Luottotuote heleään meikkipohjaan – Physicians Formula Spotlight Illuminating Primer

Physicians Formulan Spotlight Illuminating Primer hiipi varkain yhdeksi luottotuotteekseni. Aluksi ihmettelin melkein hilemäisen highlighterin tavoin hohtavaa primeria, mutta tuote taikoikin meikkipohjasta niin kauniin, että se jäi päivittäiseen käyttöön.Sain tuotteen alunperin PR-näytteenä, mutta tällä hetkellä minulla on jo kolmas purkki käytössä.

Physicians Formula Spotlight

Ikääntyessä olen huomannut, että heleä ja valoaheijastava meikkipohja näyttää paljon paremmalta kuin mattainen meikkipohja, joka korostaa helposti ihon kuivuutta ja ryppyjä. Valoheijastava tuote häivyttää parhaimmillaan juonteita ja ihon epätasaisuutta.

Yleensä pyrin käyttämään kosteuttavia tai heleyttäviä meikkivoiteita, kuten *L.A.Girlin Pro Coverage Illuminating Foundationia, mutta ne pysyvät päivän aikaan rasvoittuvalla iholla heikommin. Siksi valoa ja kuulautta voi tuoda meikkipohjaan myös primereilla tai puutereilla.

Physicians Formula Spotlight*Physicians Formula Spotlight Illuminating Primer on shampanjanhohtoinen voidemainen primer.  Kuivaihoisena rakastan sen kermaisen täyteläistä koostumusta ja lisäksi se tuoksuu herkulliselle tropiikille ja kookokselle  – samalle kuin sarjan *Murumuru Bronzer-aurinkopuuteri, joka on minun ja myös monen muun mielestä maailman paras aurinkopuuteri. Kirjoitin tuotteesta aiemmin täällä.

Physicians Formula Spotlight

Olen käyttänyt eniten Spotlight Illuminating- primeria *Laura Mercierin Flawless Lumiere Radiance Perfecting– meikkivoiteen kanssa, joka kestää iholla hyvin, vaikka se onkin kosteuttava ja kirkkautta tuova meikkivoide.

Physicians Formula Spotlight

Primeria voi halutessaan sekoittaa myös meikkivoiteen tai kasvovoiteen sekaan pienen tipan verran.

Physicians Formula Spotlight

Jos sinulla on varsinkin kuiva iho ja kaipaat täyteläistä ja heleyttä tuovaa tuotetta kasvoille, suosittelen kokeilemaan Spotlightia!

Tuotteita myy osa K-Citymarketeista ja Lyko.fi

Oletko kokeillut tuotetta?

Kommentit (4)
  1. Tilasin Lykolta ensimmäistä kertaa ja eilen tuli paketti. 1 tuote tilaamastani 5 tuotteesta oli paketissa!!

    1. Eikä! Harmi 🙁 Olin myös lukevinani jostain, että lähetyksissäkin voi kestää normaalia kauemmin, eli olisikohan nyt poikkeusaikana vain niin paljon tilauksia että vaikuttaa moneen. 🙁

  2. Noora /prettyawesome.fi
    17.2.2020, 08:59

    Tämä on ihana! Itsekin alussa säpsähdin sitä hohdetta mikä tästä tulee, mutta se peittyy kyllä meikkivoiteen alle ja antaa ihanaa heleyttä sieltä alta 🙂 Pelkäsin näyttävänäni discopallolta, mutta turha pelko 😀

    1. Discopallo 😀 Haha. Joo toimii meikkivoiteen alla tosi hyvin <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *