Panosta ihonpuhdistukseen ihonhoidon ihmesienellä – Konjac-sieni

Olen täysin hurahtanut Konjac-sieniin. Olen häkeltynyt, että miten näinkin yksinkertainen ja edullinen tuote voi olla niinkin kätevä ihon puhdistaja, että jopa ihonpuhdistuksen laite *Foreo Luna Play Plus on jäänyt käyttämättä Konjac-sienten astuessa elämääni.

Konjac sieni on 100% luonnollinen konjac-juuresta tehty kasvojenpesusieni, joka on biohajoava sieni eikä se sisällä keinotekoisia väriaineita. Konjac-sieni on kuivuessaan kova, mutta vettä saadessaan se pehmenee ja laajenee. Sieni on ihoystävällinen, se sopii myös herkälle iholle ja sen pH-arvo on neutraali.

Sienen huokoinen rakenne syntyy siitä, että massa valutetaan vulkanisen kiven läpi. Konjac-sieni kuorii ihoa ja kuolleita ihosolukkoja hellävaraisesti, se puhdistaa epäpuhtaudet, aktivoi pintaverenkiertoa ja avaa ihonhuokoisia.

Iho tuntuu sienellä puhdistamisen jälkeen puhtaalta ja sileältä. Sieni poistaa meikin hyvin jonka huomaan siitä, että puhdistusvesi/kasvovesipumpuliin ei jää paljoa meikin rippeitä. Käytän Konjac-sientä siten, että levitän suihkuun mennessä puhdistusöljyn kasvoille ja hieron sitä hetken kuivalla iholla, jonka jälkeen lisään vettä ja jatkan puhdistamista veden avulla. Lopuksi hieron kasvot konjac-sienellä. Sieni tuntuu mukavalta ja sen pinta on jopa aavistuksen geelimäisen tuntuinen. Sienessä on mukana Aloe Veraa, joka tunnetaan rauhoittavasta vaikutuksestaan.

En voi varmaksi sanoa, että juuri Konjac-sienen ansioita olisi se, että ihoni oli vähemmän kuiva kevättalven aikana. Ihonhoitotuotteet imeytyvät hyvin, ihoni on kirkas, kosteutunut  ja heleä, enkä ole kaivannut kuorintoja. Oikeastaan huomasin eron nyt kun olen ollut kuukauden ilman Konjac-sientä ja yhtäkkiä iholla on enemmän epäpuhtauksia, se on kuivemman tuntuinen ja meikkivoide ei asetu iholle kauniisti vaikka käytin ihan samoja tuotteita kuin talvella. Ainoastaan *BYBI MEGA MIST-suihkeeni loppui joten syy kuivempaan ihoon voi olla siinäkin. Tuo kasvovesi on nimittäin paras kosteuttava kasvovesi, jota olen kokeillut, sillä se sisältää runsaan määrän kosteutta sitovaa hyaluronihappoa ja se sopii erittäin kuivalle iholle.

Niin tai näin, iho ainakin tuntuu sileältä ja se puhdistaa niin hyvin, että olen ihan koukuttunut konjac-sieniin ja muutaman euron välineeksi tuote on mahtava.

Konjac-sieniä on saatavilla monessa eri kaupassa. Kuvissa näkyvä violetti sieni on *House of Organic Konjac-sieni väsyneelle ja stressaantunelle iholle. Sieni sopii kuivalle ja herkälle iholle ja Aloe Vera kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa.

Muista konjac-sieniin ihastuneita?

Kommentit (3)
  1. Ansku- Glitteri addikti
    5.6.2019, 22:24

    Minä suosittelen myös. Olen jo pitkään käyttänyt ja rakastan sitä puhdasta tunnetta joka käytön jälkeen iholle jää. Ja edullinen kun on niin ostan varmasti jatkossakin

  2. vilhelmiina
    5.6.2019, 20:34

    Täällä toinen (vai kolmas!) konjac-sienen suosittelija! Aivan huippu keksintö! Mun iho on ihan oikeasti parantunut ja hohtaa, kun ko. sienen olen ottanut osaksi meikinpuhdistusta. Pelkkää rakkautta konjac-sienille! 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *