Mystinen tuuheuttava ripsiväri Lumenelta – True Mystic Volume

Vuoden lopulla alkoi Instagramissa vilkkumaan salaperäisesti kuvia jostain Lumenen uutuustuotteesta ja sen vihjailtiin olevan jotain mystistä kuin pohjolan yön revontulet. Tuote paljastui lopulta Lumenen uudeksi ripsiväriksi nimeltä *True Mystic Volume Mascara, joka ilmestyy kauppoihin tammikuun aikana. 

True Mystic Volume on saanut inspiraationsa pohjoisen revontulista ja sekä pakkauksen, että ripsivärin sinivihreä värimaailma muistuttaakin öisen taivaan ja revontulien värejä. Ripsiväri lupaa mustaakin mustemmat, mystisen tuuheat ja ylöspäin nousevat ripset.

 

mystickansi.jpg

 

Lumenen tai muiden markettimerkkien ripsivärit eivät ole kuuluneet suosikkeihini oikein koskaan ja olen vuosia ostanut selektiivisen merkin ripsivärejä, sillä ripseni ovat onnettomista onnettomimmat. Toisinaan testaan edullisempia ripsivärejä, mutta toistaiseksi en ole löytänyt yhtä hyvää ripsiväriä suosikkini *Lancômen Hypnôsen korvaajaksi. Voisiko Lumenen ripsiväri vihdoin haastaa lempiripsivärini? 

 

truemysticrip2.jpg

 

Ensinnäkin täytyy sanoa, että ripsivärin pahvinen pakkaus tekee tuotteesta jo astetta luksuksemman, sillä harvoin markettimerkkien ripsivärejä nähdään pakkauksissa. Ripsivärin harjasosa, joka on malliltaan tähden muotoinen tiheä kuituharjas, näytti myös ensinäkemältä lupaavalta. Massa on vahamaista koostumusta ja siinä on käytetty mustaakin mustempia pigmenttejä. 

 

mysticharja.jpg

 

Omalla kohdallani tuuheisiin ripsiin pääseminen vaatii yleensä monta levityskertaa, joten olen tottunut käyttämään aamuisin muutaman minuutin pelkästään ripsivärin levitykseen, joten en odottanut tältäkään ripsiväriltä ihmeitä ensilevityksellä. Hyvää tuuheuttavaa ripsiväriä voi kuitenkin levittää kerros kerrokselta, ilman että ripset alkavat menemään paakkuihin ja hyvä harjasosa harjaa samalla ripsiä erilleen. True Mystic Volumen harja on mielestäni juuri sellainen, joka mahdollistaa tämän usean levityskerran, eikä massa kuivetu levittäessä, joten sitä voi työstää ripsiin kerros kerrokselta.

Kuvassa näette onnettomat ripseni luonnontilassa ja ripset muutamien ripsivärikerrosten jäljiltä. Ripsivärillä saa selkeästi sekä tuuheutta, että pituutta, jopa näihin ripsiin.  Pidin myös siitä, että ne ripsistä tuli oikeasti mustat. Vertailukohteena tässä olisi tietysti hyvä olla jokin kehnompi ripsiväri, jotta eron näkisi selkeämmin.

 

lumenemysticripari.jpg

 

En voi siis muuta kuin todeta, kuin että mahtavaa Lumene! Kerrankin ripsiväri, joka tuuheuttaa tällaisia tynkäripsiäkin, kunhan sitä vain jaksaa työstää hetken ripsiin.

 

lumenemystic55kopio.jpg

 

Onko joku jo kenties ehtinyt kokeilla True Mystic Volumea? Erityisesti kiinnostaisi tietää, millaisia ripsivärituloksia syntyy, jos sinulla on tuuheammat ja pidemmät ripset luonnostaan, pääseekö räpsyripsiin kertalevityksellä?

Tuotetta on saatavilla Prismoista ja *Eleven-verkkokaupasta

*Tuote saatu/ mainoslinkki

kauneus meikki testit
Kommentit (4)
 1. Miten laatu muuten jos katsoo päivän päätteeksi – rapiseeko, leviääkö kuinka helposti? Tarviiko minkälaisia aineita jotta saa pestyksi pois?

  1. Mun mielestä laatu on hyvä, se ei ole yhtään rapissut, varissut eikä levinnyt. Tosin yhtenä la iltana, kun olin jättänyt puuteroimatta hyvin rasvatut ja rasvaisella Blascon peitevärillä peitetyt silmänaluset, ystäväni huomautti, että toisen silmäni alla oli hieman jotain levinnyttä meikkiä. :). Epäilen, että olisiko se ollut ripsiväriä, joka reagoi joko yhdessä rasvaisen pohjan tai vuotaneiden silmien kanssa. Mutta muuten on pysynyt hyvin.

   Lähtee hyvin pesemällä, itse pesen ripsivärit aina niin, että pyörittelen/sulattelen pahimmat ripsivärit ensin pois sormenpäillä pyörittäen/hangaten yhdessä lämpöisen veden kanssa, jotta se ei leviä ja tartu ihoon. Loput lähtee hyvin vesiliukoisella silmämeikinpoistoaineella.  

 2. Maija / Kivipuuteri-kosmetikkablogi
  5.1.2016, 17:22

  Mäkin sain tämän testiin ja vau kuinka pitkät ripset tulikaan :). Aivan mahtava yllätys Lumenelta, koska en yleensä ole merkin ripsareista tykännyt.

  1. Joo sama homma, en ole koskaan tykännyt Lumenen ripsiväreistä. Tämä jäi käyttöön heti!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *