Mikrokuoriva tiiviste yökäyttöön

Vanhetessaan iho menettää kosteuttaan, ihon sävy muuttuu sameammaksi ja epätasaisemmaksi ja se tuntuu karheammalta. Ikääntyvän ihon yksi tehokkaista hoitokeinoista on erilaiset kemialliset kuorinnat ja hedelmähappokuorinnat, joita tehdään mm. hoitoloissa. Herkkäihoisille hedelmähappokuorinnat voivat olla liian rankkoja käsittelyjä ja iho saattaa punoittaa ja reagoida kuorintaan, mutta myös herkkä iho voi olla karhean samea kaivaten kirkastusta ja pehmeyttä.

Kiehl´sin uusi Nightly Refining Micro-Peel Concentrate on yökäyttöön tarkoitettu hellävarainen ja kirkastava kuorintatiiviste, joka heleyttää, puhdistaa ja parantaa ihon rakennetta yön aikana. Tiivistettä voi käyttää päivittäin, se sopii kaikille ihotyypeille ja tuote toimii vaihtoehtona kemialliselle kuorinnalle tai täydentää ammattilaisen tekemiä hoitoja kotikäytössä

 

kiehlskuoriva4.jpg

 

Tuotteessa on käytetty mm. Kvinoan kuoresta saatua uutetta, jolla huomattiin olevan kuoriva vaikutus, kun kasvin pois heitettävät uloimmat kuoret alkoivat huuhdellessa kuplia. Tätä ominaisuutta lähdettiin tutkimaan tarkemmin ja huomattiin, että sillä on erinomainen ihoa kuoriva vaikutus. Aiemmin jätteeksi luokitellusta kuoresta tulikin uusi löytö tehokkaaksi kosmetiikan raaka-aineeksi. 

Hyvää matkaa ikääntyvä ihoni ei varsinaisesti ole herkkä, mutta se on ohut ja punoittaa helposti kosketuksesta. Näiden lisäksi se on T-alueelta rasvoittuva ja pinnalta hyvin kuiva. Käyttämäni tuotteet eivät näin ollen saa olla liian kuivattavia, vaan ennemmin suosin ikääntyvän ihon kosteuttavia tuotteita, mutta karheus ja sameus vaativat viikottain tehohoitoja.

Tästä syystä uteliaisuuteni kuorintatiivistettä kohtaan heräsi, sillä mielenkiintoista oli nähdä kestäisikö ihoni päivittäisessä käytössä tämäntyyppisen tuotteen käyttöä.

 

kiehlskuoriva1.jpg

 

Sarjan apteekkitaustan vuoksi vihreästä pipettipullosta tulee mieleeni jokin apteekkarin oma reseptiliuos ja tuote pipetteineen ja vihreine lasipulloineen on mielestäni nerokas desing tuotteelle. Tuote myydään pahvisessa pakkauksessa, jossa pipetti tulee erikseen tuotteen mukana. 

Tuotteen käytön aikana tulee varoa auringonottoa, sillä se herkistää ihoa auringolle ja ihon palaminen on mahdollista. Auringonottoa suositellaan vältettäväksi tällaisten tuotteiden kohdalla viikon verran tuotteen lopettamisen jälkeen. 

 

kiehlskuoriva5.jpg

 

Tiiviste on tarkoitus laittaa iholle öisin ennen seerumeita ja voiteita 2-3 tipan verranOlen käyttänyt tuotetta nyt noin kuukauden ajan päivittäin. Kokemuksen mukaan sanoisin, että se sopii myös herkemmälle iholle, sillä ainakaan oma ihoni ei reagoinut tai punoittanut missään vaiheessa. Koska tuote on tarkoitettu käytettäväksi päivittäin, sen kuoriva vaikutus ei voikaan olla kovin voimakas. Sen kuitenkin huomasin, että jos ihossa on rikkinäisiä kohtia, kuten näppyjä tmv. niin niitä kirvelee hetkellisesti.

 

kiehlskuoriva4.jpg

 

En ole tämän neljän viikon aikana käyttänyt muita kuorintoja. Tunsin ihoni vähän pehmenneen poskista ja siitä on poistunut normaali karheus, joka yleensä tulee viikon sisällä, jos en kuori ihoani. En tiedä johtuuko se tästä tuotteesta, vai uusista hyvistä hoitotuotteistani, mutta normaalisti kuivankarheat poskeni ovat pehmeämmät ja jopa kosteamman tuntuiset. Toisaalta, silloin kun iho on kuiva ja karhea, siihen ei imeydy hoitotuotteet tarpeeksi hyvin, joten ehkä tuotteen vaikutuksen ansiosta hoitotuotteet ovat päässeet imeytymään ihooni paremmin. 

Sanoisinkin, että mikäli olet tottunut tehokkaisiin tuotteisiin ja kaipaat karhealle iholle kunnon tehokuorintaa/hedelmähappokuorintaa, tämä tuote ei ehkä ole sinua varten. Jos taas kaipaat tuotetta, joka kirkastaa ja kuorii ihoa hellävaraisesti yön aikana, tämä voisi hyvinkin olla sinun tuotteesi!

 

kiehlskuoriva2.jpg

 

Tuotetta on saatavilla Stockmannin Kiehl´s pisteistä ja sen suositeltu kuluttajahinta on 53 euroa. 

Miltä tuote kuulostaa? Oletteko te käyttäneet kemiallisia kuorintoja?

 

*tuote saatu testiin

 

 

kauneus iho testit
Kommentit (4)
  1. Mia / Beauty Highlights
    5.10.2016, 07:53

    Mua kyllä kiinnostaa tämä 🙂 Just tällä hetkellä mulla on yökäytössä yksi toisen sarjan kuorivampi seerumi, joka on toiminut aivan erinomaisesti. En missään nimessä käyttäisi kuorivia seerumeita/tiivisteitä montaa kuukautta putkeen, mutta kuuriluontoisina ne ovat aivan erinomaisia! Tuloksia kyllä näkee, jos tuote on hyvä.

    1. Totta, ja kuten Jonna yllä mainitsi, esim. keväällä voisi tuotetta käyttää kuurina, kunhan muistaa sen kevätauringon välttämisen silloin! 🙂

  2. Mä pelkäsin myös että tämä olisi kuivattanut mun ihoa, mutta se ei kuivattanut mielestäni sitä yhtään. Tosin mietin, että tätä voisi hyvin käyttää vaikka kuurina silloin tällöin, vaikka sopii mielestäni ihan hyvin päivittäiseenkin käyttöönkin. 🙂 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *