Paras luonnonkosmetiikan sävytetty aurinkosuoja kasvoille – Dhyvana aurinkosuojavoide SPF30

Auringon astuessa esiin kevättalvella alan käyttämään luonnonkosmetiikan fysikaalista aurinkosuojaa, jotta ihoni ei pala ja jotta suojaudun mahdollisimman hyvin auringon ihoa vanhentavalta vaikutukselta.

Valitsen luonnonkosmetiikan fysikaalisen suojan kahdesta syystä – korkean UVA ja UVB-suojan ja vesistön suojelemisen vuoksi. Luonnonkosmetiikan aurinkosuojissa on hyviä ja huonoja vaihtoehtoja, joten olen yrittänyt löytää parhaan luonnonkosmetiikan sävytetyn aurinkosuojan.

Harmillisesti luonnonkosmetiikan fysikaaliset aurinkosuojat ovat joskus paksun tuntuisia ja mitä korkeampi aurinkosuoja, niin sitä enemmän se näkyy tai tuntuu iholla. Varsinkin SPF 50 kertoimen aurinkosuojat voivat jättää iholle valkoisen hunnun ja sävytetytkin aurinkosuojat saattavat olla enemmin punaiseen kuin keltapohjaiseen taittavia sävyltään.

Käytin pitkään luonnonkosmetiikan kenties ykköstuotteeksi tituleerattua Algamariksen SPF30 aurinkosuojaa sävyssä Beige. Se toimii kesällä meikkivoiteen tavoin, koska sen peittokyky on kevyen meikkivoiteen kaltainen.

Dhyvana sävytetty aurinkosuoja SPF 30

Viime kesänä löysin kuitenkin niin hyvän aurinkosuojan, että se peittosi Alga Mariksen tuotteen kirkkaasti. Siinä missä *Alga Maris sävytetty aurinkosuoja kasvoille SPF 30 tuntuu rasvaisemmalle ja paksummalle, niin *Dhyvana sävytetty anti-age aurinkosuoja kasvoille SPF30 on raikkaampi, vähemmän öljyisempi, voidemaisempi ja mattaisemman lopputuloksen antava aurinkosuoja. Ei välttämättä vaadi puuteria päälleen, kun taas joiden aurinkosuojien jäljiltä iho jää niin kiiltäväksi, että puuteria on pakko sipaista päälle.

Sävytetty aurinkosuoja kasvoille

Lisäksi sävyvalikoimat ovat paremmat kuin Algamariksen tuotteissa. Sävyjä ovat Golden Beige ja tummempi Summer Tan, joka on keltapohjaisempi sävy. Summer Tan onkin mielestäni parempi kesää ajatellen, kun iho päivettyy. Se mukautuu kauniisti ihon sävyyn, vaikka iho olisikin vaaleampi.

Sävytetty aurinkosuoja kasvoille

Summer Tan

Dhyvanan aurinkosuoja ei ole pelkästään suoja aurinkoa vastaan, vaan se myös hoitaa ihoa. Tuotteessa on anti-age ominaisuuksia – vadelmansiemenöljy ja bisabolol suojaavat ihoa vapailta radikaaleilta ja oksidatiiviselta stressiltä. Voide myös kosteuttaa ja rauhoittaa aloeveran ja kasviöljyjen vuoksi, joten välttämättä sen kanssa ei tarvitse käyttää kasvovoidetta alla.

Kuivaihoisena tarvitsen alla vähintäänkin tehokosteuttavan hyaluronihapposeerumin, mutta muuten pidän tuotteen vaivattomuudesta – helppo, tehokas suoja ja hyvä tuote sävynsä puolesta. Ehdottomasti siis kesän luottotuote.

Tuotetta myy *Twistbe

LUE MYÖS: 

ALGA MARIS – LUONNOLLINEN JA LAADUKAS AURINKOSUOJA KASVOILLE

kauneus iho suosittelen testit
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *