Nettisivu, joka kertoo mikä on meikkivoidesävysi eri brändeiltä

Bongasin viime vuoden lopulla sivuston findation.com, joka vertailee eri sarjojen meikkivoidesävyjä ja sitä kautta on helppo valita oma sävy jostain toisesta sarjasta.

Sivusto toimii siten, että syötät oman meikkivoiteesi sävyn esim. MAC Nourishing Waterproof NC20 ja sivusto etsii sävyä vastaavat meikkivoiteet muilta brändeiltä.Sivusto näyttää toimivan yllättävän hyvin, koska se toi vastaaviksi tuotteiksi juurikin niitä sävyjä, joita minulla on ollut muilla brändeillä.

Kannattaa laittaa muutama meikkivoide alkunäkymään, niin haku on tarkempi. Huomasin kuitenkin, että laittamalla pelkästään MAC:n meikkivoiteen, se toi enemmän vaihtoehtoja esille kuin jos laitoin MAC Nourishing Waterproof NC20 ja L.A. Girlin Pro Matte meikkivoiteen sävyn Bisque, jotka molemmat ovat nappisävyjä talvi-iholleni.

Sivusto toi mm. nämä meikkivoiteet tarjolle, joita olenkin kokeillut tai käyttänyt.

  • MAC Studio Fix Fluid Foundation NC 15
  • MAC NC 20 Waterweight Foundation SPF30
  • Estee Lauder Double Wear Stay – in- Place Makeup SPF10 1W1
  • Lumene CC voide Light 

Jos taas laitoin eri MAC:n meikkivoiteen, Pro Longwear NC20 alun hakuun, niin sivusto toi astetta tummemmat ja keltaisemmat sävyt. En muista oliko Pro Longwear aavistuksen tummempaa sävyltään, mutta jos on niin siinä tapauksessa sovellus on tarkka.

Sivusto on varmasti hyödyksi varsinkin netistä tilaajille. Tämän lisäksi googletan aina sävyn nimen ja katson mahdollisimman paljon tuotteen postauksia ja swatch-kuvia, joissa pystyy vertaamaan bloggaajan ihonsävyä omaan sävyyn. Aika hyvin noiden avulla olen onnistunut valitsemaan omaan ihonsävyyn sopivan meikkivoiteen sen muutaman kerran kun olen meikkivoiteen netistä tilannut.

Kokeilkaapa huviksenne! 🙂

Kommentit (1)
  1. Gingerbiscuit / Tiitu
    17.3.2019, 14:08

    Tosi hauska, jäin heti koukkuun ja selaileen eri vaihtoehtoja 🙂 pakko kyllä testata muutama sävy, jonka tuo sivusto antoi. Kiitos vinkistä! <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *