Mizonin hyaluronihapposeerumi on ihon kosteuspommi

*sisältää mainoslinkin

Hyaluronihappo tunnetaan ihon tehokkaana kosteuttajana, sillä se kykenee sitomaan 1000 kertaisesti oman painonsa verran vettä. Hyaluronihappoa esiintyy ihossa itsessään, mutta ikääntyessä sen määrä vähenee, jolloin iho kuivuu ja veltostuu. Kuivan, elottoman ja ikääntyvän ihon mainioita tehokosteuttajia ovatkin hyaluronihappotuotteet, sillä ne lisäävät myös ihon kimmoisuutta, silottavat juonteita ja saavat ihon tuntumaa ”plumpatulta” ja täyteläiseltä.

MIZON HYALURONIC ACID 100 3small.jpg

Hyaluronihapposeerumi on loistava kosteuttaja kaikille, joiden iho kaipaa kosteutta ja erityisesti vesikosteutta. Rasvainenkin iho saattaa tarvita kosteuttavia tuotteita ja varsinkin talvisaikaan hyaluronihapposeerumi on hyvä lisä kaikille ihotyypeille. Itse käytän hyaluronihapposeerumia ympäri vuoden, koska ihollani on pintakuivuutta.

Vaikka tuntuisi, että hyaluronihapposeerumi riittäisi kosteuttamaan ihoa sellaisenaan, niin sen tuoma kosteus tulee kuitenkin lukita iholle voiteen tai öljyn avulla. Kuivaihoisen kannattaa käyttää lisäksi kosteuttavaa kasvovettä ennen seerumia, jonka avulla hyaluronihapposeerumi pääsee imeytymään ihoon paremmin.

MIZON HYALURONIC ACID 100 2small.jpg*Mizon Hyaluronic Acid 100 on tehokosteuttava tuote, joka sisältää peräti 50% hyaluronihappoa. Tuotteen pienimolekyylinen rakenne auttaa tuotteen imeytymisessä. Kauniissa 30 ml vedensinisessä pipettipullossa oleva seerumi on tuoksuton, vesimäisen kevyt ja silkkinen. Seerumi on liukkaan tuntuinen ja nopeasti imeytyvä, eikä se jätä ihoa tahmaiseksi. Hyaluronihapon lisäksi tuote sisältää vadelmasiemenuutetta, joka on runsaasti antioksidanttinen ja suojaa ihoa mm. ilmansaasteilta. Lisäksi tuotteessa on koivunmahlamehua, joka kosteuttaa ja tasapainottaa ihoa.

MIZON HYALURONIC ACID 100 1small.jpg

Hyaluronic Acid 100 tuntuu perustuotteelta, vaikkakin se on tehokosteuttaja ja se sisältää suuren määrän hyaluronihappoa. Kenties kevyt koostumus ja tuoksuttomuus tekevät sen, että en innostu siitä yhtä paljon kuin muista tuotteistani. Toisaalta tuotteen tuoksuttomuus on plussaa ja olen alkanut pikkuhiljaa lämmetä tuoksuttomiin tuotteisiin – peläten niille herkistymistä. Kivasta liukkaasta koostumuksesta ja tuntumasta iholla annan sille kuitenkin extrapisteitä.

Hyaluronic Acid 100 on Mizonin yksi best seller- tuotteista ja sen nimeen moni vannoo.

MIZON HYALURONIC ACID 100 5small.jpg

Tuotteita on saatavilla Elevenin verkkokaupasta *täällä ja Bearelin verkkokaupassa *täällä

Kommentit (3)
 1. Mä testasin Mizonin sitä etana-seerumia samanlaisessa, mutta ruskeassa pullossa. Mikä pettymys.

  1. Sitä olekaan testannut. Mulla on myös joitain samantyyppisiä kokemuksia joistain etanaseerumeista, ne ei tuntuneet oikein miltään kasvoilla. :/

   Sen sijaan Cosrx Snail Mucin on yksi suosikkituotteista <3 

   1. Hups, olipas huonosti kirjoitettu vastaus 😀

    Sitä EN olekaan siis vielä testannut 🙂 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *