Oikeasti kätevä ja puhdistamista nopeuttava siveltimien puhdistusmatto

*tuote saatu/mainoslinkki

Siveltimien puhdistus on niin tylsää ja aikaa vievää hommaa, että teen sitä aivan liian harvoin. Omassa käytössä siveltimien puhdistaminen on vähän niin ja näin varsinkin, kun käyttää samoja luomivärisävyjä päivästä toiseen. 

En ole viitsinyt ostaa pitkään aikaan edes sivelmien puhdistukseen toimivaa hellävaraista saippuaa ja olen puhdistanut ne jollain shampoolla hieroen siveltimiä kämmentä vasten. 

 

BB Cleansing Mitt5 small.jpg

 

Sain nobe beautyltä *Beautyblender keep.it.clean silikonisen puhdistusmattosetin, joka sisältää pienen laventelintuoksuisen matkakokoisen palasaippuan ja noin kämmenen kokoisen puhdistusmaton.

Koukutuin mattoon heti. Hankaamalla saippuoitua sivellintä maton nyppylöihin siveltimet puhdistuvat ennätysajassa parilla pyöräytyksellä. Mattoa voi pitää joko lavuaaria vasten tai sen voi asettaa kämmenen päälle, jolloin se pysyy siinä tukevasti. Palasaippuaa voi joko hieroa suoraan matolle tai siveltimiä voi pyöräyttää saippuassa ja sen jälkeen hankata niitä mattoa vasten.

 

BB Cleansing Mitt4 small.jpg

 

Maton ja palasaippuan avulla olen saanut jopa tiheät ja vaikeasti puhdistuvat meikkivoidesiveltimet puhtaammaksi. Tosin olen viime aikoina ruvennut kaksoispuhdistamaan meikkivoidesiveltimet, jolloin puhdistan ne ensin öljyllä ja sitten vasta saippualla. 

 

BB Clansing Mitt3 small.jpg

BB Cleansing Mitt1 small.jpg

BB Cleansing Mitt2 small.jpg

BB Cleansing Mitt6 small.jpg

 

En todellakaan ajatellut tarvitseni erillistä siveltimien puhdistusmattoa, mutta jo vain se teki siveltimien puhdistamisesta paljon nopeampaa ja mukavampaa hommaa. Matolla puhdistuu siveltimien lisäksi beautyblenderit. 

Tuotetta on saatavilla mm. nobe beautyn verkkosivuilta *täällä

 

Käytättekö te puhdistukseen erillistä välinettä? 

 

 

kauneus testit meikki
Kommentit (4)
  1. Nanna/Kultainen Kynsilakka-blogi
    28.1.2019, 13:54

    Nää on muuten oikeasti näppäriä! Mulla on sellanen pikkanen, sormiin pujotettava 🙂

    1. Joku toinenkin mainitsi siitä! Multa mennyt moinen ihan ohi. Täytyypä googlaa heti 🙂

  2. Puhdistusmatto on kyllä ihan ehdoton apuväline sivellinten pesussa! Homma on paljon nopeampaa ja mukavampaa sen kanssa 🙂 Ja kaksoispuhdistus on ihan huippuhyvä ratkaisu etenkin peitevoidesiveltimien kanssa, olen turvautunut siihen itsekin jo jonkun aikaa 🙂

    1. Mä en tajunnutkaan soveltaa kaksoinpuhdistusta siveltimiin ennenkuin kirosin, että millä saan ne rasvat puhtaaksi. Ja tajusin että ping – öljyllä tietty 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *