Oikeasti kätevä ja puhdistamista nopeuttava siveltimien puhdistusmatto

*tuote saatu/mainoslinkki

Siveltimien puhdistus on niin tylsää ja aikaa vievää hommaa, että teen sitä aivan liian harvoin. Omassa käytössä siveltimien puhdistaminen on vähän niin ja näin varsinkin, kun käyttää samoja luomivärisävyjä päivästä toiseen. 

En ole viitsinyt ostaa pitkään aikaan edes sivelmien puhdistukseen toimivaa hellävaraista saippuaa ja olen puhdistanut ne jollain shampoolla hieroen siveltimiä kämmentä vasten. 

 

 

Sain nobe beautyltä *Beautyblender keep.it.clean silikonisen puhdistusmattosetin, joka sisältää pienen laventelintuoksuisen matkakokoisen palasaippuan ja noin kämmenen kokoisen puhdistusmaton.

Koukutuin mattoon heti. Hankaamalla saippuoitua sivellintä maton nyppylöihin siveltimet puhdistuvat ennätysajassa parilla pyöräytyksellä. Mattoa voi pitää joko lavuaaria vasten tai sen voi asettaa kämmenen päälle, jolloin se pysyy siinä tukevasti. Palasaippuaa voi joko hieroa suoraan matolle tai siveltimiä voi pyöräyttää saippuassa ja sen jälkeen hankata niitä mattoa vasten.

 

 

Maton ja palasaippuan avulla olen saanut jopa tiheät ja vaikeasti puhdistuvat meikkivoidesiveltimet puhtaammaksi. Tosin olen viime aikoina ruvennut kaksoispuhdistamaan meikkivoidesiveltimet, jolloin puhdistan ne ensin öljyllä ja sitten vasta saippualla. 

 

 

En todellakaan ajatellut tarvitseni erillistä siveltimien puhdistusmattoa, mutta jo vain se teki siveltimien puhdistamisesta paljon nopeampaa ja mukavampaa hommaa. Matolla puhdistuu siveltimien lisäksi beautyblenderit. 

Tuotetta on saatavilla mm. nobe beautyn verkkosivuilta *täällä

 

Käytättekö te puhdistukseen erillistä välinettä? 

 

 

Kommentit

Nena Sofia (Ei varmistettu) http://www.nenasofias.fi

Puhdistusmatto on kyllä ihan ehdoton apuväline sivellinten pesussa! Homma on paljon nopeampaa ja mukavampaa sen kanssa :) Ja kaksoispuhdistus on ihan huippuhyvä ratkaisu etenkin peitevoidesiveltimien kanssa, olen turvautunut siihen itsekin jo jonkun aikaa :)

ohsomanyreasons

Mä en tajunnutkaan soveltaa kaksoinpuhdistusta siveltimiin ennenkuin kirosin, että millä saan ne rasvat puhtaaksi. Ja tajusin että ping - öljyllä tietty :D

Nanna/Kultainen Kynsilakka-blogi (Ei varmistettu)

Nää on muuten oikeasti näppäriä! Mulla on sellanen pikkanen, sormiin pujotettava :)

ohsomanyreasons

Joku toinenkin mainitsi siitä! Multa mennyt moinen ihan ohi. Täytyypä googlaa heti :)

Kommentoi