää sellaisenaan kosteusvoiteen kanssa, mutta itse lisään päälle vielä kosteuttavan seerumin. Ihoni on todella pintakuiva, mutta voisin kuvitella tuotteen sopivan myös rasvaiseen taipuvaan akneihoon, sillä se ei ole yhtään raskas vaan kevyt ja geelimäisen kosteuttava.

benton bee snail1small.jpg

Jos nyt olen ihan rehellinen, niin uskon tuotteessa olevan etanaseerumin ja muiden raaka-aineiden kosteuttavaan ja hoitavaan vaikutukseen, mutta mehiläismyrkyn vaikutuksiin suhtaudun vähän niin ja näin. Aine saattaa hyvin edistää pintaverenkiertoa, mutta en usko sen tekevän suuria ihmeitä kasvoilleni. En tiedä onko tuotteiden pitoisuuksissa eroja, sillä muistan lukeneeni, että jollain Bee-naamio olisi tuntunut kihelmöivältä iholla. Etanatuotteita aion kokeilla ehdottomasti lisää ja varsinkin Cosrx:n etana hoitoneste houkuttelee seuraavaksi testaamista.

Tuotetta on saatavilla uudesta Green and Grace verkkokaupasta ja Elevenin *verkkokaupasta.

*tuote saatu testiin/mainoslinkki

Kommentit (2)
  1. Oi kiitos vinkistä! Kohta pitää ostella taas uusia kosteusvoiteita, tutustun tuotteeseen asap! 🙂

  2. Bentonin saman sarjan kosteusvoide on ihan timanttista tavaraa, suosittelen kokeilemaan ^_^

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *