Parhaimmaksi kehuttu meikinpohjustaja

Toisinaan ulkolaisia blogeja seuratessani jokin tuote kiinnittää erityisesti huomioni. Yleensä vietän ennen tilaamista pitkän aikaa testiarvioita lukien, mutta joskus tuote innostaa niin, että se on tilattava heti testiin. Hylamide HA Blur-meikinpohjustustuotteeseen törmäsin The Ordinary- tuotesarjaan tutustuessani. Hylamide tuotesarja on saman kanadalaisen yrityksen tuote kuin The Ordinary- tuotteet ja tästä primerista löysin blogipostauksia ja arvosteluita, jossa sitä kehuttiin parhammaiksi primeriksi ikinä. 

Jos siellä on joku, jolle primer- tuotteet eivät ole vielä tuttuja niin kyseessä on ennen meikkivoidetta laitettava tuote, joka on tarkoitettu meikin pohjustukseen. Primer-tuotteet mm. tasoittavat epätasaisuuksia ja siloittavat ihoa, pidentävät meikin kestoa ja tekee ihosta mattapintaisen ja lisäksi ne häivyttävät ihohuokoisia ja juonteita. Tällaiset tuotteet sopivat varsinkin iholle, jossa on esimerkiksi aknearpia tai suurentuneita ihohuokoisia ja ryppyjä jolloin primer tekee ihon pinnan tasaiseksi meikkivoidetta varten. 

 

hylamide primer3.jpg

 

Valmistaja kertoo tämän primerin olevan jotain erikoista. Nettisivuilla kerrotaan, että yleensä on olemassa kahdenlaisia pohjustuotteita, hyvin blurraavat tuotteet jotka eivät toimi muiden meikkituotteiden kanssa yhdessä ja jotka ei ole parhaimpia tuotteita kuivalle ja normaalille iholle. Sitten on pohjustajia, joiden ”blurraava” ominaisuus ei ole niin hyvä , mutta toimivat muiden tuotteiden kanssa hyvin. 

Hylamide HA Blur on tuote, joka sopii kaikille ihotyypeille, on blurraus-ominaisuudellaan loistava ja sitä voi lisäksi käyttää sellaisenaan, meikkivoiteen alla tai päällä tai sekoittaa toisten tuotteiden kanssa. Tuotteeseen on lisätty hyaluronihappoa, joten se sopii kuivalle iholle ja on koostumukseltaan öljytön. 

 

hylamide primer.jpg

 

Tuotteen koostumus on jämäkkää ja paksua ja se muuntuu levittäessä silikoniseksi. Aluksi se tuntuu olevan vaikeasti levittyvää ja joka kerta sitä levittäessä olen varma, että se lähtee rullaamaan iholla ja se pitää melkein työstää ihoon. Lopulta se kuitenkin asettuu iholle ja sen blurraava efekti on kyllä kieltämättä mielettömän hyvä. 

 

hylamide primer1.jpg

 

Iho jää mattapintaiseksi ja näyttää sen verran tasaiselta että voisin hyvin kuvitella ”meikittöminä” päivinä laittavani kasvoille vain tämän tuotteen, sillä muuten ihoni kiiltelee inhottavasti. Inci-listaa kurkatessani huomasin, että kosteuttava hyalyronihappo sijoittuu puoleen väliin listaa silikonien jälkeen, joten en tiedä kuinka kosteuttavasti tuotteesta on loppupeleissä kyse, mutta ainakin sen tuntuma iholla on toimiva näin pintakuivalla iholla.

 

hylamide primer2.jpg

 

Otsani päivän aikana syntyvää kiiltelyä tuote ei ole pelastanut, mutta tasaisen pohjan se meikille kyllä antaa. Sanoisin, että tämä on niitä tuotteita, joihin tykästyn ajan kanssa. Mitä enemmän olen käyttänyt tuotetta, sitä enemmän alan siihen tykästymään ja alan tottua sen paksuun koostumukseen ja luottaa siihen, että se ei todella rullaannu levittäessä.

Tuotteen hinta oli parin kympin luokkaa ja tilasin sen postikuluitta Beautybeaylta Englannista. 

Onko joku kokeillut tuotetta? Tästä olisi kiva kuulla kokemuksia muilta!

 

 

 

kauneus meikki testit
Kommentit (2)
  1. Maija / Kivipuuteri-kosmetiikkablogi
    8.3.2017, 14:05

    Olen tätä himoinnut ja nyt vasta hoksasin, että miksi ulkoasu on niin samanlainen kuin The Ordinaryn tuotteissa 🙂

    1. Jep, samat tuubit näyttää olevan käytössä 🙂 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *